43

това е

преди 6 години

ГЕРБ /БСП двете страни на една монета.

42

Анонимен

преди 6 години

До БСП ПОБЕДА!на следващите избори сме първи!къде се врете и вие в групата на голмайсторите бе? Първо доживейте до тогава и се молете *** да не избяга с парите от членския внос, че както е огладняла .....

41

Анонимен

преди 6 години

Вземи ГЕРБ та удари БСП. Както казваше наврмето Жорж Ганчев - синьо червена мъгла. Шуробаджанащината в България винаги е била на особена почит.

40

КуРупционен орган

преди 6 години

Да се готвят Курило и Брусарци ! Е са преборихме к.y.рУпцията :) СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ

39

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца... Смях в залата..

38

Анонимен

преди 6 години

Тиквата дойде на власт "яздейки" вълната на недоволство от "Батко и Братко"а сега цялата държава е ОПЛЕТЕНА от Добревци, Цвет4линки, Каратисти, Паши,Гинки и т.н.......

37

Анонимен

преди 6 години

Това е тактиката на ГРОБ и Тиквата от самото начало.Хванат ли те в кражба обвиняваш опонента в същото.Делян Добревци бол в ГРОБ ама последствия за тях НИКАКВИ.Дори вече са забравени от късопаметното народонаселение.НЯМА ШАНС ТОВА БЛАТО ****истан да стане държава.

36

Анонимен

преди 6 години

Тия от ГЕРБ да не гледат само в чуждата паница,а да погледнат и в собствената,защото и те са същите

35

АНТИ

преди 6 години

Зетко...батко...кметко,тъй е тук от памтивека.Бесепарите със баджанаци,са същите като Гербераци.

34

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

33

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

А,нищо не е това. Скоро да очакваме нашия клош сидеи австралия живеещ под моста Харбър Бридж да се включи че отдавна го няма. Явно са го изяли акулите. Хич не ми е жал за него!

32

Анонимен

преди 6 години

Този го изтеглиха от парламента за друга работа. Сега май му плащат от субсидията на партията за лобизъм и очерняне на противника. Много просто и ясно е всичко в герб.

31

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

30

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България

29

game1

преди 6 години

Браво !Харесва ми така !Един другиго да се хващат - ами това е опозиция-управляваща партия!Така че и обществото да намаже нещо, стига сте се коалирали само привидно !

28

БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА

преди 6 години

ПРИСМЕЛА СЕ КУКА НА КРИВА ВЪРБА .ФАНИ ЕДНИТЕ УДАРИ ДРУГИТЕ.И Т Н

27

Всички са комуняги

преди 6 години

Герб просто са резервния отбор на БКП(БСП), а ББ наподобява в изявите си Бай Тошо от 70-те години.

26

Анонимен

преди 6 години

Така е навсякъде - държавни администрации, институции - държавни и научни, фирми - в които държавата има участие или някакъв интерес или чиито генезис е мутро-комунистически...Всички си го знаем и затова младите, чиито родители нямат добри връзки, си бият камшика от тук.

25

БАБА КУНА

преди 6 години

ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ КАРТИНАТА Е СЪЩАТА, НО КАКТО ЗНАЕМ ВЪВ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ УПРАВЛЯВАТ КМЕТОВЕ НА ГЕРБ И СЪОТВЕТНО МНОГОТО ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ СА ИМЕННО В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ. ХА ПОЗНАЙТЕ КОИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ !!!

24

граф Монте Кристо

преди 6 години

А прочутата чистачка от централния затовор е балдъза на внучка на активен борец против фашизма и капитализма.