53

Анонимен

преди 6 години

Първоначално и аз помислих, че англичаните преиграват, но като прочетох русофилите как стискат срещу баща и дъщеря Скрипал, без да ги познават, се убедих напълно, че освен Кремъл няма кой да поръча този коварен терористичен акт с оръжие за масово изтребление !

52

Петров

преди 6 години

Ама моля ви, не ми показвайте тази крадла как се изказва по морални въпроси... Аман от бивши комунисти, днешни демократи и най-обикновени предатели на идеи, от които за сукали.

51

Анонимен

преди 6 години

18 държави от ЕС от общо 28 са изгонили руски дипломати

50

Анонимен

преди 6 години

Според руснаците, всичките са лоши само те са добри

49

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

48

Анонимен

преди 6 години

Повечето държави от ЕС изгониха руските дипломати

47

Гост

преди 6 години

Ама тая върна ли парфюмите или си е излежала просъдата?

46

Край

преди 6 години

От глупостите на тази хитра женица не се интересува никой НО тя упорите е налагана от телевизиите за експерт в дипломацията. Да иде да си излежи кражбата в Полша, после да си изчака реабилитацията и тогава да ръзсъждава.

45

А+

преди 6 години

А може би трябва да почакаме какво ще кажат професионалистите от Скотланд Ярд ,а не политиците които не се интересуват от Истината ,а за своите кресла .Австрия не се подава на натиска на Британия и не маха дипломати от Русия-Браво за този мъж на 29 години ,а Бойко и Цветанчо са деца пред него по на 50-60 години .Възраста няма значение дали примата е мъж или не.

44

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с единството в есето? Защо есето се разцепи 50 на 50 след призива на Лондон да гони дипломати, даже не 50 на 50 ами по-малко, Белгия вчера се отказа да гони руски дипломати. Нали беше единно есето, или?

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДрОгарЕ, не плюйте по вашата бойна другарка и съратничка Ленчето - кремчето... - то и вие, ако бяхте откраднали само по едно кремче, па макър и за 400 долара - сега България щеше да цъфти, но вие не се задоволихте само с това, ами дори искахте да откраднете цялата държава, като я подарите на друга... - ей така поднесена на тепсия...

42

н

преди 6 години

До ВСИЧКИ АГЕНТИ на САЩ Боже щом Инджев го няма значи е много, много болен. Как е възможно тоя руски възпитаник, най младия комунист на 18г е член на БКП да не се явил на отчет. Та тоя досега трябваше да громи Русия и да ни учи на евроатлантически ценносто Щом това *** не се е явило значи има още да се лъже и крие

41

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

40

Анонимен

преди 6 години

Германия подписа окончателно за Северен поток 2 и започва строежа. Като транзитна страна ще купува газта най-евтино от Европа. А България спря Южен поток който щеше да донесе милиарди на страната и купува руска газ най-скъпо в Европа. Айде сега купувайте немски стоки и ходете да миете улиците и да пpocтитуирате в Германия, при демокрацията можете да пътувате свободно на Запад.

39

Анонимен

преди 6 години

Поптодорова пренасяла доказателствата за атентатът в Сарофово от канадската граница.Интересно какви ли доказателства е намерила в козметичното магазинче на летището в Отава? Може би кремче идентично с ползваното от терориста?

38

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

По този случай най компетентни са позитанци... - атентатите, диверсиите и саботажите са им тясна специалност... - и е редно да ги канят за коментари по темата...

37

158

преди 6 години

Най-тъжната констатация е, че Истината всъщност няма значение!!! Важно е кое е по-политкоректно.. Оруел не ви учеше, а ви предупреждаваше!

36

Анонимен

преди 6 години

Крадена!

35

Въпрос

преди 6 години

Каква козметика употребява г-жа Елена Поптодорова?

34

ВСИЧКИ АГЕНТИ на САЩ

преди 6 години

са мобилизирани да се явят по телевизиите. Даже и пенсионерите като АГОВ, Ал. Йорданов и Ю. Василев. Цялата ШАЙКА ПРЕДАТЕЛИ са повикани да си отработят 30-те ДОЛАРА. Очаквам и И. ИНДЖЕВ скоро да се появи