148

Реалист

преди 6 години

ОчевАдно е, че причината е в КАТ, а не в Дивна. ОчевАдно е, че все по-строгите наказания няма да спрат нарушенията, както е навсякъде по света. ОчевАдно е, че за да има малко катастрофи, трябва нарушенията да намалеят в пъти. Сега нарушенията са примерно 200 милиона на ден, а трябва да станат 200 или 2000 на ден, за да има малко катастрофи. Това по света го прави държавата, като санкционира всеки нарушил правилата. Навсякъде по света шофьорите не спазват правилата, ако държавата не ги контролира

147

DiesIrae

преди 6 години

Дивна е карала като всички в тази държава. На ден виждам поне 5 коли да се движат срещу движението по еднопосочни улици. КАТ -нещо, неее, тях ги няма. Те са заети да снимат и да пишат статистика. Докато органите на реда не започнат да спазват закона и да го прилагат всички други коментари са излишни. Още в праисторията явно по умни от нас хора са стигнали до извода, че за да се спазват законите то някой трябва да следи за тях!

146

Анонимен

преди 6 години

Ква е тая пиарня ве ?

145

афс

преди 6 години

Славчо също е за затвор, а неговото престъпление е хиляди пъти по-голямо от това на девойчето Дивно!! Престъплението на Славчо е анти-българско и не е едно-първото се изразява в мазен слугинаж на всяка русофилска организацийка и отявлени русофили и предатели на България!! Ярък пример за това са няколкото гостувания на агент Гоце-бивш "президент" на Бг. А 2-то най-долно престъпление на Славчо е начина по който опростачи милиони българи с тъ.пото си предаване и чалга музиката, която вече втръсва!!

144

Анонимен

преди 6 години

КАТ няма вина, че хора без мозьък карат опасно.Всеки има глава. Пълна или празна е друг въпрос.

143

Ххх

преди 6 години

Наистина трябва вече затвор за такива нарушения,иначе оправия няма да има

142

Анонимен

преди 6 години

КАТ санкционира при едно на сто хиляди нарушения, а вие си коментирайте защо Дивна е карала с 120 при разрешени до 60 км/час. Учудващо много хора не виждат истинският проблем.

141

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 142 - щото има поне малко срам

140

За размисъл...

преди 6 години

Много модерни дами обожават бързите скорости, мощните коли без да си дават сметка че нямат нужните умения и реакции да овладеят автомобила в критични ситуации.

139

Анонимен

преди 6 години

Вижте как карат румънците по Русе-Бяла и нашето каране ще ви се стори направо благородно. Нулева дистанция пред предната кола, каране по средата на пътя, газ до ламарината и това го правят със съвсем обикновени коли като Рена и Дачии, а не както при нас само черните лимузини и джипове.

138

Анонимен

преди 6 години

Този Слави *** защо не пусна пост за катастрофата на Московски, при която загина спътникът му?

137

АЛов

преди 6 години

Щом е Дивна да я пускат сподписка. В Сливенския ще и прилошееш

136

Джо

преди 6 години

Абе Дивна имаше една песен "Ти не можеш да ме спреш... да се блъскам цяла нощ". Хем е права, хем не е.

135

Анонимен

преди 6 години

Един път да съм съгласен със Слави. Как може пиян да блъсне човек и да му се размине. Той трябва да изкара време на топло само защото се е качил пиян да кара.

134

Джизъс!!!

преди 6 години

Точно тоя дълъг ***, който при всяко качване в черния си джип е в нарушение и не си е изял още боя, само защото ходи с охрана да ти говори за престъпления на пътя...

133

Миро А.

преди 6 години

Верно е дива тази Дивна.

132

Мейстър Емон

преди 6 години

Доста неджънтълменско изказване на Слави. Явно има някакви засегнати интереси, дали лични или професионални. Той я наложи и наистина изглеждаше културно и възпитано, не като разни Гериниколци, Дари и т.н. Карала е Тойота. Сбъркала е и е пострадала. Всеки от нас е карал бързо, всеки от нас е бил близо да сериозна катастрофа, някой просто не се оказва късметлия в един момент. Момичето е за наказание, но държавата да я обижда, че била **рва защото се блъснала с превишена скорост не е нормално.

131

Шон

преди 6 години

Проблемът не е Дивна. Проблемът е че тя няма да получи справедлива присъда. Проблемът е съдебната система. Проблемът е бедността. Проблемът е бюрокрацията.

130

Анонимен

преди 6 години

Всички шофьори в България неперкъснато нарушават правилата и Дивна е един от тези щшофьори. При това, най-много нарушават правилата и най-опасно шофират чужденците и е смешно да се говори за български манталитет. Този национален нихилизъм ни убива.

129

Анонимен

преди 6 години

Слави вече не е лошо момче