91

да ама

преди 6 години

и Русия не дава доказателства, че Англия е отровила Скрипал. Следователно и тя работи само с предположения. Е? товарищи?

90

8===о

преди 6 години

Предположението ,че някой друг ,а не русия е отровил Скрипал изисква ...твърде много предположения. Не е невъзможно да е друг но няма да мине през бръснача на Окам.путиновата администрация открай време е реактивна и действа с краткосрочен хоризонт:-Крим и Украйна-Грузия-Черна Гора-Литвиненко,Березовски,Немцов и т.н.-Сирия-...русия скача от криза на криза ,което не и дава време за дългосрочно планиране.И не преценява добре реакциите на запада (всъщност и на изтока).

89

абсолютна лъжа!

преди 6 години

Долнопробни лъжи! Северен Габон не може да произведе високотехнологичната отрова! Те могат само да обработват нефт, метали и газ със западни технологии))): А, и водката им е качествена!

88

Анонимен

преди 6 години

*** крадливи англо-саксонци кога ще предоставят на света неопровержимите си доказателства??? Чакаме? Обаче без: предполага се,вероятно, почти сигурно и т.н. Свършва ви времето на господство! Идва славянската сила.

87

срам ме е

преди 6 години

отровата е произведена от садам хюсеин, естествено, който е още жив, щото е обесен тройникът му и е внесена в англия от духа на муамар кадафи

86

Анонимен

преди 6 години

Имари тук платуни руски *** ИМА отричатли че има ДА руснаците ли пуснаха новичока в Англия ДА отричатли руските *** също ДА ..КГБ не е организация за садене на ряпа

85

Анонимен

преди 6 години

До81, направо не мога да повярвам че ти си живял в България. Радваш че сега нямало казарма а джъндаре? Каква майка и вас ви е раждала?

84

до Вие млади юнаци&a

преди 6 години

Ти сигурно си дисидент, борил се срещу Тодар Живков...*** в къщи под юргана до бълдърите на кирията.Като ти е било лошо тогава, що не дръпна през граница за Гърция.Сега си юнак и курназ....Сигурно си от ония "безпартийни комунисти" от ОФ то. Много добре ги редиш мурафетите, отрядник такъв! :-))

83

Анонимен

преди 6 години

И аз знам че бойното отровно вещество е произведено в Англия. Въпроса е мога ли да го докажа?

82

Анонимен

преди 6 години

Тия така се оплетоха в лъжите си,че вече и сами не си вярват...

81

Ghost

преди 6 години

До сега не е обявено нито едно съществено доказателство за участието на Русия!Само медийна пропаганда с твърдения за такива и изказванията на определени личности че по всяка вероятност следите водят към Кремъл.Според мен британците се опитват да ударят с един куршум няколко заека-ужким притеснени за националната си сигурност да замразят Брекзит и да потулят педофилските си скандали.

80

Анонимен

преди 6 години

знаят те точно в кой химичен завод на Саддам е разработена.

79

А бе

преди 6 години

То Британците знаеха и къде са хим.оръжия на Асад,ама когато намериха лабораторията им в И.Гута,където техните питомци произвеждаха БОВ,нещо им клюмнаха ушите!Трудно го преживяха и отровиха Скрипал,за да не са валат....

78

Факт

преди 6 години

Американските и британски служби са ликвидирали хиляди хора в чужбина,най-вече журналисти с разкрития за дейността им или неудобни чужди политици!И това се превъзнася като правилно и необходимо в медии,книги и филми!Само погледнете филмите за Джеймс Бонд!В същото време руснаците са ликвидирали най-много 20-30 доказани предатели,обаче тяхното се вижда,а на другите не!Като приказката за гредата и сламката в окото!

77

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах къде е тая тайна руска лаборатория ? Англичаните повтарят едно и също постоянно като безмозъчни същества каквито са в същност.

76

Анонимен

преди 6 години

Англия е тотално морално пропаднала ислямо джендарска държава

75

Истината

преди 6 години

Е в края на статията-"Британският елит не се извинява.." Примери колкото щеш!Така и ще си заминат в небитието,без извинение за причинените вреди.Прав им път на "свръх човеците"!

74

До 78

преди 6 години

На руснаците вярвахме 45 години.Е за това се дърляте днес. Други от нашата черга-Австрия,Дания,Холандия,Белгия,Швеция ,Норвегия,Люксембург ит.н. мислеха РАЦИОНАЛНО и нямат нашите и руските проблеми. И халюцинациите ги виждам и чета по форумите ви. Не разбрахте ли бе мушмороци-тези които преживяхме социализЪма не го щем повече .Никой не избяга ПРИ него,а милиони избягаха ОТ НЕГО.Стига фарисейщина!!

73

Вие млади ,,юнаци&qu

преди 6 години

Някой да помни чадъра и сачмата в крака на Георги Марков? Или не бяхте родени?Ген Калугин и Гордиевски признаха през 90те как е станало и кой го е подготвил Но после всичко се потули.Малки сте,широко ви е около врата ,не сте преживели нищо и мисленето ви е на хора които мислят че винаги е било като днес-слободия и безнаказаност.Страшно беше деца,а стилът им не се е променил .За вас всичко е като електронна игра-хлапаци-късметлии,нито казарма,нито ДС,нито Московска 5,нито цензура и забрани.

72

халюцинации

преди 6 години

Да вярваш на англичаните е едно ирационално предположение. Т.е. ти споделяш техните халюцинации.