113

Анонимен

преди 6 години

Състезавал се Путин с Путин... бройл Путин и о чудо спечелил Путин .... две неща са сигурни руснаците ще ги ядът въшките в мизерията им още повече .а рускините ще стянат още по евтини

112

до 112

преди 6 години

тези които мразят путин предимно не руснаци : еврей ,татари ,кавказци .... и други отдавана емигрираха в САЩ и сега Русия е по малка но чиста нация и има успехи а ги няма соц страните .....

111

Цонко

преди 6 години

До до цонкоАми ето, ти веднага се заинтересува от мен :) А на жена си никога не бих посегнал, да не съм руснак?!!

110

?

преди 6 години

До АнонименЩе има ли бонус за троленето против Путин покрай изборите или резултата не задоволява "Джендар" ООД ?! Ей както писа един журналист...в Бълграия са малко русофобите но со много кресливи и им се дава трибуна...платена от чичко САЩ. Да ни е честита "америкнаската" демокрациая от американските ТЕЦ-ове! Продажни драскачи.

109

Жокер

преди 6 години

Къде е местния папагал който повтаря нон-стоп че руснаците били гладни. Гладни и мизерстващи щяха ли да гласуват за Путин? В БГ феномена е друг - природната простотия на българина. От нея няма отърване независимо от финансовото му положение. Затова Бокото ще управлява и като стане на 100г, за него това не е проблем, за БеГе-тата също.

108

до цонко

преди 6 години

кои се интересува от българия и от тебе. пии си хапчетата сутрин и не посягай на жената си

107

Гробар

преди 6 години

НЕ разбира се до 5 макс 10 години ще те заровя .. а покрай теб и цялата ти клика путиноидчета като почне депутинизацията от следващия цар слънце

106

Цонко

преди 6 години

Ако не те отстрелят до тогава, съм сигурен, че ще останеш. Обща черта на всички диктатори е, че драпат за власт докато дишат! Ама нищо, те руснаците си те заслужават! Намерили сте се, и ти се радваш и те се радват. Само към България не поглеждай и спри да пращаш агенти, които да сеят раздори и провокации! Русия от векове се явява основен разединител на нацията ни, но колкото и да се напъваш под руския ботуш живи няма да легнем пак!

105

Руски Турист

преди 6 години

До Анонимен110не знам дали си ставал от дивана последните 10 години.турция е по-евтина, и освен това ни плащат всеки свален самолет с домати.

104

Пурко

преди 6 години

А бе наистина ли Наглата Тиква няма да поздрави Президента Путин за победата!!!!?Сигурно е за Скрипал или това са му прошепнали от американското посолство! Страшна нааканна демокрация сме хаха 2018 година , а ние сме кукли на конци

103

Анонимен

преди 6 години

Дано останеш година две най-много!

102

Морски

преди 6 години

Най-великите птезидент-Путин!!!Пред него наш Бойко е като мравка.Слава на Русия и на руския народ!

101

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен103тва беше предизборно, сега водкаджиите вангуват кинжали за шести американски. един вид вече сме се изправили, да си вземем квото е наше. и вместо константинопол, вече се говори за аляска и суецкия канал.

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 102Забравете я тая дума демокрация ,тя няма реална стойност , живеем в капитализъм -оцеляват най силните най ловките.."силните" и "ловките" са тотално загубени без "слабите" и "неловките" и са "силни" само защото "слабите" са прекалено добри!

99

водач на МПС

преди 6 години

Победата на Путин бе предизвестена поради друга причина. На календара на ФСБ за 2018 година, а ФСБ означава федерална служба за безопасност на руската федерация, бе изтипосан портрета на Сталин във военна униформа. И ето по силата на внушението и по тази причина Путин спечели ! Не се самозалъгвайте за интелигенция и други тинтири минтири...Всичко е въпрос на психология!

98

Zabobol

преди 6 години

Nie mislim-NE,no ti si kazvash-A DANO...pojiveom - uvidem karilCOK-noviCOK.

97

Леонид Брежнев

преди 6 години

ти да видиш..

96

Анонимен

преди 6 години

само не разбрах - през следващите 6 години, пак ше пишат с македонска азбука, за която не са си платили лиценза и пак ше питат - "защо на шипка има умрели и други освен тях" !?

95

Анонимен

преди 6 години

до 90 " сигурно поне половината са гласували под натиск от - уволнение, репресии, изгонване от института и т.н. и т.н..." В България по различно ли е ? Или където и да е по света.Забравете я тая дума демокрация ,тя няма реална стойност , живеем в капитализъм -оцеляват най силните най ловките.

94

СатаНАТО

преди 6 години

*** вече не в това, което е била при Царя Освободител, нито дори това, което е била при Сталин. Там вече няма чист славянски елемент - всичките са *** с криви носове и дръпнати очи. Белите и руси хора са в Беларус и Украйна.