69

МИШО

преди 6 години

До Леля Серафимка : ЛЕЛИЧКО ,СИГУРНО СИ ЗАБРАВИЛА ВЕЧЕ БЕЗПЛАТНИТЕ ОБРАЗОВАНИЕ , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , ХОДЕНЕ НА ПОЧИВКА И ДР. НЕЩА ,КОИТО БЯХА ПРЕДИ ДА НАСТЪПИ ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. СДС И ГЕРБ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАЗИ ЛИКВИДАЦИЯ , А ВИЕ ИМ РЪКОПЛЯСКАТЕ И ХВЪРЛЯТЕ ВИНАТА НА БСП. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ТАКА ,СИГУРНО ЩЕ ВИ ПЛАТЯТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

68

Анонимен

преди 6 години

BLAGODARENIE NA BSP I SERGEI STANISHEV BALGARIA E DOBRE PRIETA V EVROPA.

67

САШО

преди 6 години

До Re 64 : АМИ ,ИМА ДВА ВАРИАНТА . ЕДИНИЯТ Е ДА ПОСЛЕДВАТЕ БСП ,А ДРУГИЯ Е ДА ВДИГНЕТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КРЪВНОТО НА БОРИСОВ И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЪЩА КАТО ПРЕМИЕР. МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ВАРИАНТ ? МАЙ ,НЕ ! ЗАЩОТО ПО МИРИЗМАТА ВИ ПОЗНАВАМ ,ЧЕ СТЕ ОТ КОСТОВАТА ЧЕТА ,СЕГА ПРЕИМЕНУВАЛА СЕ НА ГЕРБ.

66

Тодор Иванов

преди 6 години

95% от пишещите тук са гербаджии - недоносени, ***, заблудени и т.н.

65

Престъпници са

преди 6 години

ПАРТИЯТА трябва да се самозакрие.Няма как смислен човек с достойнство да членува в подобна престъпна Партия,а само болни мозъци,като г-н 80% и Жабляна.Партия подчинила България на чужд сатрапски режим за цели 45г.,партия насилвала българи да се пишат македонци,а турци да се пишат българи няма място в българския политически живот,камо ли да управлява.Партия убивала всеки, който е имал смелостта дори да говори срещу нея, камо ли да прави - десетки хиляди души.Потомствени лъжливи уубийци!

64

щурмфюрер фон Щрьом

преди 6 години

"В края на април предстои посещение на делегация на ПЕС в София, с която ще бъдат обсъдени леви политики" Гледайте Станишко да не ви наложи мнението си да гласувате "За" Истанбулската Конвенция,защото ще се провалите напълно! Той е опасен ***. Корнелия,много внимавайте,какво ще правите!

63

ЕВОА

преди 6 години

Толкова е хубаво-до 2020 трябва да се пенсионирам.Другото го знаем -1944 -1989,1989-2018,максимум-2019.,После...

62

Samo minavam

преди 6 години

Огладняха безродниците.

61

Анонимен

преди 6 години

Аз не искам с парите от моите данъци да се дава субсидия на една изостанала, вредна, комунистическа партия като БСП.

60

Анонимен

преди 6 години

И продължават ли продължават червените рубладжии да бълват отрова от безсилие.

59

Re

преди 6 години

Леви политики,десни политики.Хората искаме здравеопазване,доходи ,сигурност.Какви леви ,какви десни неща се говорят по тея пленуми?Пълни глупости.

58

Анонимен

преди 6 години

Ей, умряха тез комуно.филистици, че нямат власт. Че не могат да крадат и да правят поразии.

57

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

56

Анонимен

преди 6 години

Ама не ни занимавайте с брътвежите на една проп.аднала партийка и тази недосмаслена крайченка. Не ни интересуват подобни кари.катури, ана лъжи от 1001 нощ, никой не вярва.

55

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

54

Анонимен

преди 6 години

А, вие мислите ли че тая особа си вярва на демагогиите и лъжите. Не, просто всичко е един зле скалъпен театър, да се доберат до власт червените шаш.къни и отново да почнат с кражбите и захранването на собствените си банкови сметки. Кога тяхната партия е донесла нещо добро - никога. Колко пъти бяха на власт - какво направиха и подобриха - нищо. Само злоба, прос.тотия, разделяна на народа и т.н. Кой каквото прави, за себе си го прави. Помията ви се връща обратно при вас, неуважаеми ком.уняги

53

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазване,ЯКО КРАДЕНЕ и пак не са им лоши заплатите де,само медицинските сестри и по-малките болници го ду..т,Заплати ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПРИКАЗКАТА "УЧИ МАМА ЗА ДОБРИ ПАРИ'АЛЕЛУЯ,пенсии МИ ОСИГУРЯВАЙТЕ СЕ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА и ПОСЛЕ ЧАКАЙТЕ ГОЛЕМИ ПЕНЦИИ,образование ДВОЙНИ ЗАПЛАТИ или около 1900до 2021 ИМ е обещал Борисов,малко ли е,работа МИ ТО ВЕЧЕ НЕМА КОЙ ДА РАБОТИ!!Та какви толкова проблеми ще решава Корнела а,да ЩЕ РАЗДАВА ПАРИ ДВЕ ГОДИНИ А ПОСЛЕ??Не че Горанов ми е любимец ама Гечев...

52

Кольо

преди 6 години

Всички планове на БСП и ГЕРБ за развитие на България и светло бъдеще са пълен провал. Само празни обещания и нищо. Видяхте ги колко могат. Колкото могат едните, толкова могат и другите. Не могат да предложат по-хубаво от това, освен. Само на приказки не става. И патриотите много обещаваха, ама се продадоха евтино на ГЕРБ. Ще се продадат още по-евтино на БСП и ДПС в името на властта и парите. А вие продължавайте да гласувате за тях.

51

Анонимен

преди 6 години

Другарите ревът за РУСИЯ, а децата и имоти, сметки на запад- това лицемерие ли е или какво. Да сте чули социалист да е заминал някъде в Русия да живее и работи.

50

Анонимен

преди 6 години

Айде отново събрание на червени ве.щици. Доклади, конгреси и т.н. в съветски стил. Само дето комунок.радците все към САЩ се реят.