114

до трак от славянин

преди 6 години

Ха-ха-ха, ха-ха-ха, нито един от моите роднини, приятели и познати, които са родили деца в чужбина нямат абсолютно никакво намерение да се връщат в България! Колкото и да не ви се иска на родните русофоби, но България без Русия е ОБРЕЧЕНА на преминаване в ''по-добрия свят!'' Фактите от последните 27-28 години са толкова показателни в каква трагедия ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ се е превърнала България, че трябва да си в екстремен наркотичен екстаз, за да виждаш България в розова мъгла!

113

Да де

преди 6 години

Добре де , но миналата година бяхме едни от малцината с положителен търговски баланс спрямо Германия и произведохме стоки за 40 млр. евро.Това са все рекорди за България.

112

Трак до славянин

преди 6 години

България никога не е била 9 млн. и никога не е била по малко от 7 млн.Вземи се образовай малко или по соца ви учеха с лъжи.

111

Трак

преди 6 години

Не им омръзна да ни плашат , че изчезваме.От почти трийсет години все ни казват , че до пет или най много десет години , ромите ще станат повече от нас.А те сега са 600000 и милион турци , а българите сме почти 6000000.И това е почти без промяна за последните 15 години.Да ромите раждат , но знаете ли какъв процент е детската смъртност при тях- над 50.Това се премълчава нали.

110

Анонимен

преди 6 години

Тъжна констатация, но не мислите ли че за това вина имат и самите българи? Да не би холандците или датчаните да избират мутри и крацди които грабят и унищожават държавата ни десетилетия? Кой си избира гангстер за премиер? Каквито хората такава и държавата и още по зле ще става гаранция

109

славянин

преди 6 години

България от 1944-та до 1989-та (при ''упадъчният и лош'' соц) - от 6 милиона на 9 милиона; България от 1989-та до 2018-та (при ''просперитетната'' демокрация) - от 9 милиона на 6 милиона! Причините конкретно за нежеланието на българката да ражда (за което аз въобще не я виня) са от елементарни по-елементарни - когато българката се чувства осигурена и обгрижвана от държавата - тя ражда, когато се чувства изоставена да се спасява сама - не ражда - това е вродено във психологията на всяка жена!

108

чао

преди 6 години

Кой ли народ ще претендира за историческото ни наследство?Дано има такъв ,а не да се стамуеат от нас.Дани запомнят с нещо добро.

107

Трак до 110

преди 6 години

Ще има справедливо разпределяне на ресурсите в държавата и още много , но ти май и средното си образование едвам си изкарал , така че едва ли ще ме разбереш.А за Хитлер замълчи , аз съм половин германец и то от старите родове и ще ти кажа да спреш с фантазиите за този ***.

106

Анонимен

преди 6 години

Суджука ще ни довърши.Споко.

105

Анонимен

преди 6 години

А аз мислех че сме първи .

104

стронций

преди 6 години

Ще еволюираме. Оцелелите ще станем безсмъртни пенсионери. Другите ще минем в етера.Ще бродим из централата на цру

103

ЕС = еврейски съюз

преди 6 години

Какво друго очаквате ?!

102

Трак до славянин

преди 6 години

Колкото и да ви се иска на вас русофилите България да изчезне , това няма да стане.Българските жени раждат в нормални правови държави и не след дълго време тези деца , вече пораснали и образовани хора ще се върнат у дома.Тогава ще злобеете и ревете , но пак те ще ви издържат.То и сега те са най големия инвеститор в България.

101

Че

преди 6 години

...освен това, сме и трети в разрабодката на технологии и производството на космически храни! Честно! Проверете!

100

Минчето

преди 6 години

След 20 години ПЕевски ще има всичко, но ще има само роми за работници и той ще продаде бизнеса и ще напусне,няма да се оправим това го знам, всичко е бошлаф. Няма как да се оправим. Сея дръвчета на село да имам череши, ябълки смокини, но вътрешно знам,че няма да мога да ям от тях, защото няма кой да живее в това село, след 20 години ше има череши,но не и хора и аз няма да съм там ще съм в чужбина, но поне знам, че и да роми ще има деца, които ще им се зарадват макар и да няма да кажат благодая

99

Анонимен

преди 6 години

До Трак: Какво общо има работещата съдебна система с раждаемостта? По времето на Хитлер в Германия е имало някакво такова движение за облагородяване на расата чрез високи русокоси арийци. Ти какво смяташ че ще стане ако има работеща съдебна система?

98

маргарин

преди 6 години

Сега и киселото зеле е китайско.

97

Handel

преди 6 години

Погледнах класацията. На едно от челните страни с най-ниска смъртност е примерно Етиопия. Което означава, че високата смъртност у нас се дължи най-вече на застаряването на населението - което означава че раждаемостта е ниска и прирастът на населението е отрицателен.

96

Трак

преди 6 години

Когато българите разберат , че без работеща съдебна власт не може да има нормална държава , тогава нещата ще се оправят.До тогава и трилиони евра да ни дават , пак ще сме бедни.

95

Анонимен

преди 6 години

До до трак от славянинМаксимчо, стига шмъpкa, вредно е, мама.