25

българина

преди 6 години

ердоган персна нон грата в ЕС да му дойде акъла турски

24

Анонимен

преди 6 години

Да,ама евреите винаги са помагали само на турците.Да си припомним Сара,която дава на турците ключовете от Търново.А Соломон/Сюлейман/ е главният коляч на старозагорци.Така,че имайте две наум.

23

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е закъсал икономически заради войните които води. Сривайки се икономически и за отвличане навниманието, изхода е да ни удари и превземе територии. Кой освен нас, защото сме отслабени и немощни във военно отношение. Дано да не става, но посегне ли, това ще е края на Борисов, защото той властва последните 10 години и срина България. Той ще избяга, НАТО няма да се жертва заради нас, както и САЩ. Рапона се скара и с Путин, който е огромна сила. Казал е преди време, няма да остави България.

22

Анонимен

преди 6 години

Браво на Радев! Все пак затворниците които му изплющя гундяев са хванали дикиш. Загрял е какво му е казал цигареният мафиот.

21

Анонимен

преди 6 години

Така му е наредил Путин да говори

20

Анонимен

преди 6 години

А за отношенията на прабаба ти нищо не казваш...срам ли те е?

19

Анонимен

преди 6 години

Радев доказа че е президент, и показва че не се съгласява със всичко и със всички.Не е като предишния наведен президент.

18

Анонимен

преди 6 години

Едно време имахме сигурния гръб на Русия, но пишман - демократите ни проиграха тази най-силна карта, което след време най-вероятно ще се окаже НАЙ-СЪДБОНОСНАТА ГРЕШКА допускана през демокрацията, много по-лоша и от масовата бедност дориНе виждам какво може да спре султана да влезе в София за два часа, когато реши че е дошло времето за това (най-вероятно като спрат проблемите му на изток).

17

филофоб

преди 6 години

гaджaлитe

16

Анонимен

преди 6 години

Да ве.. Нито Каракачана, нити Сидеров, нито Джамбазки, нито Корнелия, нито Радев казаха на Русия... Не се меши в Украйна... А Турция що да не се намесва малко ли турци има в България...:-)

15

филофоб

преди 6 години

Дядо ми и баба ми са от тракийските българи,дето са имали "топли" отношения с ***!

14

Анонимен

преди 6 години

Когато евреите разкрият истинската версия на Талмуда, тогава и аз бих спрял с ненавистта си към тях. Не казвам омраза, а ненавист. Това са съвсем различни неща.

13

Анонимен

преди 6 години

Днес при бомбардировка на руски изтребители в Идлиб са убити 20 цивилни. 16 от тях са ученици. Бомбардирали са училище руските космически сили.

12

Анонимен

преди 6 години

Е, нормално да иска без намеса. То оставаше и Ердоган да прати мюфтията да му набива чембери като патриарха

11

Анонимен

преди 6 години

Радев доказа ,че не става за президент !

10

Анонимен

преди 6 години

Прав е, Радев. Нямам нищо против турците само да са далече от мене и да не закачат България. Да си правят там съюз с Ислямска държава и с другите си братя мюсюлмани. Там им е мястото на турците. България е европейска, християнска страна. Турция е азиатска, мюсюлманска и няма място в Европа.

9

Анонимен

преди 6 години

Ердоган днес каза..."Америка ни вика не дейте да влизате в Мимбич... Те са били там... И какво правиш ти там? Операциите ни ще продължат... !!!"

8

Велик!

преди 6 години

Взимайки предвид щенията на султана, тези думи насочиха силно международно влияние към темата (т.е макар да не съм фен на евреите, Радев е там да почете Български дейци срещу Холокоста, а техният гръб може да е решаващ в потенциална ескалация, не че подробна, би била толерирана от Русия и компания, да не споменавам състоянието на армията Ни, водещо до нужда от крайно внимателни преговори на всички фронтове) Като цяло, изключително дипломатично, на правилното място и в интерес на България!

7

Анонимен

преди 6 години

СТИГА СИ НИ ПОЗОРИЛ БЕ, ФУРАЖКО ПРАЗНОГЛАВА!!!ТИКВАТА ТЕ СЛОЖИ ЗАПРЕЗИДЕНТЧЕ, ЗА ДА НИ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА!!!

6

русофоб

преди 6 години

Абе другарю Радев , какви са тези двойни стандарти бе ?! Значи Русия може да се меси в Украйна - Донбас , Луганск ,дори да анексира територии от Украйна за което нито една дума не си обелил , а Турция не може да се меси в България - Кърджали и Лудогорието ?!