92

Анонимен

преди 6 години

aide chervenite gnidi si pluqt v ustite...kvo stanalo s Moskov a kvo stana s Maslarova,Parvanov,R.Ovcharov,Dogan,Stanishev....

91

Гинка пружинка

преди 6 години

Абе това не е просто пробив в сигурността става въпрос за никаква сигурност, по затворите всеки може да си избяга , да си внесе оръжия или да си прави каквото си иска! Всички затворници си имат телефони и са активни в социалните мрежи!

90

Анонимен

преди 6 години

Radev ne e stoka no KOI e,,,PIKAESHTIQ VAV FONTANI li dal koridor na Galevi za chujbina

89

Анонимен

преди 6 години

Оставка за некадърните министри!И за двамата.

88

Гробокопач

преди 6 години

Затяга се, затяга се, ооооп и шланга ми в устата му! Оставка бе, ***!

87

Ако имаше...

преди 6 години

Ако имаше смъртно наказание сега такава дискусия нямаше да се води и нямаше да има всевъзможни *** по улиците!То е ясно, че закоравял престъпник няма да се поправи, тогава за какво да го храним с народни пари и рискуваме да отнеме още някой човешки живот, защото както бяха описали в една от новините психолозите "той няма какво да губи" - човек ако няма какво да губи и няма страх от нещо, което да поставя някакви граници, значи не е човек и е много опасен за обществото!

86

Анонимен

преди 6 години

ПОЛИЦИЯТА Е ОБЯВИЛА, ЧЕ КЕ ГИ ФАНЕ! КЕ ГИ ФАНЕ, ЗА ДЕДОВИЯ!

85

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно! Кръгът се затваря, бегълците започват да припадат от смях като слушат бисерите на овластените и скоро ще ги намерят умрели от смях!

84

Анонимен

преди 6 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НЯМА ДА ГИ ХВАНАТ А И ДА ГИ ХВАНАТ ЩЕ Е ПАК СИТУАЦИЯ СЪС ЗАЛОЖНИЦИ И ПАК ША СЕ ИЗМЪКНАТ!!!ТОВА, ЧЕ ДИРЕКТОРА НА ЗАТВОРА Е УВОЛНЕН Е НИЩО!! ТРЯБВА ДА СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ НА НАДЗИРАТЕЛИТЕ И ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ТЯХ ;D

83

aa1830

преди 6 години

От много стягане Радев да не вземете да го скъсате тоя обръч. И да сложите на летището проверяващи, че може и през Терминал 2 да мине без проверка, некадърници.

82

Анонимен

преди 6 години

Ако една система е ДОХОДОНОСНА за служителите й, тя няма лесно да се реорганизира и промени! Помислете колко печелят "под масата съдии", следователи, полицаи пазачи по затворите! Затворниците могат да си поръчат ВСИЧКО и да излезат през централния вход, ако платят, колкото трябва! Лошото е, че нашите данъци отиват на халост!

81

123

преди 6 години

Абе тия нашите полицаи ще кажеш, че са вегани. Толкова са умни.

80

КОМУНИСТ

преди 6 години

ДЪРЖАВА ОТ ПОЛИТИЦИ, СЪДИИ, АДВОКАТИ, ПОЛИЦАИ, ОХРАНИТЕЛИ И ЗАТВОРНИЦИ ! ВСЕ ПРЕСТЪПНИЦИ А НЯМА КОЙ ДА ПРОИЗВЕЖДА. ТЪРТЕИТЕ ИЗЦОЦВАТ КРЪВЧЕЦАТА НА МАЛКОТО ИСТИНСКИ РАБОТНИЦИ КОИТО ЕДВА КРЕТАТ. ВСИЧКО Е ФАЛИРАЛО, ЕС И ФАЩ ИЗТОЧВАТ И ПОСЛЕДНАТА НИ КРЪВЧИЦА

79

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с Москов където уби детето си с моторната шейна пиян. Как го осъдихте, взехте ли му и другото дете както на обикновенните хора правите ? Защо заметохте това

78

АНТИ

преди 6 години

Каквото тук не става с пари,става с МНОГО пари.

77

Анонимен

преди 6 години

И Чистачката е част от схечата

76

Анонимен

преди 6 години

Срам нямат! Нали навремето имаше една история, че министърът на транспорта в Япония си беше подал оставката защото някакъв влак закъснял. Тук нашите не разбират от "намеци":) Въртят-сучат все ще изкарат някой друг виновен.

75

Анонимен

преди 6 години

Този министър ако може да каже каква разликата между кръг и окръжност, между диаметър и радиус, и какво е периметър, аз ще стана трамвай.

74

Анонимен

преди 6 години

Не била чистачката, бил социалния...хахаха...този всеки ден маже гов-ната с още гов-на.

73

Анонимен

преди 6 години

обръч се затяга в затворена 100% контролирана среда. Например торба с плъхове и ги вадиш един по един. Или горичка изцяло заградена от некорумпирани полицаи. Случая изобщо не е такъв. Пелов е по-умен от всички тези и ще изчезне.