19

Анонимен

преди 6 години

Тоя Марковски е като лешояд. Де има *** веднага налита. Отврагята тлъста!

18

РАН-ЪТ

преди 6 години

Населението трябва да остане 4 милиона.

17

кривосъдие

преди 6 години

Бе направо адвокат Марковски да си го прибере у дома си."Голяма" работа че 15 годишния *** убил майка си понеже искала да той да се учи а не да скитосва по улиците и да се пули у лаптопа по цял ден.

16

Burzum

преди 6 години

Разбитите семейства на поколението на прехода....сега идат децата им ....тия който не създадохме деца сме по умните.. на три морета поне!

15

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме приели ИК още миналата година, сега щяхме да четем други новини ?

14

бай Кольо

преди 6 години

Това истинска история ли е?

13

gfg

преди 6 години

Значи след някоя друга годинка и тоя психопат ще се разхожда отново свободно по улиците. Имаме чудесни закони!

12

АНТИ

преди 6 години

Хората станаха (много) лоши.Населението оскотя.

11

Анонимен

преди 6 години

Какви смекчаващи обстоятелства бе... да удушиш майка си. Затвор, това създание е без ценностна система вече, сринат психически, лабилен и опасен да изригне във всеки един момент. Който не е съгласен, да го вземе като приемен родител. А и тоя класен, като чува по телефона какво се случва, как няма да върне обаждане? Как не отразява никъде, че момчето не идва 2 дена след подобен скандал. Абе само мишчици ли останаха в тая държава?

10

Погнусен

преди 6 години

Драмии, драмии, драмиии , заради драмите по родните ни телевизии и сюжетите на сериалите и на ден и нощ, тази драма няма тежест ...драмии, драмии, драмии .. Никъде не пишеше как да помогнем ... само клюкии, клюкии , клюкии ... ай сиктир и скапани медии.

9

Анонимен

преди 6 години

Значи да искаш от детето си да е пълен отличник и да знае всичко НЕ Е НОРМАЛНО.Има и такива вманиачени родители,което си е наистина тормоз за едно дете.

8

Анонимен

преди 6 години

След като е имала проблеми с него,майката е трябвало да го прати при баща му.Той да поеме грижите за него.

7

Анонимен

преди 6 години

Момчета без бащи стават най-големите нехранимайковци. Няма с кой да си поговорят като мъже, няма страх от никой и майката най-често е вдигнала ръце. Стават или джендърчета, или напълно хладнокръвни престъпници.

6

Анонимен

преди 6 години

Че и на мен майка ми ми се е карала и ме е удряла дори когато бях в 9 клас, ама аз какво, да скоча да я смачкам от бой ли? Това са по-стара школа хора, така са научени. Как може през ум да ти мине да посегнеш на майка си, човекът, който ти е дал живот. Каквато и да е. За мен изходът е само един - затвор, който да се замени с доживотна без право на замяна при навършване на пълнолетие. Всичко друго ще доведе в обществото ни един *** с непредсказуемо поведение.

5

присъда

преди 6 години

15-годишният "Митко"-три години в ТВУ.Като стане пълнолетен да бъде съден като убиец на майка си.

4

Славян

преди 6 години

Тия дето в къщи карат детето на сила да учи и да ходи на всевъзможни уроци, кръжоци и тема подобни, после да не се чуят защо детето им е станало де,бил и А социален......

3

Анонимен

преди 6 години

Носиш го 9 месеца, храниш го, кърмиш го, бършеш му ***, а то какво ..... Неблагодарна работа, за уважение да не говорим.

2

онбашията

преди 6 години

щом са разведени, по натуралните закони момчето остава главата на къщата и ето до къде води вървенето срещу природата

1

Анонимен

преди 6 години

Жените са побъркани , амбициозни...