135

Анонимен

преди 6 години

Или с други думи Лавров казва: ние отровихме Скрипал, за да направим услуга на британците, а САЩ, уж обещаха, че ще се изтеглят от Сирия, а не го сториха, че да останем само ние там.

134

до Анонимен 141

преди 6 години

Забрави да посочиш, че си останал недоразвит благодарение на Русия.

133

Анонимен

преди 6 години

До ЕВРОПЕЕЦ142 Ти не си никакъв"европеец"а руски жалък слуга,итъп руски ***.

132

Тереза Мей

преди 6 години

"Ние не сме чували за Новичок, и затова случайно дадохме антидот на Скрипал, преди да го отровим"Днес Русия употреби импулсно оръжие срещу Лондон, загинаха пет хиляди, може да са повече, а може и нито един. Взехме проба от импулсното оръжие, използвана е каша със жълто кафяв цвят, която след употреба предизвиква изпускане на импулси върху пейки, брави, и британци.Останал е пръстов отпечатък от Бин Ладен, а може и от Бонго Бонго, които са тайни агенти на Марс, който е колонизиран от руски шпион

131

Анонимен

преди 6 години

До ЕВРОПЕЕЦ142 Ти не си никакъв"европеец"а руски жалък сруга,ии *** руски ***.

130

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен139 Да,така е,поне в страстната седмица,да не четем за руските *** и техните жалки слуги в България,моля.Иде празник.

129

ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

Англичаните са лъжлива пасмина

128

Анонимен

преди 6 години

След убийствата на Майдан,анексията на Крим,свалените самолети,убийството на Качински,Абхазия,Нагорни Карабах,Изпепелената Източна Украйна и избитите там ,над 3000 украинци,атентатът в Черна гора,македонския парламент,гаврите и химическото оръжие в Сирия,Литвиненко,Березовски,Немцов,Мая Политковская,Георги Марков...свободният свят вече казва Стига!,на агресивна Русия.Само полегналият шишо ББ, отдели БГ от този процес.

127

Анонимен

преди 6 години

До ДНЕС Бг, моля ви се не побликувайте повече статии за Путин, Лавров и нещо свъразно със " отровения" Скрипал.Имайте съжаление към НПО червеите и останалите от.репки и те душа носят, не могат да хапнат и пийнат като хората.Два дни направо ги разбихте.

126

Анонимен

преди 6 години

До Ха, ха134 Коя слружба би предоставила секретната си информация,групако?Руските служби дали някога са го направили?Горкият човечец,бащата на Литвиненко няма възможност,да опровергае Фейкновините,които бълват руските медии и се гаврят със смъртта на сина му.Каква низост!Колко сте жалки,руските слуги в България!

125

Анонимен

преди 6 години

БСП/АБВ/Атака и ГЕРБ са руски партии.Жалко,че толкова българи са слуги на Русия,против интересите на България.Какво им остава на младите,освен да се запътят към Терминал 2?Тогава,Сърбия,заедно с Русия,ще кажат,че шоплъка е сръбски.

124

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с ***. Не ме интересува .

123

Анонимен

преди 6 години

Георги Марков го убиха КГБ като подарък за ЧРД на Живков

122

Ха, ха

преди 6 години

Бащата на Литвиненко каза: "че синът му не е убит от руснаци", кой да чете?Много странно защо Британия засекретява за сто години досиетата на убитите на нейна територия шпиони? защо? Нелепата версия звучи като "Много шум за нищо".Съюзът Русия и Германия е неизбежен. Британците винаги са се страхували от обединена Европа и Русия!От влизането си в ЕС Британия ражда скандали и разделения. При излизането си отново раздели Европа."Разделяй и владей" - това е политиката на Британия.

121

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен120 И Георги Марков ли,го убиха английските служби,които повече от 20 години работят и настояват за разсветляване на това убийство.Но българските комунисти-социалисти,покриха случая и отказаха,да сътрудничат и да предоставят документи от българския архив,на английските служби.Включително Жельо Желев и Петър Стоянов.Христо Христов е описал това добре ,в своята книга.

120

Анонимен

преди 6 години

Руснакът от 100 години е комунист,терорист и грандоман.Избива неудобните и никога не си признава.

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128То така беше и през комунизма ... все отричаха и задаваха не умни въпроси

118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен126 То ,западот загнива от 50 години,както ни лъжат комунистите от БКП/БСП,но както виждам,все си стои и всички бягат да живеят там.Дори и руснаци.

117

Анонимен

преди 6 години

Я да видим как се променя кремълската позиция:1 епизод: ни лук ял ни лук мирисал2 епизод: ние нямаме достатъчно информация3 епизод: невинни сме4 епизод: искаме среща с жертвите5 епизод: следствието крие информация6 епизод: други имат интерес от случилото се

116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122 САЩ не ни дават визи,точно,заради руските агенти в България,заради руските слуги от БСП/АБВ/Атака и заради лицемерните ни политици.