45

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

44

Дано ама надали...

преди 6 години

Спирам с БНТ, БТВ, НОВА, БОКО ОН ЕР, КАНАЛ3, БНР те от доста време са залели повече време в новините за Боко какво прави, кой идва!

43

Анонимен

преди 6 години

Ако телевизията се прави от старите професионалисти наистина ще има гледаемост. Ако е като кавал 1 битиви 2 еврогей и еър по добре изобщо да не си дават парите за техника. За да има гледаемост трябва да се пусне на кабелна и най важното да се излъчва и ефирно щото много от пенсионерите най малко 1 500 000 нямат пари да плащат кабелна. Има села и малки градчета в които няма прекарана кабелна телевизия и всички се осланят на ефирна. А ефирната е с малко канали и една голема лъжа че щели да са 40

42

Комунистите лъжат

преди 6 години

БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот.Не знам как може да обяснят тези ФАКТИ Станишев, Нинова и овцете гласуващи за тях. Вероятно с "международното положение", "американския империализъм", с Маркс, Енгелс и трудовете на др.Т.Живков.

41

Стар партиен член

преди 6 години

Това решение напълно олицетворява приказката :" Всичката Мара втасала,само предни кът си не вчесала " Всички другари,които имат намерение да гледат поне част от предава нията /защото то ще е едно храчене от госпожата и плюене от кохортата наредена около нея/да си осигурят кърпички,за да се почистват от нечистотиите,които ще бълват от екра на...Ние,на времето,никога не сме изявявали желание да имаме партийна телевизия -зву чи много фалшиво -нямаш ли идеи в себе си,а от екрана ще ти гинабиват-мани

40

Joro

преди 6 години

Писна ми да гледам БокоНТ 1, БокоТВ, Боко он ер, където дават *** участия, турски сериали, 30 минути реклами на един час, искаме хубава, добре позната телевизията да има време за Иван Гарелов, Лара Златарева, Петър Вучков, и родители на телевизионерите, и Петър Волгин. Дано да е от типа "***.bg"

39

Анонимен

преди 6 години

Половината активни борци срещу фашизма са си били крадци и убийци,които се криели от властите,а другата половина на-издръжка на Коминтерна.Комуниститите вигаги са коткали престъпниците,защото им трябват за сплашване на народа.Басси каква червена иззмет се нанесе в софийските апартаменти на професори,търговци,фабриканти,след като ги беше ограбила,осъдила, изселила и избила.Това е бляна на всеки комунист, дори да е преименувал партията си.Сега БСП-TV ще ни разказва,колко е било справедливо и .ще!

38

Анонимен

преди 6 години

Сакаааам по...рно с другарката нинова и другаря пожааааааар!

37

цирк

преди 6 години

Тази лъжливата ще изръси съразбойниците и после ще офейка с мангизите.Много порочна и лъжлива жена. Как умело прикрива намеренията си!

36

Анонимен

преди 6 години

БСП да произвеждат или ремонтират телевизори Опера, дано вместо пари, за Веданоликден или Коледа е подарък на пенсионерите!

35

Samo minavam

преди 6 години

Ще снимат полета на перуанския лешояд-контрабандист ,Кирето над КПП Калотина, с два чувала пари в ноктите.

34

превантивно

преди 6 години

Аз снех снимката, защото тези отявлени престъпници после ще минат под прикритие и няма да можем да видим мyтpите им.

33

Стига с турски, 20 м

преди 6 години

Минута е много, Педя човек лакът брада, Тв справочник, Светът в действие и Васко да Гама от Рупча са ми любимите предавания! Ще е добре Путин да го гледа, ама ще има две централи - на Бузлуджа и в Останкино!

32

Анонимен

преди 6 години

ТВ Алфа е на рубли. Всичко Алфа идва от матушка под прикритие.Няма нищо българско в Алфа.

31

Анонимен

преди 6 години

Панорама с Бойко Борисов, Боковска национална телевизия - БНТ1, Канал боко 3, Боко ТВ - БТВ.

30

добре

преди 6 години

Спомням си през 1996 г даваха по телевизията по 2-3 хубави филма на ден.Също ако си спомняте ТВ7 по времето на *** също даваха хубави филми.К*** се накрадаха и имат пари за пропаганда.Пък ние ще гледаме филмите.

29

Бацит Тиквений

преди 6 години

Добре ще е да купят ТВ-АЛФА и ще се получи телевизия но единственото име ще е "Обединена телевизия" ! Атака, БСП - Путин остава, а те също остават!

28

Анонимен

преди 6 години

БСП да подаде сигнал до прокуратурата за умишлена безстопанственост на държавен обект и собственост - паметникът Бузлуджа.

27

Анонимен

преди 6 години

Най-после свободно пространство от платените ***, "експерти по всичко" и платени лобисти.

26

Браво

преди 6 години

Ще гледаме На всеки километър от 60-те в HD качество!