20

Гост

преди 6 години

Поживьом,увидем

19

Анонимен

преди 6 години

Мумията искала снимка на Скрипал за спомен !От нея щяла да разбере, че тя е убиеца !

18

Анонимен

преди 6 години

Не, не, не е виновна Русия. Така както не е виновна за сваления самолет над Украйна, както не е виновна дето бомбардира хуманитарния конвой в Сирия, както не виновна за атентата в Света Неделя и т.н. Винаги са невиини. Вервайте ми.

17

Анонимен

преди 6 години

Защо още няма снимка на най-милото на нашата президенша? Да не би да е мъж?

16

Анонимен

преди 6 години

"Британските власти СПЕШНО предоставили 48 милиона паунда на новия център за химическа защита"!!!... Как пък "случайно" се случва това сега, когато ингилизите излязоха от ЕС и вече няма да плащат годишните си милиардни вноски в общия бюджет. Та, като са се видели в пари, що да не ги дават за глупости, за които да обвиняват други, например руснаците. От тази година в кралството ще има много милиарди за крадене. Или някой си мисли, че само тук се краде???

15

две

преди 6 години

След напускане на МИ6 през 2009 г. Christopher Steele създава фирма за сигурност /Orbis Business Intelligence/, чиято основна дейност е, и продължава да бъде, фабрикуване на обвинения срещу Русия.Orbis създава т.н. Досие Тръмп за Демократическата партия на САЩ по време на предизборната борба за президент.

14

Анонимен

преди 6 години

Историята е съшита с бели конци само за червените тъпанаари дето толкова им е акъла :) *** матрял, ко да ги прайш. Щом е роданата им страна Русия замесена в най-отвратителните неща и започват да вадят водя от петнайсет кладенеца и да ни убеждават видиш ли те нямат нищо общо. Както нямат нищо общо с убийството на Георги Марков, нали? И на още десетки станали жертва на тая кочиина :)))))

13

едно

преди 6 години

Медиите премълчават обаче, много важни факти, които поставят казуса в съвсем друга светлина. Сергей Скрипал е имал връзка поне с една група от заинтересовани лица с мотив да създадат ситуация, насочена срещу Русия. Това са Pablo Miller, който е бил водещ офицер на Сергей Скрипал от външнополитическото разузнаване на Великобритания МИ6. Дейността му е координирана от Christopher Steele, също бивш офицер от МИ6, работил в Москва. Между 2006 и 2009 г. е началник на отдел "Русия" в МИ6.

12

Анонимен

преди 6 години

Отговорът е: Защото отровеният Скрипал може да не желае да го снимат.

11

Анонимен

преди 6 години

Цял Свят се убеди, че империята на злото начело с Мумията се превърна в империя на ужасите !Бог да пази България от Рускотурската империя ! АМИН !

10

Анонимен

преди 6 години

Два дни преди изборите 80 % от руснаците са доволни от отравянето на предателя.

9

Анонимен

преди 6 години

Само Макрон може да прояви желание за кралицата.Иначе единственото неоспоримо доказателство е, че Борис Джонсън по баща е с ТУРСКА кръв.

8

agent provocateur

преди 6 години

Много е възможно изобщо да не съществува никаква отрова, и Скрипал и дъщеря му изобщо да не са отровени. Вероятно са живи и здрави и ги крият на някой далечен остров. Случаят е скалъпен и го ползват за пропаганда. Иначе щяха да покажат снимки от болницата и някоя епруветка с отровата. Като тази, която размахваше Колин Пауъл.

7

Кой

преди 6 години

Има много въпроси по тази провокация зашита с бели конци..

6

Anonymous

преди 6 години

С един удар - два заека: 48 млн за британските военни и сплотен електорат на изборите за Путин... Иначе на пешките лека им пръст..

5

Боро Първи

преди 6 години

На тез ще им опънат и кралицата и пак Путин ще е виновен

4

115

преди 6 години

След като е двоен агент, що пък точно едните да са виновни.. Как пък все у кралството се случват тези работи..

3

...

преди 6 години

Щото цирка е пълен! Само овца, като Захариева могат да я излъжат!

2

Анонимен

преди 6 години

Спокойно ще има сега дооправят сценария, че нещо не им се вързаха, а колкото до снимките, декорите и манекените са поръчани и тия дни ще ги изтипосат.

1

УБИЕЦ КОМЕНТИРА

преди 6 години

УБИЕЦЪТ КОМЕНТИРА НЕ НИЕ НЕ СМЕ ТАКИВА..........