62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой точно Закон? Длъжен ли е да познава в детайли американските(дори не на ЕС) санкции? Бил ли е на длъжност и в позиция да ТРЯБВА да е запознат?Другото, което си написал са само предположения, на които достатъчно добре е отговорил адвокатът-възможно е просто да са си избрали на случаен принцип дребна риба, която да заплашат, за да свидетелства.

61

Нов

преди 6 години

Българинът е виновен, доколкото като служител на американска фирма е нарушил американски закон. Тия че бил изпълнител и нищо не знаел да ги разказва на децата. Но ако сме държава в никакъв случай няма да го екстрадираме и ще го защитим

60

Пешо

преди 6 години

Кой закон? Български или американски?

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ кое според теб е различното между демокрацията и социализма. И преди се знаеше какво може да се говори и какво не. Ти твърдиш, че и сега е така. Грешка - преди ИЗОБЩО НИКОЙ НИЩО НЕ ГОВОРЕШЕ, ЗАЩОТО Беленееееееееееее. Ясно !

58

Анонимен

преди 6 години

66, аргументи по темата могат да имат само професорите по право. Но тук вече са готови с решението. Значи или са професори, или са лаладжии / ***.

57

Анонимен

преди 6 години

Момчето лъже. Ако това което казва е вярно, срещу всички служители на фирмата щеше да има обвинения, дори и срещу чистачката. Най-вероятно той да е попълнил товарителницата за Сирия и това означава че е извършил престъплението за което го обвиняват. Такива работи като аз не познавах закона не минават.

56

Анонимен

преди 6 години

До до 64Най-добрата отбрана е нападението, нали ??? Глупости на търкалета.

55

АНТИ

преди 6 години

Установяването на истинска демокрация тук, минава през махане на маФията от властта.Това - на първо време !

54

Анонимен

преди 6 години

Някой ще се учуди ли ако съда вземе решение в полза на щатите?

53

до 64

преди 6 години

Забелязва се една тенденция когато хората нямат аргументи по темата винаги обвиняват другите че са Руски ***. Поведение което е силно застъпено и в западните форуми. Интересно е че се ползват и едни и същи фрази...... Което навежда на мисълта че всъщност троловете май са от другата страна и май я карат по сценарии.

52

Анонимен

преди 6 години

Слаба активност по толкова благодатна тема. Явно падането на рублата действа демотивиращо.

51

Какво е деомокрация

преди 6 години

Да правиш каквото ти казват САЩ дори против собствените си интереси.Да си роб на САЩ . Те имат себе си за по вишестоящи и имат право да се месят навсякъде по света.Ако не слушаш САЩ си ЛОШ ,тиран........

50

САЩ са престъпници

преди 6 години

САЩ са терористична държава която се опитва да наложи собствените си закони на целият свят.Правораздавателната система в САЩ е дори по корумпирана от нашата.... И за това питайте американците, а не нашите НПО-та. Там обикновен човек без десетки хиляди долари няма дори достъп до правораздаване или губи веднага. Адвокатите са ЗЛАТНИ

49

Анонимен

преди 6 години

До Демократ ВСЕ ПАК ДЕМОКРАЦИЯТА ИЗЛЕЗЕ ЕДНО ГОЛЯМО ЛА...НО - САЛВАДОР ДАЛИ -1988 г

48

anansar

преди 6 години

Еми не, не се държат нацистки, просто си имат закони. САЩ водят война. Колкото и да е несправедлива, грабителска и империалистична. И как тъй, уж умно момче, завършило престижни учебни заведения, знае езици, печели много, пък не е знаело, че в Сирия се води война? И как тъй не е знаело, че самолетите могат да убиват хора (чудно защо на някои самолети им викат "изтребители", нали) ? Пичагата си е бил напълно наясно какво върши.И разчита на първосигналистите, родово-общинския строй на българите

47

Анонимен

преди 6 години

До 40 ИМА РУСОФИЛИ ЗАЩОТО ДОЛАРИ МОЖЕ ДА СИ ИЗКАРАМЕ И КАТО ОТЛЕТИМЕ ДО МОСКВА..

46

няма невини

преди 6 години

До ДемократСАЩ са агресори и убийци ето сега готвят нова агресия срещу Сирия пак по измислени поводи,всички техни граждани са съучастници на убийствата и зверствата на тяхната страна те плащат това.

45

Анонимен

преди 6 години

До 44 защо му е неразумно изказването. От самото начало се вижда че преди година е информиран .Защо му е да ходи в САЩ КАТО С ТИЯ ИГРА МОЖЕ И ОТ ВКЪЩИ ДА ВАДИ ДОЛАРИ.И ДО МАМА И ДО ТАТЕ.

44

факт

преди 6 години

До ДемократГлупости,сащ убиха демокрацията сега там е диктатура а страната е синоним на агресия и тероризъм.

43

Анонимен

преди 6 години

Щом е нарушил международните норми ,сега е време да си понесе последствията