325

БС

преди 6 години

До АнонименИскам да Ви кажа нещо млади господине. Да, аз също се надявам на младите хора, но понякога се плаша от фактите такива каквито са. Напуснал съм БГ през 1996 и живея в Западна Европа. Знаете ли кое е страшно за мен? Сега ще Ви кажа: Българите които пристигат в моя град през последните 5 години са с много ниско качество и не могат да се конкурират с другите нации. Говоря за квалификация, образование, физически данни и т.н. Това не е добре, може да има проблем с ДНК на последни.

324

Гей Баньо

преди 6 години

Какъв европеец е българинът чудесно е описал гениалният А.Константинов. Спомняте ли си гостуването на балканския герой при бае ви Иречек?

323

БС

преди 6 години

До Big TurkВойната е нещо лошо, не трябва да се стига до там. За твоя информация (не знам дали познаваш историята), Европейците са започнали 2 световни войни през последните 100 години и това е довело до милиони жертви в цял свят. Не си играйте с тези идеи и тези думи. Така наречената ислямска държава опита и затова ще бъде заличена от лицето на Земята.

322

Анонимен

преди 6 години

"" Защо искат в EU, те не са Европейци. ... "".............Доста предубедени и злонамерени изказвания И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ...И аз виждам и турци, и българи ежедневно из цяла Европа, и за мен е очевидно, че МЛАДИТЕ ХОРА - и турци и българи си приличат много и са в много голяма степен европейци.Обратно - възрастните турци и българи (изпълнени със страх от другия) изцапани с комунизъм, антикомунизъм, мечти за велика турция и тем подобни са далеч от всичко европейско.Надеждата е в младитe

321

Анонимен

преди 6 години

*** където и да отиде в Европа си личи. Иначе се бара за европеец. Смях.

320

Big Turk

преди 6 години

Evropeycite ne gi biva na voyna. Tova ni go dokaza ***

319

БС

преди 6 години

До Theo ZagorakisTheo, не се ядосвай. Това е написано от хора е недостатъци в образованието. Всеки културен и достатъчно образован човек знае, че така наречените шиптъри извършват около 80% от криминалните деяния на Балканите. Затова Германците не ги искат.

318

до ястреб

преди 6 години

А това, каква ще е съдбата и бъдещето на Бг., на Тр. или на Гр..., ами всичко е Божа воля!Има една стара мъдрост: "Човек предполага - Бог разполага"... защото "неведоми са пътищата и волята Божия."

317

до ястреб

преди 6 години

Така наречения "възродителен процес" възникна след опита на западните секретни служби съвместно с турските служби да дестабилизират Бг използвайки "етническата карта"!Да не би да забравихте Терористичните атентати извършени в Бг и от кого бяха извършени?Що се касае до това как отговори тогавашната власт това беше Грешка!Просто трябваше да се даде възможност за избор Веднага:- международен паспорт и прав ти път по светаили- българска самоидентичноста, не насилствена смяна на именат

316

БС

преди 6 години

До Ястреб ОсманлийскиБраво Господине! Имаш много добри познания по български език, но ако наистина смяташ себе си за турчин най-добре е да живееш в Турция. Европейския и Българския манталитет Ви е чужд. Аз съм живял в няколко Европейски държави през последните 13 години и съм виждал много турци в Европа и никога не мога да ги сбъркам с Европейци.Това е факт за мен. Защо искат в EU, те не са Европейци.

315

случка в Истанбул 2

преди 6 години

След малко излязоха и кюрда стиснал едра банкнота се запъти към пазара да купи кози джолан и ориз за да нахрани децата си,а Османлията с размазан от саждите мустак,напусна площада придържайки с едната ръка потурите,а с другата си чоплеше носа неизказано щастлив

314

ЛЪВЧЕ

преди 6 години

До 188 АУ колко ме уплаши, ти си бил много страшен турчин ве? Бъди сигурен, че ако се направи допитване до българските турци в Кърджали, то 95% ще са против присъединяването им към турция, а останалите 5% са ***,лоумни като теб....

313

БС

преди 6 години

До АнонименКаквито и да са гърците, те са на тези земи от хиляди години. Климата променя хората, и ти ще станеш по-тъмен ако 6 месеца в годината живееш при 30 градуса или повече. Аз смятам, че при турците е друго. Не знам защо, но през последните 6-7 века постоянно се опитват да влезнат в Европа. Защо? Смятате ли, че те са Европейци. Аз лично смятам че Израелтяните и Руснаците са много по-близо до Европейците.

312

БС

преди 6 години

До Ястреб ОсманлиятаНе перчи много. Целият Христианси Свят ще защити Гърция ако се наложи.Няма да се получи като Кипър. Бъди сигурен.

311

ЛЪВЧЕ

преди 6 години

Българските турци в Кърджали трябва да са ***,лоумни да вярват, че като станат част от Кърджали ще станат по-добре... Даже те го знаят, че в България са свободни, а в турция дали ще са свободни?

310

Анонимен

преди 6 години

Филип Македонски побеждава елински ромски племена дошло от Африка на изконните илирийски земи.

309

Анонимен

преди 6 години

Илирите са тук преди африканските *** да дойдете.

308

Ястреб Османлията

преди 6 години

Иракското министерство на вътрешните работи събщи, че терористите на ПКК са се оттеглили напълно от района на Синджар и иракската армия е поела контрола на района. Този част на Ирак беше под контрола на терорягите на ПКК от средата на 2014 година и не допускаха иркската армия в този регион. Преди няколко дена Ердоан каза за Синджар "Една нощ командосите ни могат да наминат за чаша чай!" и ... страхът от турския аскер е голямо нещо, ей! ... разбягаха се шушумигите! Цъ цъ цъ цъ ... ах тези турци

307

Theo Zagorakis

преди 6 години

Какви албанци те гонят бре балгареее ??Албанците са късни късни дошяци от 14 век .дошли от Кавказ на Гръцки земи...АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ ОТ ПЕЛЛА, С МАЙКА ОЛИМПИА, И БАЩА С ИМЕ ФИЛЛИППОС = АЛБАНЕЦ !!ЩЕ ПОВЪРНА ОТ БЪЛГАРСКА ПРОСТАЩИНА И ДЕГЕНЕРАТСТВО .

306

Анонимен

преди 6 години

Гледам османска българия вече сте я довършили.