57

до марков

преди 6 години

ти може би искаш на 6 месеца да се сменят автобусите. Пич и на запад любимия ти запад ги лашкат 10 г и тогава ги продават на колониите...ами ходи пеш, щото влаковете са на 30 а самолетите в авиокомпаниите 80% са над 10годишни. ***...

56

аз

преди 6 години

До До ТониА защо трябва да чакаш някой да ти каже да си сложиш колана? Когато се качиш в колата пак ли чакаш някой да ти каже. Всеки носи лична отговорност за себе си.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе тия автобуси не карат бавно, оня ден се прибирам, един на магистралата след като изпревари камиона който се движеше със 110 хукна напред, аз си джитках със 120 и той се отдалечаваше... Ако колата се е ударила в бордюра 50-100м пред него няма време за реакция.... а завиване е най-грешната маневра с висока скорост.

54

до дедоти гого

преди 6 години

като те шибне тоз един тон в предно ляео колело знаеш ли как ще го удържиш волана, чак ти ще се завъртиш с него....дърт.ак философстващ...

53

бахахах

преди 6 години

Вместо да си стои в кухнята, оди да трепе хора по пътищата....Съвременната еманципирана феминист гъска си мисли, че всичко може, но реалността е, че нищо не го омже като хората....

52

Дедо Гого

преди 6 години

Съобщените дотук причини кънтят на кухо : Ако е засечен, няма ли спирачки тоя автобус, що се хвърля в канавката ? С каква сила трябва да удари Рено автобус, за да се изгуби управление ?

51

Владо

преди 6 години

*** и Пульо вземат книжки....това е

50

До Тони

преди 6 години

Уверявам те, че "на Запад", макар и навсякъде да пише, че е задължително, никой никога не си слага колан в автобусите

49

Stonewall Jackson

преди 6 години

Жена - шофьор и *** скиор ! Честито ! Искат равни права ама немат равни възможности ....

48

Марков

преди 6 години

Нов а е произведен 2014 година. Ако един нов автобус, пътува всеки ден от Бургас до София и обратно /нещо напълно постижимо с двама шофьори/, то този автобус за 4 години ще навърти над 1 милион километра!

47

Хюго Бос до 1

преди 6 години

+1. Цялата статия е в този стил- писана от първолак, свободфно съчиненир, никаква логика

46

Анонимен

преди 6 години

"по първоначални данни, които един пътник казал на собственика"....Вие усещате ли се какви ги пишете? Точно собственикът няма как да е достоверен източник на информация, още повече че има загинали!

45

Нация Техническа

преди 6 години

предлага:1. При незакопчан колан блокировка стартера на автобуса;2. МПС-то на водач с 2 годишен стаж,по-стар от 65 години и такъв от женски пол, да е оборудвано със зелен буркан и сирена тип Мяу-Мяу;3. Максимална скорост по т.2 - 80 км/ч.;4. Водач, който се гримира,закусва, ремонтира МПС или говори без хендс фрий по време на движение да му се отнемат половината от наличните точки;5. Не изрядни технически и екологично МПС-та да бъдат пратени за претопяване;6. Шофьорски книжки не за всеки !

44

Хюго Бос

преди 6 години

А с колко км/ ч е карал авобусът, че да изгуби и той контрол и да се обърне? Една кола да удари и да обърне автобус, не ми звучи логично.

43

МУТРИ

преди 6 години

ПРЕДИ 6 МЕСЕЦА СЕ ОБЪРНА ДРУГ АВТОБУС НА СЪЩАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ФИРМА !!ИВАЙЛО КОНСТАНТИНОВ СОБСТВЕНИК ДУПЕТАТ ОТ ГЕРБ ДОСКОРО...

42

сминдух енд чесън

преди 6 години

Има ли значение коя е фирмата,ако няма вина за инцидента.

41

Анонимен

преди 6 години

Това да не е била жената на Плевенския ман-гал Московски?

40

Анонимен

преди 6 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ.В неделя пътувах по този участък в тази посока, никакви дупки няма там. За мен тук става дума за човешка грешка.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Не говори глупости. Простаци има навсякъде, факта че си роден в София не те прави умен по презумпция. Комплексарщината и безотговорността нямат местожителство! А патката, дето изтрепа толкова народ, щото и тя не знае за къде се е разбързала, надявам се да си понесе наказанието, макар че не знам какво би било справедливото наказание за убийството на 10 човека....

38

Анонимен

преди 6 години

Простичко е. Избираш читави управници и им държиш сметка. Ако магистралата с 9 платна е разбита две години след лентореза, вкарваш ги в затвора и ги караш да платят ремонта. Докато се научат.