91

Анонимен

преди 6 години

Ембарго, узаконено в САЩ, важи само за граждани и юридически лица в САЩ. Гражданите са подвластни на законите на държавата в която пребивават.

90

уджаст

преди 6 години

Каракаанката само спомена,че може да ремонтираме останалите 2 руски самолета у нас и веднага беше привикан на военен съвет в посолството.Трябва да купуваме само техните таратайки,трета употреба,склед като ни накараха да си унищожим оръжието.Сега,за парада на гергьовден взимаме назаем от сърбите 24 танка и 12 самолета,

89

Анонимен

преди 6 години

Това, че някой е наел офис и служители в друга страна, не означава че вече е собственик на колония, подвластна на законите на неговата страна. Американско ембарго няма стойност в независима България. Подсъдими са само управителите на американската компания.

88

Въпрос

преди 6 години

Има ли нещо общо с безплатните екскурзии на БГ магистрати платени от фондация "Америка за България" и масовите екстрадиции на Българи в САЩ?

87

Тинев

преди 6 години

Това ли са "великата сила " САЩ?Като нямат топки да нападнат Русия, набедих един, ама " АБСОЛЮТНО " невинен, младеж в подпомагане на Сирия!Нищо чудно, утре САЩ да бомбардират Добрич, с цел разрушаване на скривалището на НЕВИННИЯ! Дай им да рушат, убиват - американците еша си нямат!

86

HELL

преди 6 години

Много ми е смешно от хора или един, който пише за 50 как през океана е "рай". Чичо ви "САМ" харесва промити хора изпълняващи като роби заповеди. Пример: САЩ- чичо ви "САМ" каже да се хвърлите от най-високото място който и да е град да умрете ще го направите ли. По тази логика САЩ да ме викат защото съм бил на почивка в Полша ама съм почивал близо до границата с Украйна! Искам да отида на почивка в Япония, САЩ ме викат защото съм минал близо до КНДР(Северна Корея)!

85

Анонимен

преди 6 години

САЩ може да назначи престъпна група на власт-мафиоти,охранители,крадци,простаци и алчни нахалници,а обикновено българско момче не може да работи в чужда фирма,регистрирана у нас?Учудва ме,че има пудели,които са против момчето.Всеки е невинен,до доказване противното,но те са платени и лижат,лижат...Да ви имам критериите!

84

Анонимен

преди 6 години

Миш маш от ценности / руска култура, БЪЛГАРСКО правосъдие, долари в заплати, ориенталка техника./

83

Песхо

преди 6 години

До SsdOT 18:00

82

Анонимен

преди 6 години

Крадливото старче Мони разписа договора с Америка, със свалени ***, без да се замисли за правата на българските граждани. Ето резултата. Щеше да ни оправи само за 800 дни, помните ли?

81

Адвоката

преди 6 години

Ако в трудовия му договор му пише, че трябва да спазва законите и разпоредбите на САЩ, работотата става сложна, но пак мога да го оправдая.

80

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се видя, че в БГ правосъдие няма. Надеждите са в САЩ.Иначе Желяз може да сключи сделка с Прокуратурата в Маями, ако издаде имената на съучастниците си от организираната престъпна група.При повече късмет, дори може да го направят Защитен свидетел.

79

Анонимен

преди 6 години

Екстрадиране може да стане, само ако е нарушил закон, който важи и в двете страни. Не може да го пращаме да го съдят че е нарушил някаква американска забрана, като тук в България такава няма. Всеки адвокат може да го оправдае без проблем. Нама как ние да си живеем тук и да сме подвластни на американските закони, независимо кой ни е работодател.

78

Анонимен

преди 6 години

Вера, страшно неграмотна си.... Ама и Главния редактор Сашо - обратното на острото толкова си може...

77

Анонимен

преди 6 години

До Само Левски !МНОГО ДОБРЕ БРАТКО!!!

76

Само Левски !

преди 6 години

Протеста е на бившето Синьо кафе. Елате към 17ч тъкмо сме се събрали цялата агитка и да ви смачкаме червените комунистически фасони.

75

Анонимен

преди 6 години

Единствен ход на Желяз е! Да предад имената на мафията

74

Анонимен

преди 6 години

БГ правосъдието се сблъска фатално с USA, еми никога няма да ги стигнем американците, Щом един измамник не може икстрадираме.

73

Анонимен

преди 6 години

До Ssd7 и 40се пред баба яга от там с автобуса до Централна ЖП Гара и от там към москва !

72

Ssd

преди 6 години

От колко часа е протеста в София ?