527

Анонимен

преди 6 години

тръпашките ракети са блъф; от 59 улучиха 3 и то случайно

526

путю

преди 6 години

Турция вече 40г е окупирала кипър, нещо санкции, бомби ?

525

ХХХ

преди 6 години

Много са алчни хАмериканците ....от войни живеят и искат да са господари на света .......лесно е да пуснат отровата в Сирия и да обвинят Русия както и да отровят Скрипал и пак да обвинят Русия ....аре не на мене тия !

524

Анонимен

преди 6 години

Според мен терористите са платили на Тръмп да ги защитава .

523

мазепа

преди 6 години

Както казваше Жириновски вдигайки наздравица с шампанско за победата на Тръмп. ''Тръмпнаш.............тръмп-па-па''

522

бай иван

преди 6 години

1. Химическата атака си е инсценировка на бунтовниците. На Сирийците им остава месец два до спечелването на войната и нямат никаква сметка да правят такива глупости.2. Никой не е казал че американците ще бомбят руснаците. Ако ще има ракети то ще са с цел да видят възможностите на С-400. 3. Руснаците може да си пробват С-400, но имат около 250 и едва ли ще си позволят да изстрелят много и да си оставят базата без защита.Но ако има бомби руското реноме ще замине.

521

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

сащ да си мисли за своята иикономика че е потънала в дългоае има три трилиона външен дълг.сега ако стреля своите умни и хубави ракети ще му станат четри трилиона дълг със русия шега не бива.и и захарова е права да си заличат следите че теса ги хвърлили хим атаки .англия се отказа за коалиция срещу сирия с сащ искат доказателства франция също иска доказателства със ядрена държава тека просто не се готви за воина тъкмо е сега момента русия ла си отмъсти за лъжите за скрипал и за санкциите

520

London Calling

преди 6 години

Браво Мистър Президент. Крайно време е за възмездие над първобитните рубашки. Бой по пияните тикви !!!

519

Анонимен

преди 6 години

До ПартизанкатаРусия била по-добре иконимически от САЩ хахахаах т'ва някаква шега ли е, че не схванах

518

putin

преди 6 години

God bless USA.

517

Анонимен

преди 6 години

Остави нимическите оръжия във Виетнам, САЩ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е УНИЩОЖИЛ СВОИТЕ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ!!!! А СЕ БОРИ УЖ СЕЩУ ТЯХ!!! Англичаните доказаха със случая скрипал, че разработват нови бойни отровни вещества. Франция и Германия НИКОГА НЕ СА СПИРАЛИ ДА МИСЛЯТ ЗА ТОВА. Голяма част от разговорите стават излишни... Тези които викат най - силно срещу химическите оръжия трябва да бъдат блъскани най - силно, понеже се опитват да разоръжат другите, дикато те се въоръжават.

516

Стоян

преди 6 години

Долно племе са USA и UK , използват платените медий и журналисти и заблуждават 95% от целия свят че виж те помагат на чуждите народи , а всъшност точно обратното .Скълъпват си разни историйки и обикновенния човек по принцип им вярва .

515

Анонимен

преди 6 години

В момента на всички, които имат бази на НАТО на своя територия им треперят мартенките ;))) Англия се оттегля от конфликта, понеже много се оака напоследък пред Русия и знае, че ще я бичат яко рендетата. Франция се чувства прекалено близко и някак си няма начин да смени континента. Германия има способности, но нямакапацитет и интерес да устои. Кой? Саудитска арабия? Ами Китай обяви, че е с Русия... Индия ги уважават, Пакистан няма думата... Кой?

514

Анонимен

преди 6 години

Я платените *** да се изкажат за химическите оръжия на САЩ по време на войната във Виетнам. Много ми е интересно какво е джендърското им мнение.На парада на себеподобните може да държат реч с идеите си - може пък някой да ги ощастливи!

513

До СатаНАТО

преди 6 години

Да умреш от глад си е естествена смърт. Да умреш от студ и болести, предизвикани от мизерията в следствие на военните действия също. В крайна сметка, всеки умира. Вероятно няма нито 1 жертва на войната никъде по света. Поне според тенбе е така май ;)Във Виетнам, например, все още има малформации всред новородените вследствие оранжавия агент. Но малформациите при раждане са естествени, не мислиш ли?

512

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Двубоят САЩ - Русия е нещо подобно на Реал Мадрид - Бистришките тигри, но без Бойко Борисов...

511

Анонимен

преди 6 години

Резила със Скрипал е като резила с Виетнам, резила с Ирак, резила с Фолклендските острови, резила с .......Да не се връщаме в историята.Може би резила с кацането на луната :)))))))))))))))))))))))

510

Анонимен

преди 6 години

Моля говедоидите да не се обиждат на призванието и произхода си

509

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да има. Целият този цирк сега със Сирия е да отклонят вниманието от резила със Скрипал. Но стават още по смешни.

508

Idealist

преди 6 години

Западния Свят се управлява от плитици с много ниско качество. Още по-лошо е, че новата война за сетен път ще се води в Европа. Колкото до ракетите, да гледат вмето към летищата на Сирия да не се върнат обратно към корабите от които са изстреляни...