13

8

преди 6 години

Ами на тоя от 100 километра му личи, че е с интелект на oрангутан. Жалка история

12

Анонимен

преди 6 години

А децата защо? Айде, жената.... Има такива случаи. Има Отело. Ама децата защо?

11

Дам

преди 6 години

Нещо не ни казват отново в тази ситуация. Красимира била душа-човек и хоп Кори ги изклал до крак. Остава ни само да се упражняваме как е било, защо е станало, какво е предизвикало драмата и т.н.

10

Анонимен

преди 6 години

До Циниксъщото кото теб

9

Анонимен

преди 6 години

Явно този човек е бил бесен за да стигне до там. Жената си е помислила, че и тоя е шебеке като бившият и съпруг. Ще приеме, че му взема децата и ще продължава да се клеца с младоци. Лошото на жените е че си мислят, че всички мъже са еднакви. Един мъж, като е бил по добър и са си Може ли да си играят с него, си представят, че с всеки може да си правят каквото искат. Да ама този път не позна Сори.Бас държа че на убитата мъжа изобщо не му пука за нея дори се е изкефил

8

Анонимен

преди 6 години

Готин тип си е избрала, дума да няма. Споделяли са едни и същи ценности. Това е любовта. Науката казва, че любовта е въпрос на сходства в характерите. Имали са много допирни точки. Въпросът е бил кой кого ще изпревари. Пича, като по-натрениран, просто е бил по-бърз.

7

Османлията

преди 6 години

Булгаааааар булгааааар ... Не знам с какъв епитет да ви нарека. Най-близо до акъла ми е да кажа че сте оскотели, но ще бъде обида за скотовете! Всяка трагична новина, особено в този сайт плува в окен от българска прозталащина и злоба! Да сте чували думи като "състрадание" и "съчувствие"?! Жалко за младата жена и децата и! Единствената ми утеха е, че в Канадистан има закони и този Кори ще си бъде осъден и ще си излежи присъдата до последната минута.

6

Маке

преди 6 години

Прокаженопеме продало се за гущери и канадците не обичат предатели скривай се Циниче. Баба Ванга е казала да не се продавате на тия за пари щом сте се продали ще си носите последствията. Тоя само като го видиш с татуси като на пандизчия трябва да ти е ясно какъв е. Интеесно кога Джизъса ще очисти Есмер задето му сви ресторанта.

5

Анонимен

преди 6 години

...и защо е отишла на другия край на света, при условие че и тук е пълно с ***?!

4

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, но това е нормална ситуация с бг участие.

3

Анонимен

преди 6 години

Толерантност и смиреност да не обидим братята отвъд океана от Външно да поискат оневиняне на Кори.

2

Анонимен

преди 6 години

Свършиха май *** съзливи драми и сега ни вадите канадски, че да агитирате за джендърската конвенция. Абе няма да мине така, не разбрахте ли ? Дайте малко случаи и от арабския свят и африка

1

Маке

преди 6 години

Жалко за канадеца, сега ще трябва да лежи и тази не стига, че е отишла да проси в Канада и да изяда хляба на канадките.