55

Анонимен

преди 6 години

Във Великобритания и САЩ спуснаха ли вече траурните флагове, под които да си поплачат Мей, Сорос и други подобни техни приближени?! :)До довечера още колко фалшиви обвинения ще повдигнат срещу Путин или още не са ги съчинили? :)

54

я стига

преди 6 години

До Анонимен 50Ако пък всички бяха гласували щяхте да пищите че е диктатура,сега защо само толкова гласували,това се казва демокрация, е на вас трето половите не може да се угоди все ви сърби нещо.

53

бг

преди 6 години

Не може да стигне Тато ,който печелеше изборите с 99,94%

52

До умния

преди 6 години

Много остава- да пратиш пари за 100 билета от националната лотария.

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПоздравления Владимир Владимирович !Западноевропейските циркаджии и палячовци-политици ще умрат от мъка, че един достоен политик ще бъде начело на една велика страна като Русия.

50

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Какво трябва да стори Путин, за да го намразят руснаците... - няма такова нещо, дори да се из***ка на главата на мумията - пак ще получи овации... - така, че Рашата е обречена... -има масова епидемия на Стокхолмксия синдром...

49

Анонимен

преди 6 години

Странджа, ама защо му държиш сметка на Путин? Той, ако реши може и напълно да се изолира икономически и военно. Тогава пак ще е неудобен за западните продажни ционисти и глобалисти, защото няма да има с кого да се заяждат и да провокират. Русия няма да пострада от изолация, а точно обратното - враговете й ще го отнесат по много направления и то по мирен начин.

48

Анонимен

преди 6 години

Имащи право на глас - 111млн. Гласували за джуджето 56 млн. Проста сметка: за него са гласувале 50,45% от пълнолетното население на Русия! За нашият прецедент тази сметка бе малко под 30%!

47

ДО 40

преди 6 години

Глупавия гледа винаги в чуждата паница , защото не знае да смята . Абсолютно сте прав - НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ВЗЕМАШ А КОЛКО ТИ ОСТАВА !

46

Анонимен

преди 6 години

Е кой ти е виновен, че твоите управници, за които си гласувал, не могат да водят национална политика, а само себеобогатяваща? Путин ли?

45

Анон

преди 6 години

Съберете процентите на първите трима и ги сравнете с тези, на останалите. Това е съотношението между националното и либералното в Русия. 94:6 !

44

Реалист

преди 6 години

То и наш Бойко е като Путин. И той е любемец на народа и ще изкара четвърти мандат за ужас на БСП.Народа го обича.

43

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин виждал признание за свършеното, а какво е то:- международна изолация- хипер инфлация и сриване на рублата- кръвните си братя превърна в кръвни врагове- заслужи си най строгите санкции- увеличи военните разходи на фона на ширещата се мизерия- демонстрира своята отмъстителност, която му донесе всеобща международна неприязън- въвлече държавата си в абсурдни войни, които допълнително утежниха положението

42

Анонимен

преди 6 години

Все някой ден ще им се наложи да си изплащат кредитите, ипотеките и всички останали разходи. Едва тогава ще разберат, че са били в заблуда и притиснати именно от банките и техните управляващи, които преди това са им сложили розовите очила.

41

Анонимен

преди 6 години

То щото в *** има много културен живот...Максим Галкин и Алла Пугачова.

40

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАкогато притежаваш един добре обязден и послушен кон, който изпитва удоволствие да го бият с камшик и да го яздят без почивка...Така се получава печеливша симбиоза между коня и ездача - гаранция за успех в надбягването.

39

До 35

преди 6 години

Богати като кого да станат умник? Като германците ли? На 2000 ? бруто остават 1350 нето. Виж цените под наем на жилища и тези за продажба. Наскоро немец ми мрънкаше че дъщеря му купила 2 стаен в Мюнхен за 500 000 евро. С 1350 стартираш и от тях вади поне 400? наем. Ядене,културен живот? Огладняват и западняците спокойно. Те са модерни роби но още не го осъзнават,понеже банките са "добри" и им зареждат кредитните карти

38

Анонимен

преди 6 години

И за ветровете ли ще го обвинявате Путин? :))) Давайте, избройте всички природни явления, може би пак той ще е виновен според вас. :))))Значи вие самите го имате за бог и затова се страхувате от него. :))))

37

Василев

преди 6 години

Да ви намали Путин газа , продава ни най-скъпия газ, а преди 1996г. сме го получавали на едни от най-ниските цени!И след като идва Путин на власт блокирва всички спогодби и нашите продажници преподписват нови договори, такива като Бакърджиев,Костов,Р.Овчаров,Бойко Борисов подписаха и преподписаха секретни газови договори, даже набутаха държавата в неизгодни корумпирани енергийни проекти!!!!Кой ще плаща цената???Глупавият български народ и селяните прости!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

36

Мнение

преди 6 години

Горките руснаци. Бог да им е на помощ.