36

трафоПОСТ

преди 6 години

Не Изкуственият интелект заплашва демокрацията, а ниския интелект.

35

IT man

преди 6 години

Изкуствения интелект не може да се корумпира

34

Анонимен

преди 6 години

Всъщност светът е далеч от т.нар. изкуствен интелект. Все още няма компютър, който поне отчасти да успее да повтори сложните невронни връзки в човешкия мозък и клетки, и да успее да превърне количеството в качество с оригинален дизайн. Комп. не може да взема решения, които предварително не са му вкарани. Може да победи човек на шах, но същият компютър не може да измисли (не да повтори) рими със смисъл. Така че не се притеснявайте. Оригиналното мислене е все още предимство на човека.

33

Анонимен

преди 6 години

Значи признаваш, че разумът и интелектът и алгоритмите отхвърлят демокрацията като средство за контрол и влияние и порoбване на масите .

32

Анонимен

преди 6 години

Да точно това им е целта. В дадената момент да анатемосат научно техническия прогрес и да дадат път на религията на мира. Това е лелеената мечта на едни общества, които уж се мислят за либерални, а същевременно като им погледне човек ритуалите ще види че те всъщност са свртхконсервативни следващи сатанински ритуали отпреди хиляда години

31

Макарон

преди 6 години

Изкуственият интелект може да заплаши демокрацията! Примерно когато обвиняваме Ирак в притежанието на химически оръжия или Русия за използването на бойни вещества, изкуственият интелект може да ни обори лъжите С ФАКТИ и да ни нарече "шмекери" и "измамници", които са срам за демокрацията и са превърнали западните си държави в диктатурна лаборатория.

30

Додо

преди 6 години

Макрон все повече започва да ми харесва! Май е на път да обърне нещата във Франция! След Курц, Салвини, Орбан и другите лидери от Вишеград, поне част от континента има част да бъде спасена от Джихада! Не случайно напоследък MSM медиите плюят Макрон, явно има защо!

29

Анонимен

преди 6 години

"Макрон: Изкуственият интелект може да заплаши демокрацията!"А естественя интелект е предизвикал толкова по-големи проблеми, че нямам думи.

28

Макаронен интелект

преди 6 години

Защо бе Макароне изкуственият интелект е заплаха за демокрацията? Защото няма да се поддава на лъжи и манипулации ли?

27

изкуствен интелект

преди 6 години

Демокрацията беше едно недоносче...

26

Анонимен

преди 6 години

тия хора от ден на ден взеха да откачат , сега пък заплашвал демокрацията , боже . беже

25

Анонимен

преди 6 години

Би следвало да намали и корупцията, ама съмнявам се да го ползват точно за това..

24

Анонимен

преди 6 години

Все едно Тато говори за полупроводници. Днес роботи с полуинтелект, утре с цял. Макарон да си дундурка бабето най-добре.

23

Анонимен

преди 6 години

До Ха-деИ лъжливи английски бабички, и горене на деца... не се спират пред нищо, за да заграбят чуждите богатства... да ви е познато DRANG HACH OSTEN! Както и как свърши...Наполеон поне не гореше хора... това е специалитет на фашизма, през Хирошима и Виетнам, в Близкия изток и сега - ужасяващо развитие и "цивилизационно" изпълнение, невероятно Боже, нечовешко...

22

Анонимен

преди 6 години

Макрон говори за интелект. Да се смееш ли да плачеш ли....

21

Инженер

преди 6 години

Хората ще се разделят сами или някой друг , не по-раса и народи , а на добър и лош материал.. Лошия материал ще живее в гета и ще яде безплатна каша , която ще му сипват от бензионоколонка ..

20

Анонимен

преди 6 години

Къде видя демокрацията?!?!Това е само на хартия !

19

Анонимен

преди 6 години

До Ха-деИ държавно организирани атентати, които с пожари убиват 64 души, от тях 41 - ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЕДНО ДЕЦА. За да направят политически Майдан организирха най-отвратителния акт в историята на човечеството, аналогичен само с фашисткото горене на хора. Защото един президент беше преизбран с несравним за "демократичните държави"процент, и защото един народ иска и започна да живее добре. Това колониалистичният кървав Запад, не можа да понесе. Свикнал е да граби със смърт. Съдете ги, руснаци ***!

18

Анонимен

преди 6 години

Не искаме да живеем в толетната на Макрон, Макрон не е ЕС. Роботите не получават заплати и никой няма да произвежд нищо, защото роботите не ядат и нe пащат данъци икономическата система ще се събори, валутите ще се обезценят. И на тоя извратеняк сега му пари под рзпрания дирник заедно със оня джендър Мария Габриел.

17

менте-Кокорко

преди 6 години

Наш Макарончо , освен от баби, кога захвана да разбира от изкуствен интелект, и той като нашата дълговрАта пума-киня : - универсален боец !