203

1948

преди 6 години

Какво освен оръжие е ,,сделала" руската нация. НИЧЕГО!!! нямат нито един продукт на европейско или световно ниво.Някой да е с руски автомобил/не развален Фиат 124/таблет,лаптоп,телефон,телевизор,велосипед и т.н. ит.н. Не могат и карфица на ниво да направят .Факт.Това няма връзка със спора за Украйна,а просто огледало как страна с такъв природен ресурс няма умове да го използват.Акъла им е само в революции,пушки и пищови и лозунги/но кухи/Единственното им откритие е водката!И те добре го ползват

202

Анонимен

преди 6 години

Българу руски думи няма .Има само старо Български и изкилиферчената му версия наречена руски при това в текст от преди 15 век си е само старобългарски и о ужас пусоманска няма и падежи

201

Анонимен

преди 6 години

До ГунаВ САЩ 180 милиона не могат да се лекуват заради застраховките и още 200 милиона не могат да учат в частно училище заради таксите.

200

България, ЕС

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

199

Боби

преди 6 години

До Анонимен 202Ано Умни *** вземи една Библия от някой свещеник но от старците дето са на по 80 и кусур години и почни да четеш. Все едно четеш на Българо-Руски архаични думи и да ще ги видиш и падежитеММААМУ последното което чух че ще променят правилата за запетайката за да се опрости още езика.

198

Гуна

преди 6 години

До 568876577В САЩ 40 000 000 души получават купони за храна.....!!!

197

айде

преди 6 години

взимайте си ги, щото много напират да идват тук да работят скъсляците.... взимайте си ги при вас - вие сте им свикнали.

196

до 198

преди 6 години

Нещо си чул, но не си доразбрал.Точно украинките са най-евтините ку-р-ви на Европа.Тук, докато беше СССР викахме на всички рускини.Както и на всички републики в Югославия викахме сърби.

195

До Ванчо Борето

преди 6 години

Идеално съм Не всички 68 годишни са болни и не всички млади са умни !!!Всяко поколение смята себе си за по умно от предишното и по-мъдро от следващото.Явно и ти не си изключение Боре! Нищо лично.Дерзай!!!

194

Анонимен

преди 6 години

200 ами изучила колкото 14 годишната прис,ужница на Котузов или трите19годишни секретаркана Жуков.Някой тлъзпагон си е набутал любовницата надържавна заплата

193

Анонимен

преди 6 години

Боби в старо Българския никогане е имало падежи Понеже е основен език в другите ....славански езици има щото си нагаждат изкривения местен диалект към основната форма . Идеята за падежи се появява след 1877 покрай много навлезли нови думи .най често холански немски и френски минали през руския като произношение да кажем.. гардероб ... гард де роба буквално от италиянски. страж на дрехи . И нормално падежите бързо да избледняват след навлизане в разговорната основна реч на основния език .

192

Анонимен

преди 6 години

Който иска е свободен да отиде и работи в Русия и да се наслаждава на свобода и просперитет! Защо не отивате!? Напуснете гейския ЕС!Защо руснаците дават мило и драго за български паспорт? Не съм чул българи да искат руски!Защо Кипър и Малта събраха млд. евро от руснаци като им продават паспорти на ЕС?Стига глупости стига манипулации обикновения руснак живее зле.

191

Анонимен

преди 6 години

Рядко красива жена. И се е изучила. Не е като тукашните ни кифли.

190

Анонимен

преди 6 години

Красавицаааа

189

Анонимен

преди 6 години

Украйнките са по Хубави от рускините в последните като минат 40 и стават едни мамашишта пък и има нещо дръпнато в очите им сигурно от монголското наследство

188

568876577

преди 6 години

До Анонимен 192 А в САЩ колко са гладуващите , знаеш ли ???

187

Боби

преди 6 години

До Анонимен 189то в Българския няма падежи нали? Да ама не има но не се спазватАко те интересуваВземи някой дето е учил езици и то славянски езици да те образова те за това се водят и славянски моите знания са до тук

186

Ванчо Борето

преди 6 години

до 68 годишния Как си с простата наборе ?

185

Анонимен

преди 6 години

До сега който се е е***бавал с Русия все е ял хурката.

184

Анонимен

преди 6 години

Другари , прости и неграмотни никой не оспорва, че Русия е мощтна, но за нея хората нищо не значат. В света има много мощтни Държави , но хората и живеят нормално, а в Русия гладуват над 20 милиона хора и това са думи на Путин. Какво повече ви трябва за да се преселите и да живеете във великата Русия с много големи ракети. Нещастници.