289

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе разбирам как отстояването на принципа "невинен до доказване на противното" е да се "зашъртиш като червей". За мен е важно да живея в по-справедлив свят, където се съди за това кой и какво е направил със съответните доказателства. Ако има доказателства, че Русия е виновна, тогава одобрявам изтеглянето на дипломати, но без такива да вярваш на политици ми е малко трудно някак си... пък ти си вервай...

288

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 296Абе човек, кажи си че си русофил. Мислиш че кагто се завъртиш като червей и ще ти повярваме.

287

Анонимен

преди 6 години

Докато бяхме с Русия, бяхме добре. От както сме с наглосаксонците, сме мнооого зле. Факт.

286

Анонимен

преди 6 години

хаха наш Бойко направи за смях аргумента за изтеглянето на дипломатите с думите "Всички вярваме на позицията на Великобритания. Във "висока степен на вероятност" има думата "вероятност". Когато има вероятност, значи има и друга вероятност." - не ме разбирайте погрешно, русофил не съм, дори бих се обидил, ако някой ме определи като такъв. Тук друго е важното, а именно "невинен до доказване на противното". Ако утре г-жа Мей каже, че аз съм убил някого, а не съм, тогава какво? В затвора ли отивам?

285

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да се отървем от терориста Макаров, ама Борисов отново предаде европейската чета.

284

Анонимен

преди 6 години

не мога да повярвам че Б.Б е казал такива неща , не нанавиждам партията му но за това го поздравявам , дано спре да е *** на запада и направи нещо за България и народа , по добре късно от колкото никога

283

Анонимен

преди 6 години

Суджук хвани се в ръце и оправи страната, най бедни сме в европа ,той се загрижил за пуйките начело с ернасран и ес

282

Анонимен

преди 6 години

Политиката се превръща в шоу за публиката, в което медиите дирижират и забавляват публиката. Но! Действията са нещо реално, за което има противодействие. А публиката след шоуто си тръгва, а на мястото на действието няма желаещи. Зад общото говорене се крият много, нямащи никакво желание да действат. И в това е проблема. Ингилизите, напускайки ЕС, продължават политиката си по разрушаването му. Тази тема е делител, и скоро ще видим съвсем ясно кои държави ще застанат с действия.

281

Анонимен

преди 6 години

До СкептикРазрушителката на Европейския съюз, след като и спънаха кривите крака за свободна търговия, т.е. "някой" иска да запази за себе си и ресурсите и производството на Русия и Китай, се мъчи да излиже л... та, които и подложиха и тя се просна въху тях. И вместо да вземе единственото правилно решение с мир да ползва и двете, дементната баба Яга избра най-тъnото - нелепото, прозрачно интригантство.

280

noFreeman

преди 6 години

Разликата Бойко е, че когато Блеър излъга разбомбиха Ирак, избивайки толкова невинни дечица и жени, все едно са ***. Сега е друго... тази лъжа на английската ***..н..галка ще направи Европа на каньони и не дай Боже и ние да си мислим, че може да воюваме срещу Русия. Никой в европа не може да воюва... ще ни смачка Русия като муха... хахаха

279

Анонимен

преди 6 години

Сложна работа! И да ти се иска да те цуне Юнкер, да получиш някое и друго потупване по широкото рамо, перспективата българите да се хванат за гьостериците и да те изхвърлят като гуреливо маче стана много вероятна! Тези натовци български войни и офицерите им отказаха да стрелят срещу мишени, изографисани като руснаци на натовско учение в Румунско! Та се наложило да ги пребоядисват! Нас никога няма да успеят да ни накарат да се бием с руските братя! А, какво казва Захариева от Треклянската махала?

278

ХА,ХААААААААААААААА

преди 6 години

Е......ЗА СЕГА НЕМА ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

277

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 281"О, що за неблагодарна участ - да си принуден не само да управляваш държавата, но и да я закриляш!" (Цицерон, реч, 9 ноември, 63 г. пр. Христа)

276

Скептик

преди 6 години

Парадоксално е че Брексит беше замислен да могат Англичаните да търгуват свободно с Китай, Русия, но явно нещо и спретнаха на Мей. Кой ли може да го е спретнал това?

275

Анонимен

преди 6 години

все пак е бил шпионин , получил си го е, нима Англичаните ще остваят подобен случай

274

до 276

преди 6 години

"Тълкуваш" историята както дяволът евангелието. На 100% си дьонме - потурнак. Никой не обича изменниците и затова като отидете в измисленана си анаватанка ви "обиждат" гърбешката и ви наричат ***.И защо войната е РУСКО ТУРСКА?! Това за "осмаска империя" го въведоха след така измислената демонокрация. Ае, стига съм обръщал внимание на ***.

273

полезните идиоти

преди 6 години

са на власт и затова ще продължим да се дупим на "братушките" !

272

А+

преди 6 години

Светът е пред война ,защото Тръм назначи Джон Болтон за шеф на държавната безопасност ,а той е ястреб на ястребите и готов да срещне Армагедона . Този ще разпали 3 СВ и прав Борисов ,че света е пред опсност и то благодарение на САЩ -НИМА Е ТОЛКОВА ТРУДНО ДА РАЗБЕРАТ АМЕРИКАНОФИЛИТЕ ?

271

"-"

преди 6 години

Старата българска народна мъдрост гласи:"Когато атовете се ритат - мага---ретата го отна---сят!!!"Мъдро решение от страна на Борисов.Няма нужда Бг да се превръща в "мага---рето", което ще го отнесе ако ришим да се правим на "по- англичани от англичаните"!

270

Англия-дърта ковра

преди 6 години

Англичаните са най-големите интриганти. И като такива са нагли и лъжци. Те и техните вечни интереси, вече се изтъркаха и днес прословутата сентенция би звучала: Англия няма вечни врагове и вечни приятели, има вечни американски интереси. И как става. че все на тяхна територия убиха Георги Марков, освен писател и двоен агент-на българското и английско разузнаване, Борис Березовски, Литвиненко, сега Скрипал и те никога нямат нищо общо.А кой уби Даяна и Доди- МИ 5само това не лепнаха на руснаците