109

:))

преди 6 години

Нинова е мноого любопитна бре! Не и ли е ясно, от невербалната комуикация че е е имало обяснения в лУбов към Ердоган от страна на Боко и ЕС!

108

вуте от вакарел

преди 6 години

ама булка, откога започна да разбираш от международни отношения, не се намесвай в нещо, което не ти е ясно, не си пъхай гагата в тези неща, те са сложни, между държавни.

107

Хан Крум

преди 6 години

Ку.рнелче, ***, това поръчка на Решетников ли е или самоинициатива?И защо си бясна, ***? Да не се откри нещо за Техноимпекс???

106

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че е крайно време Кака *** да набара страхливия Чичак от Банкя и му врътне два шамара. На Праните *** повече не му трябва. Ще напълни гащунките веднага. Може и да му удари един боц в дебелио..... За десерт да му е.

105

Куку

преди 6 години

Много е смешна завалийката. И уж глад за БСП пък ми се струва напълняла

104

НИНОВА САПИКЯСАЙ СЕ

преди 6 години

ЧАК ПЪК БЯСНА. И ТЯ СЕ ЧУДИ С КАКВО ДА СИ ПИШЕ АКТИВ. ВМЕСТО ДА ГО СВАЛИ БАНКЯНСКИЯ ПОСЕР КО, ТЯ МРЪНКАЛЯСВА ПО НЕСЪЩЕСТВЕНИ ВЪПРОСИ. А СЪЩЕСТВЕНИТЕ СА: БЕДНОСТТА, ТЕЖКОТО ИКОНОМИЧЕСКО И СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ НА ХОРАТА, ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА, МУТРЕНСКИЯТ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА, ОГРОМНАТА КОРУПЦИЯ, ОТКРОВЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ И КРАДЛИВОСТ НА БОКО И КОМПАНИЯ, СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БОРИСОВ, КОЙТО СЕ Е ПОСТАВИЛ ИЗЦЯЛО В УСЛУГА НА НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ ЕВРОПА, САЩ И ТУРЦИ

103

Главна роля

преди 6 години

На Нинова , като човек с опит , и е била предоставена важна роля по време на срещата - обслжване на конския кортеж, с който са разхождали министър-председателите.

102

Анонимен

преди 6 години

Нинова бясна от снощи.Обадете се на "Зелени Балкани" да дойдат да я приберат. Ако не е вписана в червената книга се обадете направо на екарисажа.

101

Анонимен

преди 6 години

Абе Нинова, набеденото президетче се уплаши да се види с Ердоган, за това трябва да си бясна.

100

Ха-ха

преди 6 години

Бесните трябва да са под карантина

99

Анонимен

преди 6 години

Нинова е бясна , че никой не я бръсне за слива. Искаме всички стенограми от заседанията на Позитано 20 .

98

Анонимен

преди 6 години

Нинова бясна!!! Абе няма ли противобясни ваксини по ветеринариите? Ударете и една инжекция да се кротне, че току виж ухапала някой.

97

:))

преди 6 години

До 92 Анонимен........... завижда на Боко че се вижда с властни мъже .-----------------Да е би някой да твърди, че Боко е е съвсем мъж / от Симитли кмета го знаем вече де/ - слеща се с властни мъже /естествено Боко им е самка на властните де!/ :)) За *** отошения ли иде реч

96

Анонимен

преди 6 години

КурЗелка какви резултати е очаквала? Ердоган да клекне и да предаде интересите на народа си само за да не и строши хатъра ли? Тая си мисли, че както тя кукловоди пРезидента всички президенти се кукловодят. Ами поискайте си отделна среща, Ердоган няма да ви откаже да ви даде урок и на вас.

95

Кмет от Симитли

преди 6 години

Ааааа, моля, моля, не ми обиждайъе Джендърчето от Банкя!! С него имаме незабравими мигове! Научил съм го да бъде нежен, за да не изнерВирГа Ердогана, да бъде изпълнителен като му прави кунилингус. Ето защо Ердогана си тръгна така успокоен, тих и мирен. Да ми благодарите на мен, че отложих нападението на Кърджали от турския аскер. Е, и Джендърчето има своя принос. Добър ученик се оказа. Пак ще ги поканя в Симитли.

94

seira

преди 6 години

А БЕ, ЗАЩО "ДЪРЖАВАТА" НЕ СЕ РАЗПЛАЩА С БИЗНЕСА И "ЗАДЪРЖА ПЛАЩАНИЯТА" КАКТО ПО ВРЕМЕТО НА ДЯНКОВ?!КАК БИЗНЕСА ЩЕ ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ СИ ЗА КРАЯ НА -ВО ТРИМЕСЕЧИЕ?!КАКВО ЩЕ ПОЛУЧАТ РАБОТНИЦИТЕ И СЛУЖИТЕЛИТЕ ЗА ПРАЗНИКА?!

93

противна джендърка

преди 6 години

Най слабото място на джендърката е че винаги заема деструктивна позиция.Така тя предвожда люде които не са приемливи за никого, дори за самите себе си.*** е неподходяща за политик тъй като където и да се появи възниква скандал.

92

TT

преди 6 години

Корни,ако заедно с беснеенето те обливат и редуващи се топли и студени вълни-не се бой. От възрастта е...

91

Анонимен

преди 6 години

Права е жената, Бойчето нали си е ***, как да скочи на болника Ердо, нали онзи като му скръцне със зъби и той се напикава. Едно време добре му каза, да излезе извън НС и се разберат като мъже. Но той си е лъФ със сърДце на мишок, който не го знае го разбра вчера. Как да постави въпроса за бежанците от Тракия, ако Ердо се изнерВирГа и се е на:::рал. По,,се,рко си е той, на рамо си го носете герберастчета. Заради него България се срина жестоко!

90

Рашо

преди 6 години

Корчето е бесно, защото електората и обеднява, масово хвърлят пачки през балконите.