90

бай ПЕТКО

преди 6 години

При наличие на затворени прозорци и заключена врата, с поставен от вътре ключ...недоумявам ???? БОГ да ги прости, жалко за детенцето, какъв ли ужас е изживяло, горкото !!!

89

Анонимен

преди 6 години

Аха, затова религиозни християнски фанатици в САЩ редовно позастрелват по някой и друг човек. Да не говорим исторически какво са правили хората в името на твоя Бог и колко хора са измрели заради него. Вярвай си там в Бога, ама без много да крякаш, че пречиш на нормалните хора.

88

Реалист

преди 6 години

А може и да са ги претрепали и после да са инсценирали убийство и самоубийство. МВР с радост подхваща инсценировката, за да не се мори да търси истинските убийци, а тук едни започват да разтягат едни ....

87

Анонимен

преди 6 години

Дано да е първото....Залагам на второто.

86

Анонимен

преди 6 години

И вие ли сте от Конфекцията? Знаете ли въобще за Какво става въпрос тук.Знам прекрасно. Това не ми пречи обаче да си се гъбаркам и забавлявам с уж знаещите.

85

въпрос

преди 6 години

"Редно било това да са родителите на Илияна, тъй като тя е жертвата." от чисто юридическа, морална или както искате там точка я наречета питам - ЗАЩО?Заща едната баба и дядо да имат предимство над другата? Ако това с жертвата е аргумента, означава че социалните поставят един вид вина над родителите на момчето, без те да имат каквато и да вина. Тоест такъв вид аргумент е конституционно недопустим

84

Анонимен

преди 6 години

За статията си прав, ама виж коментарите. В тоя сайт или е събрана утайката на България, или просто това е манталитета на средностатистическия българин. Дано да е първото.

83

Анонимен

преди 6 години

"учет"...Какво се обърка? Едно време (а аз съм на 30) имахме образование и грамотни журналисти.

82

Анонимен

преди 6 години

Просто човекът избяга от естествената си среда.Съвременните големи градове са като зверилници,огромен стрес,лицемерни и безчувствени хора,гонене на вятъра на всяка цена.Ако пък имаш неблагоразумието да се отличаваш от тълпата ще те обяват за неудачник и че не искаш да се "развиваш".

81

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО АТЕИСТИТЕ !! ТЕ КОЛЯТ В УКРАЙНА И СИРИЯ НАСЕЛЕНИЯТА ЗА ПАРИ!!!НА ВТОРО МЯСТО ИСЛЯМСКИТЕ ДЖИХАДИСТИ ТЕ КОЛЯТ ПРЕДИМНО ЗА ПАРИ НО И ПО-МАЛКО В ИМЕТО НА РЕЛИГИЯТА ИМ!-------------------------ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ВЯРВА , ЧЕ ИМА ХРИСТИЯНСКИ БОГ БИ СЕ ЗАМИСЛИЛ ПРЕДИ ДА ИЗВЪРШИ ЗВЕРСТВО!!-----------ТОЯ ОТ СНИМКАТА СИ МУ ЛИЧИ , ЧЕ Е ПЪЛЕН ЛЬОЛЬОВЕЦ (ОЛИГО)!

80

Пет

преди 6 години

И вие ли сте от Конфекцията? Знаете ли въобще за Какво става въпрос тук или просто убиване на времето с Чаткане из интернета?!

79

Анонимен

преди 6 години

Една статия написана в стил квартална клюкарка - слухове, полуистини, драматизъм и като цяло едно голяма простотия, гавра с починалите и техните роднини.

78

Анонимен

преди 6 години

Към тоя задълбочен анализ по снимка, хвърли ли и боб, да доуточниш подробностите, г-н Маг Зигмунд Фройд?

77

Анонимен

преди 6 години

Това момче е било Деспот над момичето!...Ами нали за това се борим противниците на конфекцията??!!

76

Анонимен

преди 6 години

Абе тея дето колят и бесят в Сирия, Ирак и Афганистан и те ли са атеисти???

75

Анонимен

преди 6 години

Айде сега атеистите виновни. Казаха ти-преяъртял е човека, а кога ще превърти е божа работа.

74

Пет

преди 6 години

Вгледайте се в снимката! Момчето се е изпълнило със самочувствие и Дръпнало към себе си момичето за снимка- Поза на уж щастлива двойка? А момичето се опитва да се усмихне но не изглежда щастливо!! Вгледайте се.това показва много за отношението им! Това момче е било Деспот над момичето!

73

Анонимен

преди 6 години

Само копане! Усетиш ли че даваш заето бягай на някоя нива и копай.Това е най-добрата терапия.

72

Анонимен

преди 6 години

ВЗЕМЕТЕ СИ АТЕИСТ ЗА ПОЛОВИНКА ПА ПОСЛЕ ПЛАЧЕТЕ ЩО ТАКА ВИ СЕ Е СЛУЧИЛО :D

71

Анонимен

преди 6 години

Води се "на учет" е израз с буквален превод от руски. Колкото и да звучи, че няма такава дума, този израз все още се използва.