18

АНТИ

преди 6 години

Всяка империя (САЩ, Турция, Русия) си гони поставените цели.Той и на Ердоган не го слуша главата много-много, но е силен политик !

17

До Василев

преди 6 години

Забелязвам, че в последно време си точен в анализите. Да не би някой друг да ползва тази фамилия? Съвсем точно си обяснил ситуацията.

16

ист

преди 6 години

Маз никът Герги бай Ганьов.

15

Василев

преди 6 години

По-големи некадърници и по-прости хора от българите няма гаранция ви давам!Студената война никога не е била прекъсвана, никога запада не е криел амбиции да властва и да управлява света!Българският елит беше вкаран и употребен в една чужда геостратегическа битка, където вече се усеща превъзходството на великите и непобедими англоскасонски корпорации и банки!ЕС каза стоп на всички енергийни проекти и българския народ загуби десетки милиарди, заради режима на Трите Прасета! Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Ако си честен и си едно мекотело никакви коремни няма да ти помогнат. САЩ сигурно са честни или Русия сигурно са честни никой не е честен нашите са наведени навсякъде сега схвана ли ***. Да си честен и бeзскрупулен е несъвместимост изчезвай.

13

Анонимен

преди 6 години

Някой свестен дали ще похвали Резидента?

12

Анонимен

преди 6 години

до 11 Жорж нагаждач? Той затова ли обиждаше през цялото време докато беше на Власт Костов и всички седесари?

11

Анонимен

преди 6 години

Ако са му показали първата му съпруга е прав, че е свястна, ако са му показали компоста е бил пиян.

10

Анонимен

преди 6 години

За всеки политик е обида да го хвали точно този нагаждач.

9

АНТИ

преди 6 години

Жорж каза:Дългоносите командват в Холивуд.За съжаление, те командват и в България !

8

Анонимен

преди 6 години

до 8 Най-голямата простотия каза...значи ако съм смел и решителен, но не честен, то тогава ставаш номер едно по безскруполност и си спринтьор в корупцията, брачед!Путин не го давай за пример...той ръководи най-голямата държава на света. При него ако няма смелост и решителност, Русия щеше да има друг лидер. Говорим за обикновения бачкатор.

7

Василев

преди 6 години

Треторазрядният руски шпионин Джордж *** Балкански пак се изказва по медиите и хвали некдърния ни елит, като Румбата пилотчето и Бойко рекетьорчето!Русофилски фъшки усещате ли хладната смъртоносна хватка на великата мъдра анаконда, как затяга и малко отпуска и пак затяга още по-силно!!!Когато *** Балкански е ходил с потури и *** и обикаляйки Европа да продава мускалчета от розово масло, тогава великия англосаксонски гении е започнал индустриалната революция и произвежда ДВГ!Манинг!ЦРУ

6

Анонимен

преди 6 години

Не трябва честност, трябва смелост и решителност в политиката честни няма. стига сте ни занимавали. Може и да е честен но ако ще прави коремни за да може да се кланя на западните *** много бързо ще иде при Костов. Путин не e честен трябва да се признае, но знае как да нарита няколко третополови и да ги държи във поза партер.

5

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

на тия хора от пресслужбата на президентството е добре да им се спре поне за 20 минути сръбската музика

4

Рок енд рол

преди 6 години

"Ако Жорж Ганчев стане президент, много престъпници ще хванат гората! Ще ви спретна ново партизанско движение!"Лаф от както беше кандидат-президент. :)

3

Анонимен

преди 6 години

Жоржи си е Жоржи. Има култови реплики като за седесарите казваше в панорама при Гарелов... Седесарската Гмеж!На Петър Стоянов пък му казваше Магарешката усмивка! Муахахаха...наистина голям.

2

Анонимен

преди 6 години

от Бургас съм..и оня ден влизам в едно заведение за бързо храненене на Женския пазар в София " Българска Кухня" и той там обядва. Доближих се до масата му и му викам подавайки ръката си" Чест и почитания, г-н Ганчев". И той ме поглежда и ме здрависва силно и каза" Бъди здрав и ти, миличък!"Просто Голям!

1

Станой от Ахелой

преди 6 години

Да те похвали Жоржи Ганчев Анчев е все едно да ти лепне и диагнозата си ... !!!