32

Анонимен

преди 6 години

umen eei umen ta valchest

31

Анонимен

преди 6 години

Добре, един проблем се решава.Но какво стана с биткойните за МИЛИАРДИ, иззети от престъпниците? Не се чу дума повече. А с милиардите, които платихме за КТБ? Какво стана с фалшивите сертификати на пожароопасните изолации по санирането? Нищо. Киселото мляко било в опасните полистиренови опаковки, но проблемът не бил здравен, а икономически. Важните неща се замитат, а "журналистите" приспиват общественото внимание.

30

Анонимен

преди 6 години

НАПИСАХ-ПРОДАЖБА НА ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И СЕ УЖАСИХ...ПОЧТИ .ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА.КАКВО СТАВА?!

29

Анонимен

преди 6 години

Абе Боце, щи се пра'иш на ударен с микър па///цал от кмета на Симитли? Крадеца, който си ту, викаш дръжте крадеца. Има ли държавна поръчка която да не си разпределил на твои хора? Няма. И те ти се отчитат, иначе пускаш държавната машина да ги мачка. Който се полакоми и не те е "уважил", разследва го Цацатурата. Саботаж, саботаж е твоята политика у нас, корупцията и шуробаджанащината. Без теб не смеят едно решение да вземат, защото не знаят как ще реагираш, защото си алчен за пари.

28

Ха-ха-ха

преди 6 години

Покрай тиквата и червените чугунени кратуни проядоха асфалт.

27

Анонимен

преди 6 години

до 21 "Суджука първо да каже как умряха Ало Ваньо Танов и Мишо Бирата и къде е скрил тефтеря на Филип Златанов!"Къде е тефтера питаш? Как къде, у тях си в личния му сейф.Всяка вечер преди да заспи си го чете.Забрави да споменеш и шефа на Лактима Петър Христов дългогодишен сподвижник на ГЕРБ който реши да направи контрапунктен политически проект -партия догодина но бе заличен с 9 куршума А иначе сме в демокрация .. и всичко е точно!

26

Анонимен

преди 6 години

стига сте показвали това недораузмение г.ибераско пътник е наи скоро време

25

Професор

преди 6 години

Само така Бойко! Да живее Генерал Борисов! Герб Победа!

24

Борисов каза и...

преди 6 години

Борисов още каза: 1. Аз съм *** и Вие сте прости, затова се разбираме. 2. До 2-3 месеца - каза го в средата на м. януари 2018г. с корупцията в БГ е приключено. 3. До всяка дупка на пътя - полицай или чиновник 4. Мене 3 папи са ме галели по главата. 5. Като нямат пари студентите да садят картофи. 6. Аз съм ял филия с маз / да припомним че баща му е полковник от ППО. заплата му е била близо 10 пъти над минималната./.... Тези ценни мисли ги остави на поколенията, да се чудят защо са го избирали!

23

ужаст

преди 6 години

До Анонимен 20Дано да си прав-битката да е с мафиатите,но нещо не ми се вярва.Ще изчакаме да видим.Някои сайтове пишат,че до дни Радев щял да свика запасняците.Очаква се нападение от ердоган и завземане югоизтока до Пловдив...

22

Анонимен

преди 6 години

Откакто кмета на Симитли му изора задния двор, суджука съвсем изперка.

21

леля Пена

преди 6 години

Този господин преди 10 години нареди за 1 година га е готово електронното правителство,но нещо не си спомня.Сега ще е същата работа.Лозунги от комунизма.Няма лечение.

20

Анонимен

преди 6 години

Суджука първо да каже как умряха Ало Ваньо Танов и Мишо Бирата и къде е скрил тефтеря на Филип Златанов!

19

Анонимен

преди 6 години

До Вярно е - управляващите крият нещо страшно...да, ще видят сметката на соц-мафиотите, саботьори и диверсанти!

18

Вярно е

преди 6 години

До вярно ли,чеАбе нещо се пече-бягат голями фирми.Вчера чез, днес теленор.Туристическият бизнес се разпродава с бясна скорост...в имотните сайтове е страшно.Както пише бинюз,управляващите крият нещо страшно.Процесът се засилва.

17

Анонимен

преди 6 години

До СТЕТОФОНЕНДОСКОПняма да се уреди твоята работа! Най-напред ГЕРБ ще свършат това, което бе-се-***-то не иска да се случи, а после ще видим!

16

Анонимен

преди 6 години

Само ГЕРБ ;)

15

Анонимен

преди 6 години

Ох! Махни се бееее!!!!! Как да ти се обясни, че не те дишаме вече?

14

Анонимен

преди 6 години

Трябвало е да се разпореди - просто е пропуснал да се разпореди ,друго си е да се разпореди !

13

шматка

преди 6 години

Не е ли разпоредил ,как така ?