15

0тCиднейАвcтpaлия

преди 6 години

само той не разбрал че има война в Сирия и шиткал самолетни части където се водят бойни действия, това да не са краставици бе, от ембаргови стоки се правят добри пари ама като те барнат се правиш на луд хахахах , и това че НЕ Е НА ТЕРИТОРИЯТА на америка ПО НИКОЙ ЗАКОН НЕ го прави невинен, включително и българските закони, Той е работил в АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ, а не БЪЛГАРСКА, затова всичките служители отиват в панделата без значение кой къде е, действали са в схема.

14

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Значи според вас ако переш пари в офшорна територия не те прави престъпник ли? Или ако източиш кредитни карти от Африка не си престъпник ли? Я си помислете пак как работи правото и международните конвенции, И да, ако не искаше да отиде в панделата да ги беше продавал от Африка а не от столицата на европейска държава!

13

Добричклия

преди 6 години

Ех, Стоманенчо, да би мирно седяло, не би чудо видяло.Що не си работи нещо в Добрич дори за по-ниска заплата.Що ти трябваше таз София и тез международни далавери.

12

Анонимен

преди 6 години

Няма начин Желязко да не е надиплил някоя и друга хилядарка от черноборсаджийството. Там се плаща добре. Може и апартаментче в София да си е купил и дори да е станал софиянец, нищо че миьека.Само че тези хилядарки едва ли ще му помогнат пред Американския съд.Той е малко по-различен от българския.Там балканско-селските мурафетчета не вървят.

11

А

преди 6 години

БЯГАЙ В РУСИЯ,САМО ТАМ ЩЕ СИ СПАСИШ ЖИВОТА И СЕМЕЙСТВОТО.

10

до 12

преди 6 години

И какво им е на параграфите ?Казано е - има ембарго наложено от цивилазования свят над Сирия и се забранява търговията с нея.Или този Желяз е паднал от Марс.

9

Анонимен

преди 6 години

Желязко, Желязко, какво ти трябваше бе момче да се забъркваш в тая далавера.

8

Анонимен

преди 6 години

Желяз се явява съучастник в извършването на терористична дейност.За което дори му е плащано. Това са много тежки обвинения.Дано все пак му се размине Електрическия стол.Защото американците не си поплюват.Това не е корумпираният Български съд.

7

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

поредния тарикат, само той не разбрал че има война в Сирия и шиткал самолетни части където се водят бойни действия, това да не са краставици бе, от ембаркови стоки се правят добри пари ама като те барнат се правиш на луд хахахах , и това че НЕ Е НА ТЕРИТОРИЯТА на америка ПО НИКОЙ ЗАКОН НЕ го прави невинен, включително и българските закони, Той е работил в АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ, а не БЪЛГАРСКА, затова всичките служители отиват в панделата без значение кой къде е, действали са в схема.

6

Анонимен

преди 6 години

В правото има един основен принцип, а той е че незнанието не оправдава извършването на престъпление.Така че провинциалистчето Желяз (какво име само), което се е полакомило за Софийския живот и няколко стотачки повече, сега ще си плаща.Затворите във Флорида са едни от най-страшните в Света.Какви неща се случват зад стените им, не е истина.

5

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Или според вас ако переш пари в офшорна територия не те прави престъпник ли? Или ако източиш кредитни карти от африка не си престъпник ли? Я си помислете пак как работи правото и международните конвенции, И да, ако не искаше да отиде в панделата да ги беше продавал от африка а не от столицата на европейска държава!

4

Анонимен

преди 6 години

Представителят на държавното обвинение заяви пред съдебния състав, че в искането за екстрадиция от Америка има всички нужни основания. ------------------------------------После пак се натягайте да работите в американски фирми за 200 лева отгоре, че да може да ви е гот в американски затвор !

3

бългериа фърст

преди 6 години

От САЩ ми заповядаха да не прибързваме със случая с Желяз. Американския съд ще реши! Ухили се Цвечка Цачева.

2

Анонимен

преди 6 години

Одупените Тикви ще пренесат момчето като жертва пред Господарите си.Смеят ли да откажат.Нали веднага от Козяк ще извадят калните доисиета на Мутра и му се свърши властчицата.

1

Анонимен

преди 6 години

Алооооо превзето говорещата,дето трябва да метеш улиците,издокарват те със НАРОДНИ ПАРИ,безсрамница грозна Цачева!Само да сте посмели,слугиньо,да пожертвате момчето Желяз!Не той престъпничке мазна,вие от герберската групировка трябва да сте екстрадирани за вечен затвор в Америка!