161

Голям прос

преди 6 години

Тия са много откачени. Като сме царували в тяхните земи е нямало сърби, откъде се пръкнаха. И като пиели ракия, щели да станат българи. Ами досега като бяха заблудени станаха ли българи? Същите *** са си с ракия и без нея.

160

ПУТИН

преди 6 години

А Българи и Сърби не са ли едно и също нещо.Сърбия е била Българска Земя

159

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Не знам кой е измислил ракията но ще ви кажа кой е измислил френската любов.не е французойка а българска мома след като запяла вав минали векове....мома свири на ***

158

до 146

преди 6 години

Абе учен когато е била Свещенната римска империя вече не е имало нито келти нито готи пък камоли тракил Е гати и капацитета.

157

СатаНАТО™

преди 6 години

Не бих дао свойе селоНи шайкачу, ни йелечеА ни казан од ракийеУ коме се шльива печеСервите имат ного смешни шапки, шайкачи (военното им шаячно кепе).Одят като с разцепена глава.

156

Анонимен

преди 6 години

Той българина нещо смислено не може да измисли така или иначе..

155

Adolf Eichmann

преди 6 години

До 159. Прочети за разговорите на Георги Димитров и Тито за присъединяване на България към Югославия - гениална идея която би направила Югославия най-мощната държава в Източна Европа след СССР. Прочети защо нещата се провалят преди да драскаш врели некипели базирани на.... ми на нищо ;)

154

всичко

преди 6 години

с което се гордеят българите е много смешно,за да не кажа жалко,погледнато от страни,но простия *** не може да се усети и се бие ли бие в гърдите

153

Богомил

преди 6 години

До ChefaАми защото нямаме самочувствие като не си знаем историята. Защо според теб Паисий пише своята история? Народ без история няма бъдеще. Това правят с нас. Лъжат за историята ни, за да ограбят и това, което е останало от нас. Виновни са всички, които поддържат лъжите, писани от враговете ни. И най-много русофилите и гръкоманите. Виновно е нашето невежество и незнание. Виновен си и ти защото не мислиш за българския дух, а само за материални облаги. Духът ни обединява , не парите.

152

Анонимен

преди 6 години

Да не забравят и за азбуката - веднага да се откажат и от нея. Да напуснат и Белград - стар български град. Комплексирано народче съставено от българи-ренегати и шепа босненски славяни от планините около Рашка. Те са стара бългаска провинция с големи апетити за чуждото.

151

Богомил

преди 6 години

До хПич, така е но аз не цитирам официалната история, съчинена от враговете ни, а укритите или тенденциозно тълкувани факти. Съпоставям и фолклор и ономастика и артефакти лингвистика и писменни източници, данни от ДНК анализите, статистически анализ, промяната климата, наличието на жизнени ресурси и сладка вода и истината става разпознаваема. Неудобна е за гърци, руснаци, немци, сърби и др. Затова продължават да се осукват и все по-трудно е да се скрие истината, че сме траките!

150

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannТито беше убиец,в Голи оток са изтезавани и избити много българи от Македония,само за това,че са се нарекли българи.

149

Adolf Eichmann

преди 6 години

Тито е бил разумен и мъдър мъж, но Сърбите са зле. Те не могат да ни понасят защото се считат за чисти южни славяни а нас като смесица което е донякъде така, но според тях те трябва да са властелини на Балканите. Забравят, че България и Византия винаги са били над тях на балканския полуостров. Писменост взимат от нас - ракия пият по наши рецепти. Никога не са воювали с нас като мъже а винаги подмолно. Ем се съюзяват с Русия и Комунистите ем пазят дистанция от тях. Объркани хора, не знаят нищо...

148

Богомил

преди 6 години

До До 133Колко тюркски думи има с старобългарския език? Колко топоними? Колко са тюркските гени в нас? Почти 0! Къде има документ в който да пише, че сме тюрки? Няма такъв. Къде в България има следи от славяни ? Никъде. Навсякъде има следи само от траките. Славяните са късна руска измислица, за да оправдаят неоснователните си претенции за земите, където се говорят близки езици. Защо Константин Велики дава автономия на своите съплеменници траките, а Юстиниан независима църква?

147

Богомил

преди 6 години

До АнонименМалка грешка. Константин Велики не е от трибалите, а е от мизите, роден е в Ниш. Същите мизи, които цели 1100г се наричат в древните извори ту мизи, ту българи. Той е българин.

146

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Сърбия е рожба на ИРИ за да напада БЪЛГАРИЯ в гръб при войните ни с Византия. База и плацдарм за превратаджиите от новата ни история. Продажна и долна шумадийска ***.

145

Анонимен

преди 6 години

До Българин145 Ало,тук става дума за ракия ,виж,за самолета си близо-наши летци използват за първи път,бомби и извършват първият боен полет в световната авиация с бомбардировка -Радул Милков и Продан Таракчиев.Морският нос"Милков"на земя Греъм в Антрактида,е именуван на Радул Милков.Полетът е извършен на 16 октомври 1912 с френския "Албатрос F 2".

144

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен150 Шовинизмът на сърбите е създаден ,когато сърбия"се разширява на юг",с помоща на Русия и някои велики сили,след края на Руско-турската война.Ньойски договор,Балканските войни.

143

Македонец

преди 6 години

Сърбите, когато се спънат, не падат - те литват. Не знам как се обичат толкова много с мужиците, след като се знае, че руското джудже е най-високо и руският болен е най-старият...

142

Анонимен

преди 6 години

Шовинизма в сърбия се създаде от МИЛОШЕВИЧ.от Русия и Китай с финанс. Кредити.При ТИТО , СФРЮ се разви ФИНАНСОВО от подкрепата на САЩ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБПИТАНИЯ, И РЕПЕРАЦИИ ОТ ГФР. ТОГАВА казваха"всичко ние америчко и върло квалитетно"