39

Анонимен

преди 6 години

Напишете колко посягат към алкохола, дали той е в пъти по-опасен от "ганджата"? Алкохола наркотик ли е? Как се равива зависимостта към алкохол и към "ганджа". Все прости въпроси.

38

Анонимен

преди 6 години

като най-ефективният от тях е делта-9-тетрахидроканабинол---Не е така, колега. Най-полезната съставка е тетрахидроканабидиола, а не THC.

37

Анонимен от 29

преди 6 години

До ..Ами виновниците за това са хамериканските студенти като са ходили на туризъм. Холандия се принуди да спре легалната и да няма възможност чужденци да купуват вече, но врата е само медицинска. В САЩ е легална за няколко щата, но е медицинска само другата се преследва, а дилърите се ядосват на медицинската.

36

Тинев

преди 6 години

Радвайте се на " ДЕМОКРАТИЧНИТЕ " промени! Най-после децата ни ДА СТАНАТ наркомани! Да живее демокрацията! Да живее другаря Бойко Борисов!

35

Анонимен

преди 6 години

THC е психотик, който е опасен за хора предразположени към шизофрения. Може човек буквално да изперка от нея, макар че се случва при малко хора. Другите съставки на канабиса са много по-полезни, но и THC помага при някои заболявания. Но наркоиндустрията селектира сортове с голям процент THC, които замайват, а не са с добри медицински свойства. Трябва да се легализира медицинската марихуана, но много печалби от лекарства ще секнат за някои хора.

34

мери джейн

преди 6 години

докато има хора, които никога не са пробвали трева,говорят за действието на наркотиците и причисляват тревата към последните, ще има подобни статии и "компетентни" мнения под тях...марихуаната е растение и за разлика от наркотиците при нормалта употреба не минава през никаква обработка 😀 почетете малко и тогава категоризирайте тревоманите като наркомани хахаха peace&love✌

33

чак сега се сещате

преди 6 години

Преди 8-9 години ми влязоха в час - една учителска внучка - дрогирана, един син на колежка - пиян.Не желая да си представям, какво е в момента!

32

Анонимен

преди 6 години

Марихуаната ( марихуана, марихуана ), официалното име на канабис е психоактивно ( наркотично ) средство, получено от канабис . Въздействието върху човешкото тяло е свързано с веществата, съдържащи се в канабис ( канабиноиди ), като най-ефективният от тях е делта-9-тетрахидроканабинол

31

..

преди 6 години

До АнонименЛол не знаех :), не съм се интересувал

30

..

преди 6 години

Една тайна - 30% от държавата (хора на всякакви години) пушат.Лично аз съм виждал хора на по 60-70 и я пушат за да им отминават болежки.Отностно пушенето с мама и тати, еми и такива семейства знам. НО ЗАПОМНЕТЕ - МАРИХУАНАТА НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТИЕ, НЕ ВОДИ И ДО УПОТРЕБАТА НА ПО СИЛНИ НАРКОТИЦИ. ПРИЯТЕЛИТЕ И КОМПАНИЯТА ВОДЯТ ДО ТОВА, А ПО НЯКОГА И С ПОМОЩ НА АЛКОХОЛА СЕ СТИГА ДО ПО ВИСОКИТЕ.

29

Анонимен

преди 6 години

До ..Обнови си информацията. Холандия спря легалната марихуана изключение е само медицинската която се различава!

28

Анонимен

преди 6 години

Всеки родител,който мисли за здравето на детето си,не би го насърчавал за подобно нещо.Това е безотговорност и престъпление по отношение на децата.И после се чудим защо наркоман е убил майка си или жена си или приятелката си.Дрогата не прощава на никой.

27

Анонимен

преди 6 години

е, това поколение ще си захрани децата с попарка от тревица.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКо каза, ко??

25

Анонимен

преди 6 години

Пътя на стимулантите е за слабаците. Не просто наркотиците, а всякакъв род стимуланти! Те правят слабия още по-слаб, после слабия бива поробен, а слабия поробен бива унищожен.

24

..

преди 6 години

Тревата си има нейните лечебни свойства, но тия чукове дето ги продават са за коне.Всичко е добро в определените граници.Я вижте холандците как с 1 патрон убиха 2 заека. Легализацията си има обаче и нейните вреди - то там всичко е на хероин, защото ако не е забранено - не е интересно.

23

Анонимен

преди 6 години

Марихуаната не е наркотик и не е вредна.

22

Анонимен

преди 6 години

е, те мама и тате са на по 35, може и заедно да си пафкат с децата.

21

Анонимен

преди 6 години

Избере ли пътя на наркотиците, е кофти. Родителите са виновни. Изобщо не ги съжалявам. Всеки родител избира дали да контролира и възпитава, и да създаде полезен за себе си човек, или ***, която ще бъде подритвана.

20

Анонимен

преди 6 години

Те и мама и тате сигурно посягат,затова казват-може.Сбъркан народ.