116

аз

преди 6 години

Нане - "Вуте, знаеш ли, че един Пършинг струвал 500 милиарда долара?"- Верно ли, ей да ще да падне един у мойо двоооор - рекъл Вуте

115

Магардич

преди 6 години

ако паднат, братоците няма да ги оставят:)

114

Анонимен

преди 6 години

Никакво тъчване. Китайско менте с вредни материали.

113

Щерю

преди 6 години

Китайският *** дано не убие хора...

112

Кракачанов

преди 6 години

Отново взех всички мерки по случаята - шкембето е спаднало с 1 см в обиколка по великден ще наваксам

111

Анонимен

преди 6 години

Има ли залагания къде ще падне, при букмейкърите няма ли коефициенти?

110

го

преди 6 години

горивото е толкова опасно, че може на 10 километра да порази всичко. тое супер токсично. сателита може да убие един парламент хора, но горивото навлезе ли и започне ли в атмосферата на София... НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПАЗИМ И СЛЕД 10 ГОД.МЪРТВИТЕ НЯМА ДА СА ПРОБЛЕМ ЗА ТИКВУН И ЧАСТНИТЕ ФИРМИ - СМГ И БАН. пРОБЛЕМА ЩЕ БЪДАТ ОТРОВЕНИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ЧОВЕК, КОЙТО ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ УМРЕ ЗАРАДИ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОПАСНИ НЕЩА.

109

Solar Power

преди 6 години

Китайски евтини ***. Едно контролирано падане не можаха да си напраят в океана.

108

Анонимен

преди 6 години

Ако падне в Истанбул е добре!

107

[kembo mat

преди 6 години

Е, бас си! Кар***качанов може да решава задачи с ускорение. Освен това разбира от статистика и на всичкото отгоре явно е много добре запознат с различните координантни с-ми.Да си дойдем на думата. Текущото положение в БГ е следното: - Сателита може да падне убие хора, деца - сателтното гориво ако навлезе в атмосферат и не изгори може да убие, отрови хиляди софиянци - на никого не му пука - държава, бан, смг (пука им само да кр***дат) - най-лошото е че ТИКВУН дори не помоли Путин да пита Перелм

106

Пешо

преди 6 години

Шкембо нема ли да произведе нещо да го хване?Той танкове ли не призвежда кораби ли самолети ли?

105

Пешо

преди 6 години

От няколко години се говори че този сателит ще падне по всяка вероятност в България часове преди да падне ментето щембето се сети да ни информира!

104

смг

преди 6 години

СМГ ПРАЩА ЗАДАЧАТА НА "перелман нет 1 милион долара" И СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ ЧАКАМЕ ОТГОВОРА. дА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА МУ ПЛАТИТЕ НА ЧОВЕКА ПОНЕ ЕДНА ТАКСА ЗА ЧАСТНИТЕ УРОЦИ В ДЪРЖАВНОТО УЧИЛИЩЕ.Бас си капитализма? Правиш бизнес в държавно училище , което е строено с парите на всички Българи. На всичкото отгоре държавата не може да вземе и една стотинка от парите на СМГ.

103

ЛОШО

преди 6 години

лошо, лошо... толкова много пари събраха в сметката на СМГ и никой не може да ги пипне освен 10 човека. Така вече 20 години. Сега, СМГ ще изчисли ли кога и къде ще падне сателита? А?Дайте да съберем пари и да платим на СМГ за частни уроци да ни научат на задачи със ускорение.

102

ДЪРЖАВАТА НА ГОТОВАН

преди 6 години

ДЪРЖАВАТА НА ГОТОВАНЦИТЕ!!!ПОНЕ ДА БЯХТЕ ПОМОЛИЛИ ПУТИН ЗА ПОМОЩ. уТРЕ КАТО ПАДНЕ В СОФИЯ , КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ. уТРЕ АК ОУМРЪТ ДЕЦА? тИКВУН КАКВО ЩЕ ГОВОРИ ТОГАВА?

101

данно

преди 6 години

Толкова много държавни готованци и на никой не пука за този сателит.евала!!!

100

данооо

преди 6 години

Дано да падне в п***рл***мент@ докато всички полит чичковци са вътре!!!А, дано!Дай, Боже!Амин!!!Сега ще кажете, амо това , което си написал звучи гадно.Добре, де... защо тогава цяла държава нищо не прави?Тиквун мълчи и си мисли: "Сателит? Кво е туй нящо? От къдя на къдя? От дек на дек!". Чиновниците от БАН: "Сателит? Абе, я да уредя някой роднина на работа без дори да му дам тест."Гробаджии: "Сателит? По-добре още едно КТБ да падне, че да има и за нас, а не само за Цвъчко и Тиквун".

99

тиквун

преди 6 години

От Тиквунг-н. Путин ще може ли да ударите сателита с лазерното оръжие щото ако падне в софия... не ми се мисли.

98

Житан

преди 6 години

Ние каквито сме каръци , едва ли ще падне тук!

97

до д-р Дрее

преди 6 години

до д-р Дреещото от СМГ-то искат първо да се плати такса за частни уроци. Разбра ли? Може дете ти да е умно, но никога без да си платиш няма да бъдеш част от тях. Питай Grigori Perelman , той да ти обясни как се управлявя Вселената. Има един фундаментален физичен закон - парите!!!Благодарение на парите Земята се върти около слънцето. Айнщайн го е доказал това!