530

nina

преди 6 години

Г-н Борисов, С КАКВО Ви държи ЦвЦв, та още го търпите в ГЕРБ? Или поговорката "Дръж враговете си по-близо" важи за отношенията ви?ЦвЦв беше черен от бяс, че отказахме да гоним руски дипломати, т.е., опънахме се на САЩ и Англия. Как не е получил инсулт или инфаркт още не зная.Отървете се, г-н Борисов от него! Само да напомня: поради такава омраза бълвана от Ив. Костов и СДС, последното се "нарои" и вече не съществува! Народът не може безгранично да търпи омразата!

529

ало, руситата,

преди 6 години

нали знаете, че на английски сте блондита? Ако ще и 1 000 коментара да напишете, отзоваваме посланици. Ясна? Ако не - ще ви се изясни! И много ще ви с е подигравам тука.

528

Анонимен

преди 6 години

Не бяхме ли суверенна държава?Изглежда не сме нито суверенна, нито държава, като имаме такива слуги като цвъкалото.

527

Анонимен

преди 6 години

Колко ли му станаха апартаментите вече?

526

пеперудки

преди 6 години

Цецо това го кажи на твойте съпартийци които се уплашиха както и министър предсетателите ви Бойко и Валерито и Красето за предателя Волен всеки го знае какъв *** е

525

рускиня до 568

преди 6 години

До хехе.От речника ти разбирам,че си *** потомствен.Разбираш от намордници.А в същото време твоя шеф ЦЦ казва "трябва да се числим към евроатлантическата общност, а не към евразийската". Просто няма как един балкански селянин като тебе да е европеец.По София се движат каруци, глутници, веят *** от сергии.Селяни ,като тебе,паркират в градинки, плюят,храчат.Но пък по слагането - равни няма.Със здраве ,Ивропеец.

524

горките русита

преди 6 години

пак онеправдани, пак неразбрани.

523

хехе

преди 6 години

само като видях заглавието ми стана ясно какво ще е под новината - яко лаене от кремълските пудели! Лайте , лайте, скоро ще ви сложим намордника... Пресолил си, решетников! То бива пропаганда, ама без мярка е като бумеранг!

522

Анонимен

преди 6 години

Да цвъки целувай идеите на другите, недей да мислиш за България и да имаш собстветно мнение и действия.

521

Анонимен

преди 6 години

Браво на Цветанов.

520

ттт

преди 6 години

Цвърко, не трябва да се числим към една или друга общност, трябва да се придържаме към истината и справедливостта. Британците да представят неопровержими доказателства за версията си. Ако се натискаме, да бъдем в някаква общност, ще се повтори случаят, когато обявихме война на САЩ от солидарност към агресора Япония. Нашите задължения към Тристранния пакт са били, да обявим война, на всеки нападнал Япония, Германия или Италия. Да, ама не САЩ, напада Япония, а Япония САЩ.

519

Анонимен

преди 6 години

Започвам да го харесвам -говори разумно

518

Йордан

преди 6 години

Кой те пита теб и като какъв се изказваш,*** милиционер от убо!

517

Ала-Бала

преди 6 години

Цветанов е работил като щатен папконосец в 7 отдел на ДС. Сега на коя ли служба служи?

516

гражданин

преди 6 години

До АнонименВ политиката е глупаво да изказваш крайно категорични мнения.Никога не се знае как ще се обърнат нещата,така че по-кротко с изказванията,другарю!

515

ОНЗИ

преди 6 години

Абе хайдук на този свят всичко се заплаща - за часовете в които се чувстваш бог заплащаш с тези в които си нищожество - мястото на *** е на бунището !!!

514

да

преди 6 години

това,че България е член на ЕС и НАТО не означава,че е длъжна с нещо на някогоинтересите на България са над тези на ЕС и НАТО

513

Анонимен

преди 6 години

България е челен на ЕС и НАТО.На който не му харесва да се качва на магарето и.......

512

да

преди 6 години

а най - хубавото в цялата работа е,че Борисов изобщо не отразява тоя ***

511

Анонимен

преди 6 години

Какво можеш да очакваш от цецо!