79

Питане

преди 6 години

Питането ми е следното: След като всички медии говорят за "ударите", биха ли дали и някаква информация какво точно "удариха" "ударите", има ли някой информация? Благодаря предварително за точните и изчерпателни отговори.

78

Анонимен

преди 6 години

По Летище Дювали-4 ракети,свалени4,по летище Думейр-12 ракети,свалени12,по летище Блей-18ракети,свалени 18,по летище Шайтат-12ракети, свалени 12,по летище Меззе 9ракети свалени 5(летището е изоставено от години)по летище Хомс-16 свалени 13-няма значителни поражения,действала е само сирийската ПВО подкрепена от "ПАНЦИР-С" и рускиРЕБ,тотал-71ракети свалени 64,айде честито, затова са им омърлушени физиономиИте на лидерите на Запада.

77

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство, че ЕС се управлява от безмозъчни пионки.

76

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка нали руснаците са в Сирия по покана на Асад, за да пазят държавата му?! И миналага година на Томахавките не отговориха и сега пак никаква реакция... Поне някой кораб да бяха потопили или да свалят самолет, поне за пред хората. Някаква голяма игра ли се играе или просто Путин е мекушав, не знам, ама резил... Така американците ще стават още по-нагли. Какъв световен мир пази Путин и на каква цена, като никой не взима насериозно предупрежденията му?

75

До 76

преди 6 години

Рашкаа...това, че Япония подкрепя ударите, не ти ли говори нещо ?И точно ти ли ще казваш на японците какво да помбят и какво не?

74

Анонимен

преди 6 години

"Международната общност има задачата да установи и подведе под отговорност виновниците за всяко нападение с химическо оръжие, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер."Международната общност тоест ООН се изказа против ударите, люксембургски алкохолико, а ОЗХО още не е пристигнала в Сирия да докаже, че се е състояала химическата атака, довела до ответните удари, които вие подкрепихте без доказателства.

73

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква е тази злоба към целия свят. Какви са тези хора да подкрепят Ким. Нещо сбъркано има в генетиката.

72

Анонимен

преди 6 години

"Председателят на Европейския съвет Доналд Туск подкрепи ударите, нанесени от САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия, и заяви, че ЕС ще бъде заедно със съюзниците си "на страната на справедливостта""Според ООН ударите нарушават международното право, а Туск изказва подкрепа от името на целият ЕС? Колко ниско може да падне ЕС? Отговорът е достатъчно ниско за да лиже американските подметки.

71

Анонимен

преди 6 години

Путин вече може спокойно да врътне кранчето на ЕС. След тоя резил не му е необходимо да продава газ, руските ПВО ще се продават като топъл хляб.

70

Казак

преди 6 години

Наший Путин изтрещел! ВместА да АсигАри качествений бАярещник он пашьöл на у.. Бие мирнами сирийцами а гаврит, что ето америганций делает. У его мазга нет!

69

Анонимен

преди 6 години

Азиатските русофилчета са в съупор.Всичко свърши-САЩ,Франция и Великобритания казаха че ще ударят диктатора Асад и ще накажат Русия че го подкрепя.Русия каза че ако направят ще свалят самолети и кораби.Кво стана-коалицията удари,Русия не направи нищо.Русия е история,никва военна или световна сила.Дасвидания ребята.

68

Анонимен

преди 6 години

Независимата суверенна Япония да не забравя също така да подкрепи и демократичната операция която САЩ някога извършиха срещу вероломните обитатили на Хирошима и Накасаки.

67

Анонимен

преди 6 години

Япония да не се отпуска , че е в обсега на Ким.

66

Анонимен

преди 6 години

Васалите!

65

БГ

преди 6 години

И да е свършено със запада вие няма да станете по добре

64

Mitui

преди 6 години

Хоровия спектакъл на САЩ, с диригент Тръмп и ЕС. Абсолютно неприемвливо вмешателство с делата на суверенна държава, без доказателства. Работата на ООН е да подържа мира на дава оценки за военни действия. Не мога да повярвам колко са наивни европеиските "лидери". Между другото, Китай излязохя с позиция, че не подкрепят военни действия в Сирия, браво, трябва да се търси политическо решение доколкото е възможно с хора на Тръмп.

63

Мнение

преди 6 години

Със западния свят е свършено. От 48 ракети изстреляни срещу 4 военни летища, до целта достигнаха само 3. Останалите бяха неутрализирани с оръжия създадени в СССР преди 40 години.

62

шматка

преди 6 години

Майоре стой си в Грудово и не пиши глупости.Щял копчета да натиска.

61

Додо

преди 6 години

Видно е как Доналд Тръмп се отмята от предизборните си обещания и как става маша в ръцете на Илюминатите и е много разочароващо. И това, при положение, че и генералите му, и Матис му казват да не удря Сирия, защото доказателства, че Асад е извършил химическа атака дефакто липсват! Много разочароващо за американците, гласували за Тръмп най- вече заради обещанията му да бъде различен и да гледа на първо място интереса на американския народ! С тези военни действия Тръмп помага на Ал Кайда!

60

Край

преди 6 години

С некадърни политици като Меркел Макрон и Юнкер ЕС губи златен шанс да стане АРБИТЪР между САЩ и Русия. Да поиска изтегляне на всякакви военни от Сирия и да я сложи под протекцията на ЕС до омиротворяване на района.При отказ Меркел и Макрон заедно с Италия и Испания имат всички основания да направят Европейски въоръжени сили и да станат фактор в световната политика. И не барабар с тях.Сега само ще посрещат бежанци. И ние барабар с Динко.