154

Анонимен

преди 6 години

Някои хора май наистина живеят в пещери - без интернет, без телевизия, без новини! Или са българи, които живеят в някаква паралелна вселена. Иначе дори и пингвините в Антарктида зная, че САЩ досега доставиха над 5,800 ТИР'а и 2,400 транспортни самолета с най-модерни оръжия за ПКК! И сега аскерът ги намира и унищожава, защото са изоставени от големите бойци на израело-американските интереси в района - тероростите на ПКК! Турция се бие срещу Израел и колонията му САЩ. Засега успешно.

153

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е психично болен.

152

Анонимен

преди 6 години

"Китай и Русия са най-великите. От турците нищо не става."Според тая логика и от нищУ не става... Дори не можеш да сложиш себе си в една свястна критерия... Горкия!

151

Анонимен

преди 6 години

Китай и Русия са най-великите. От турците нищо не става.

150

Solar Power

преди 6 години

За мен всеки който започва войни - НЕ СТАВА. Това са Русия, Турция, Америка сигурно пропускам много други който започнаха войната в Сирия.Една истинска държава която държи на МИР-а е Китай например.Тях трябва да гонят останалите.

149

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Кво чакат вашите хакери??? Да превземат света! Давай!"Ти искаш да има световна война ли какво ? Когато му дойде времето. А хакерите дали ще са от Китай, Русия, АМерика, Македония е без значение. Една голяма война ще бъде финална. И колкото си по развит по яко ще *ухаш :)

148

Анонимен

преди 6 години

"Турция предприе на 20 януари операцията "Маслинова клонка" в района на град Африн, "Елчеее напиши и кога свърши операцията *** и къде ще е другата операция!!! За това не чули:-):-):-) А и цащо не си турила снимки от конфискуваните оръжия, защо не покажеш видео от Африн!!!??? Страшна работа сте ей!!!

147

Анонимен

преди 6 години

"И ти си мислиш,че в днешни времена броя хора има някакво значение ?Объркал си се мен.... Един хакер може да сложи на колене армия. "Кво чакат вашите хакери??? Да превземат света! Давай!

146

Анонимен

преди 6 години

Разбирам, че заради провокативните новини, които излизат срещу Ердоган да го наричате "диктатор" и тем подобни... Ама да го наричате страхливец, г.лупак е смешно... Стига бе... Де да имаше и България един такъв "страхливец и г.лупак"! Ало човека чисто и ясно им каза Света е по голям от пет! Чисто и ясно му каза на Перес, Чисто и ясно купува от Русия С400, Не слуша Америка и им казва чисто и ясно Вие какви партьори сте като създавате терористи и ги снабдявате с оръжия!!! Алооооо

145

Solar Power

преди 6 години

И откъде съм сигурен ? Ами виж Сирия. 6-7 години се пробваха всички. Успех нула. Жалко за бедните хорица..... :(

144

Solar Power

преди 6 години

До anonimen 162И ти си мислиш,че в днешни времена броя хора има някакво значение ?Объркал си се мен.... Един хакер може да сложи на колене армия. Колкото е по умна и автоматизирана толкова по лесно става. Най-добре не искай да стават войни. Това дали си 100 милиона или само 5 ще е без никакво значение. Бъди сигурен :)

143

anonimen

преди 6 години

До KOSTAS LINKEgladna koko6ka proso sanuva.ti 6te umre6 sas yad .gleday na6eto tursko zname vav blizko vreme da ne se razveye nad garcia

142

:)

преди 6 години

Надявам се Ердоган да се вразуми и чичо Тръмп да не му вдигне мерника !Не ми се ходи на война !======Тези които искаха да ходят на война срещу Турция стана на пушилки не знам да ли ме разбираш анемсин,разбираш ли , панимееш ли даже и чичкото Дончо се скри !!!

141

1

преди 6 години

Дано да не се подпали Турция, че доста държави покрай нея ще изгорят. Надявам се Ердоган да се вразуми и чичо Тръмп да не му вдигне мерника !Не ми се ходи на война !

140

Анонимен

преди 6 години

затуй ще си гледам сериалаima hubavi turski serijali,razbiram te.sega zapochna Edin now za mehmed fatih sultan gleday go

139

Да ви е за урок !

преди 6 години

Еврейските планове обмирисаха цялия свят но не разбраха, че план на страхливец (чиффут) е като Пловдивския панаир 3 дена!

138

Анонимен

преди 6 години

По времето на Марк Твен българите са били считани за турско племе.

137

Да ви е за урок !

преди 6 години

Ердоган доказа, че от гебердясал терорист нищо не става ;)

136

Анонимен

преди 6 години

Аз малко му се сърдя на Марк Твен. За турците писал за нас българите-не. Шорошки храненик!!!!

135

X

преди 6 години

Пак им лъснаха гъ..зовете на американците! Какво повече да говорим? То където бутнеш - все гн..усотии на ЦРУ!