95

АМАН от престъпници

преди 6 години

всяка сутрин природата уплашена от нагли крадци на власт в София подава бюлетин тревожен..Днеска инфото е за над 10 000 000 000 живи кървави лева от народа ограбени по разни нагло престъпни корупционни програмки ..НАпомня че на власт в София с е менкат нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии вкл ГЕРБ,БСП И ДПС .Играят договорени срещи с цел нагло ограбване на поне 300 000 000 000 от народа следващите години

94

Азиатецът-Азис

преди 6 години

Ние трябва да станем част от Азия... Русия и Турция нека ни управляват!!!!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 6 години

ГласувайтеНека България остане част от Европа +Нека напусне Европа като англичаните -

92

АМАн от крадци

преди 6 години

АЛО тов а нагло ПИАР мероприятие тн Председателство на ЕВропа ограбва от БЪлгарския народ поне триста милиона живи евра/600 000 000 живи кървави лева/ над 5 700 000 българи нямат доходи за оцеляване заради нагли престъпници на власт крадящи десетки милиарди годишно /Заради няколко хиляди тежко терористични НЕзаконни камери инсталирани с ограбени пари от народа загубите за БЪлгария могат да станат огромни..НАпомняме че Каракачанов търси срочно поне 30 000 000 з а един батальон новобранци

91

Азиатецът-Азис

преди 6 години

Гласувай!!!1. Нека България остане в Европа! +2. Нека станем част от Азия! И вече да сме азиатски, а не европейци!!! -

90

МНЕНИЕ

преди 6 години

Ако Нинова не върне откраднатите от ДДС 16 милиарда лева , от нейните Върли Фенове и Депутати , ще изгуби следващите Избори . Борисов ще промени Закона и ще ги вкара в Затвора - този мъж има *топки* .За критиците - Никой не вярваше че Берлинската Стена ще падне от към ГДР , ама стана .

89

Анонимен

преди 6 години

Браво Бойко! Мачкай комунизите!

88

Октопода

преди 6 години

Ей внимавайте че къв карат история съм:)))))))) братя Галеви ще ги бия на купчееее:))))))

87

МНЕНИЕ

преди 6 години

Ако Борисов не върне откраднатите от ДДС 16 милиарда лева , от неговите Върли Фенове и Депутати , ще изгуби следващите Избори . Нинова ще промени Закона и ще ги вкара в Затвора - тази жена има *топки* .За критиците - Никой не вярваше че Берлинската Стена ще падне от към ГДР , ама стана .

86

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА В СИРИЯ. СПАСИ МИЛИОНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ.

85

Анонимен

преди 6 години

Давам обществена поръчка за тунел, трябва да се сменят лампите на тунела трябва да се монтират 105 лампи които струват по 80лв парчето, трябва да се демонтира старата конструкция която е от желязо и тежи 90 тона, може да си продадете желязото в надин парите естествено са за вас.ОТПУСКАМЕ ЗА ПРОЕКТА 390 000ЛВ , който е съгласен да подава ДОКУМЕНТИ. НА ГЕРБ. Ком, БСП. КОМ, ПАТРИОТИ. КОМ, И други.

84

Анонимен

преди 6 години

Дъщерята на Скрипал е дошла в съзнание. В най-удобния за пропаганда момент.

83

Анонимен

преди 6 години

Това за евро фондовете не е верно. Аз познавам 7-8 човека , които стартираха нови бизнеси с евро фондове и нямат нищо общо с политиката . Най пък малко с ББ .Аз лично съм кандидатствал през фирма за новия период , също нямам общо с политиката.Тука пишат неквии невменяеми утрепкии.

82

Един от Северозапада

преди 6 години

Пак ли само софиянци интервюирате, като "представителна извадка"?Защото извън околовръстното на София мненията са други май?

81

ЖЪЛТ ЗАВИНАГИ

преди 6 години

САМО НДСВ!!!

80

Борисов

преди 6 години

Йзди всички, драги ми Куртев, всички, в момента злобееш срещу себе си и бъдещето на децата си лейко празна

79

Морски

преди 6 години

90% от обществените поръчки по Еврофондовете се печелят от фирми на мутрата Борисов или фирми на ГЕРБ.

78

мнение

преди 6 години

Нинова води на Борисов, сигурен съм. Борисов е крайно безличен и некадърен. Нека се дуе колкото си иска, но некадърността му си личи отвсякъде.

77

Морски

преди 6 години

Борисов който източи от Здравната каса 1,5 милиарда лева,който зароби България с 25 милиарда лева заеми,Борисов който разграби 10 милиарда оставени като държавен резерв,който посегна и на Сребърния фонд за да остави пенсионерите без пенсий.За него СЪД.

76

селянинът с колелото

преди 6 години

До kАбе помним и ги гледаме всекидневно................глупостите на Боцмана.