22

Пускане под гаранция

преди 6 години

Джипът Рено е на богати хора. Предполагам, че съдът пак ще изкриви везните на Темида и за 10-те убити пак няма да има виновен.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова е Q7 нищо общо с с колата която е бутнала автобуса *** ханс.

20

Големия

преди 6 години

До Анонимен 16Т'ва е Кю 7-мица бате!Като на Иво Андонов от Под прикритие.К'во разбираш ти уе?Т'ва 200 за нищо ги неа ей.Ама разни бедняци с обикновени коли само се пречкате по пътищата с ваште саборетини.

19

Анонимен

преди 6 години

За шофьорката-нито дума. Даже не казват жива ли е, в болница ли е... нищо. Което ме навежда на мисълта, че не е обикновена жена отиваща на село да помогне на баба си в градината. То рано или късно ще се разбере, ама е някак кофти да и крият името, предвид, че най-вероятно, не казвам 100 % сигурно, че нека да мине разследването и тех. експертиза, е виновна за смъртта на поне 10 човека. Обаче все си мисля, че която и да е трябва да си понесе последствията, ако вината е нейна.

18

Анонимен

преди 6 години

До 18Автобуса се е влачил. Разбира се, че ще са навити към канавката след като дясната страна е в канавката.

17

Анонимен

преди 6 години

абе върно гумите на автобуса яко навити на дясно, въпреки посоката на обръщане

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименEDNO VREME KOMUNISTITE SLAGAHA PO EDIN TRUP OT BELENE ZA ZDRAVETO NA PARTIATAIM,PREDPOCITAHA TRUPOVE OT BELENE.

15

Анонимен

преди 6 години

До МонТова на снимка 2 20 годишен ковчег ли е?

14

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Петъка е виновен, а шофьорката на Реното е невинна. Нека да видим дали пък няма да окаже "някоя" по специална особа. от сутринта нито дума за нея. Единствено и само автобуса се споменава и петъка. Може би не са се сетили за ретроградния Меркурии и че Уран е в Нептун.

13

Мон

преди 6 години

Нищо чудно по време на катастрофата, кифлата да си е правила стори във фейсбук или инстаграм, колко бързо кара тоя 20+ годишен ковчег и как може да изпреварва по магистралата...За съжаление масово в социалните мрежи е пълно с такива сторита. Млади момчета и момичета, каращи с 100-120+км., снимащи с телефона да покажат, как кола набор на майките им може да дигне такава скорост, а от другата страна всички им се радват, колко са умни и красиви...

12

Анонимен

преди 6 години

От както е построена тази магистрала отне живота на стотици души.Кой е виновен?-Некачественото строителство,некадърните и безотговорни шофьори,старите коли или всичко това заедно.Има ли кой да направи анализ и да предприеме съответните мерки?Защо и в този случай оглавяваме жестоката статистика?

11

MaйMyнaтa

преди 6 години

Нито ден, дата...часове мин. и секунди са виновни че е пълно с едноклетъчни в БГ.Ситуацията е неприяна само поради участието на ППС-то от обществения транспорт, за съжаление на близки и роднини!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Обърнете внимание на къде са навити гумите на автобуса, след това вижте има ли сериозни странични повреди по него, иде реч за успоредно движещи се обекти, няма как да се получи достатъчно силен удар, който да наруши сериозно равновесието на автобуса, вероятно е имало контакт страничен по скоро отриване на колата от автобуса, при което шофьора на автобуса е навил волана на дясно, определено за мен вината е и на 2-та, но основната причина за толкова жертви в случая са калпавите мантинели

9

Анонимен

преди 6 години

преди някой *** или пи чле ме да се качи на мощна кола трябва да минава психо тест и не трябва да има 5 години назад нито едно нарушение. Ще я осъдят някоя друга година без книжка и това ще бъде

8

123

преди 6 години

Петъците са ви виновни, суеверно племе.

7

До 4

преди 6 години

Какво е виновен шофьорът на автобуса? Теб ако те ударят странично ще овладееш ли цял автобус тежащ над тон.

6

До 2

преди 6 години

Г-н клошар в този си участък магистралата в перфектно състояние, а такива катастрофи се случват на всякъде по света, защото са в резултат на човешки грешки.

5

Анонимен

преди 6 години

Българи, турци и всички останали наши хора, да сведем глава и да се помолим за пострадалите.

4

Анонимен

преди 6 години

Ужас!! В българските автобуси винги цари тотална слободия! Тоалетните не работят, няма интернет, какво остава за коланите!!! В Европа дори за един час разстояние шофьорите изискват колани!!! Нямаше да има толкова много жертви!!

3

Анонимен

преди 6 години

Шофьор убиец в автобус убиец на магистрала убиец-три в едно.