27

Анонимен

преди 6 години

На човешкият мозък не му е дадено да разбере Божиите неща. Ако трябваше да ги разбира то той Бог щеше да ни дари с тази дарба. Но той е решил че не сме дорасли да се мешаме в Божиите дела и ни е оставил леко недоправени в умствено отношение. Учени? Аре стига бе!!! Кой и какво ги е научил че се наричат учени?? Да не би да са нещо повече от този който е създал вселената планетите галактигите звездите че някой им е дал титлата "учени"?? Какви учени като немогат да си обяснят и най простите неща?

26

Исти

преди 6 години

Кажете на учените,че ние Българите препоръчваме на науката да ползва същия подход към мюсюлманските и еврейските писания- мит или истина е,че Мохамед се е възнесъл а не е умрял от тежка болест заради която отишъл в Йерусалим,мит или истина е че Авраам е заченал дете на 100 годишна възраст и живял 175 години,а Сара заченала на близо 90 годишна възраст и живяла 127 години.

25

d

преди 6 години

Библията наистина си заслужава да се прочете внимателно, особенно Стария Завет, който по същество е Тора-та но в поорязан вид,тогава става ясно че е имало много богове и евреите избират да служат на бога Яхве или както ние го наричаме Сатана !още по-странно е как евреите успяват да наложат сатанинската си религия на половината свят

24

Анонимен

преди 6 години

В римската империя разпъването на кръст е било често срещано- така се е изпълнявала смъртната присъда. После ние сме си създали фетиш към кръста и сега си го носим на медальонче

23

Да

преди 6 години

Религията може и да е имала положителен при нос в някои моменти от историята, но в основата си е едно човеконенавистно робство...

22

случаен

преди 6 години

прочетете,превода на Корана от Цветан Теофанов и може би ще ви се изяснят някои спорни неща относно Иисус-там никъде не пише,че е божи син или бог,на всичките места в които се говори за него,той е Иисус синът на Мария,той просто е предпоследния пратеник при хората от Всевишния,а цялата 18-та глава от Корана е озаглавена-Мария...?

21

Анонимен

преди 6 години

Някой да Ви кара да вярвате или да ходите на църква , това не е вашата партия с анти човешка пропаганда

20

някой си

преди 6 години

До Анонимен 10Така е. Приказките на Андерсен са извор на човеколюбие и доброта. Библията, за разлика от това, е пълна с убийства, изнасилвания, жупел, наказания, и други гадости.

19

Анонимен

преди 6 години

много масонски стана този сайт... ((

18

"-"

преди 6 години

Исус му казва: Понеже Ме видя, Тома, ти повярва, блажени ония, които, без да видят, са повярвали. Йоан 20:26-29Всичко е въпрос на личен избор - едни търсят доказателства, други не се нуждаят от тях!

17

Телепат

преди 6 години

Леко уточнение - не учените, а теолозите, се занимават с такива важни въпроси.

16

анон

преди 6 години

с много поучителни истории, но все пак приказка.

15

анон

преди 6 години

обяснението е много просто... всичко е измислено! древна приказка от средния изток.

14

Да

преди 6 години

Каквото и да ви говорят става дума за контрол и пари, ама много пари.... Необлагаеми с данъци...

13

Свинаря

преди 6 години

Тази статия за пореден път доказва,че ако някой иска да докаже нещо,ще го докаже. На всички здравомислещи хора е ясно,че Иисус е бил човек,който е помогнал на много хора,които след време започнали да го боготворят,а власт имащите решили да използват глупостта на хората и създали църквата за по-добър контрол. Същото е и с главореза Мохамед,както и с Авраам.

12

Анонимен

преди 6 години

Само до преди столетие вярата и науката са вървяли ръка за ръка. Живеем в последните времена и всичко отива на кино!

11

Анонимен

преди 6 години

До Не!Трябва ли да отговарям на глупавите ти въпросчета,злобно човеченце?

10

Анонимен

преди 6 години

До Не!Тази глупост можеш ли да я кажеш на доказани учени като Блез Паскал,Димитрий Менделеев, Михаил Ломоносов, сър Исаак Нютон? Виждам,че си безумен злобар.

9

Анонимен

преди 6 години

До Алтерниращ веганистСветата Библия няма нищо общо с разказчетата на Ханс Кристиян Андерсен.

8

Анонимен

преди 6 години

"Мит или истина е Христовото Възкресение?"Здравомислещите човеци смятат,че Христовото Възкресение е ИСТИНА и ФАКТ! И аз така мисля,че Господ Бог Иисус Христос е Истински, Истинска Личност,Която е Историческа и над историята. А относно науката,мога да кажа,че има разумни учени,които казват че Бог е Творецът на всичко,и че Той наистина СЪЩЕСТВУВА. Тези разумни учени НЕ отричат Възкресението на Божият Син -Господ Бог и Спасител Иисус Христос. Тези,които отричат тази Истина - такива са безумни.