41

Анонимен

преди 6 години

Валери удари Слънчаковата мафия.Валери удари зелената мафия.Валери удари православната мафия.Валери удря хазартната мафия.Чакам го да удари студентски град и гласувам за него доживот!!!!!!!!!!!!!!!!

40

Lina

преди 6 години

Валерее, ти защо не се разходиш до Студенски град, да раздадеш правосъдие? Защото отдавна не е студентски, за лотарийните игри ли ти е болката? Имат излишни пари хората, дават -трият, надяват се...

39

Даниел

преди 6 години

Това е "тото десятък". 10% от всяка пенсия отиват за тото и лотария. Всички места за раздаване на пенсии приличат на тото пунктове. За съжаление Борисов налапал кокълчето на политическия комфорт соря да мисли за норода. Остави Пеевски и Ко да заграбят всичко.

38

ksarax

преди 6 години

До АнгелДаже нямаш на идея колко си далеч от истината с тия проценти :) Толкова несравнимо в проценти са двете неща. Разликата е около 40% във възвръщаемостта.

37

Anon

преди 6 години

Хазарта е данък върху човешката глупост. Някои плащат повече, други- хич. На фона на беззаконието и безнаказаноста която цари - рекламите са ни най- малкия проблем...

36

Анонимен

преди 6 години

А защо данъкът за хазарта е толкова нисък, докато данъкът за книги и лекарства е толкова висок?

35

Анонимен

преди 6 години

А бе този Валери Симеонов ЗАПОЧВА ВСЕ ПОВЕЧЕ ДА МИ ХАРЕСВА!!! На следващите избори гласувам за Валери!!!

34

Малкия принц

преди 6 години

Имало едно време един генерал.Аугусто Пиночет..................и хората заживяли щастливи!

33

Анонимен

преди 6 години

Ми нека го миришат

32

n

преди 6 години

Странно, едни гушкат милиони от поръчки, други от огради, трети от рушвети и хоп хазата на народа за 5 лв. им пречи. Не, че съм за но защо точно тия се заяждат снего , все ще намериш за какво ако не са деца ще за животни и т.н.

31

Анонимен

преди 6 години

Ако Симеонов се заеме с хазарта, ще го призная. Но надали. Той и Дянков ги беше подгонил, но дотам. Само закани.

30

Анонимен

преди 6 години

Преди 2-3 седмици исках една двойно кафе и ми дадоха лотариен билет "Двойно кафе". Вече човек трябва да уточнява дали иска храна/напитка или поредния лотариен билет.

29

Бънди

преди 6 години

Обществото не е виновно. Ако почнат да рекламират обяви за работа или възможности за производство, ше е друго. Преди 10 години нямаше билети, а сега има. Забраняват реклама на цигари, но не и на хазарт. В центъра на всеки голям град е пълно с игрални зали. Къде е логиката?

28

Анонимен

преди 6 години

Да сте се замисляли, тази лотариина схема/за мен е схема, не игра/ кога излезе - излезе точно след фалита на КТБ. Познайте чий пари се връткат в схемата на Пеевски, Доган, Борисов и сие.

27

varg

преди 6 години

Гимнатиските и лапат,ама нещо друго.

26

Амфета не прощава

преди 6 години

Пази се народее, валерката пак е прекалил с амфета и се е развилнял !То не беше Хитлер и свастики, то не беха циркове на СЛънчака лятото, скандали с хотелисега и гимнастичките ги почна . Валерка, спри се !

25

Анонимен

преди 6 години

само безработни и социално слаби могат да спечелят от лотарията , другите да не играят.

24

Анонимен

преди 6 години

Е то като се замисля, по-голям е шанса да спечеля от билетчета, отколкото да забогатея бачкайки за някой...---Прав си, затова бачкай за себе си - учи! Инвестирай в бъдещето си.

23

не го понасям

преди 6 години

Ама тука е прав ! Национален ! отбор прави реклама на частна фирма и то Хазарт!

22

777

преди 6 години

Е то като се замисля, по-голям е шанса да спечеля от билетчета, отколкото да забогатея бачкайки за някой...