17

НАТО ВИ ПАЗИ

преди 6 години

да не би да сте благодарни на ОСВОБОДИТЕЛИТЕ. От ТУРЦИЯ не ни пази, защото за тях врагът е само РУСИЯ-нашата ОСВОБОДИТЕЛКА

16

Гогата

преди 6 години

1/6 от сушата може да се изолира - трябва само да вдигаш бая газ. Но бая по-мощен от скрипачока.

15

Tron

преди 6 години

НАТО, дoлни лицeмeри. Цялата територия на Русия е заобиколена от натовски бази, а не спирате да пищите, че Русия е агресор.

14

НАТО Е ВРАГ

преди 6 години

на БЪЛГАРИЯ и РУСИЯ.

13

жена

преди 6 години

OOOO, то пък НАТО , САЩ и европейските западни страни въобще не се месят във вътрешните работи на чужди държави !!!! Знаеме какви ги вършат - те не обичат да съобщават за тези действия, добре че ние можем да четем между редовете.СЕГА се чуди как да излезе от конфузното положение - СМЕШНИЦИ

12

Анонимен

преди 6 години

Как може да изолираш 1/6 от сушата ??? Някой може ли да ми обясни ???

11

КРУМ

преди 6 години

Как се изолира 1/6 част от сушата не ми е ясно!?Когато твърдиш ,че не искаш изолация а контрапродуктивно гониш дипломати,очевидно шизофренията е потвърдена диагноза.

10

Анонимен

преди 6 години

до 3.Ами ще пикаеш,какво друго ти остава.Все пак и пикалото ти трябва поне една работа да върши,като за друго не става.

9

(-_-)

преди 6 години

В благодарение на НАТО, ЕС се напълни с всякакви гадовe, a в страни като Либия, Ирак, Афганистан и Сирия загинаха стотици хиляди.. Абе стабилност дават.. Сега с някакъв Скрипал, който даже не е ритнал камбаната се опитват да внесат още стабилност.. Някой ще яде дървото скоро!

8

as

преди 6 години

тия ги намразих точно заради лицемерието им. когато сащ свалят правителства, нахлуват в други държави, открито водят война с тях, организират преврати, и изобщо се правят на господар на света - всичко е ок, но когато някой други го направи - това е нередно, не правилно, лошо... двойни стандарти

7

стрелочник от Роман

преди 6 години

Може да е съсед , но е собственик а ти си кераджия навлек . Скоро ще те привика кварталния с домовата книга и кой от къде е .

6

Анонимен

преди 6 години

Ами че тоя и ПУТИН го каза в прав текст-няма я РУСИЯ-НЯМА Я ЗЕМЯТА И мисля че това не са празни приказки а ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ 1

5

Анонимен

преди 6 години

Пикая на Сащ и ЕС

4

Анонимен

преди 6 години

За безсилната злоба лек няма.

3

Анонимен

преди 6 години

Пикая на русия

2

Русия е велика

преди 6 години

Тоя хахо не твърдеше, ли че Русия е отровила Скрипал, кога ще си подава оставката и да заминава да дава показания за корупция и финансови средства. Навремето господ е пратил огън над Содом и Гомор сега праща ислямисти на содомитите от ЕС, така им се пада. И тия искат да управляват целия свят.

1

така да се каже

преди 6 години

Подобно на НАТО, и Хитлер изолира и санкционира СССР. Държа руснаците в желязна обсада четири години. Но накрая си тегли куршума. Самосанкционира се и се самоизолира, така да се каже.