14

bluesky1

преди 6 години

На 38г. съм...като дете съм играл спокойно навън, карахме колела, играехме футбол и какви ли не детски игри, с часове не съм се прибирал в къщи или само да хапна и пак навън! Сега децата са като затворници, а извън къщи като затворници с надзирател... излизам от къщи с детето и съм настръхнал като животно....най-вече заради летящите с бясна скорост автомобили дори по малките, пълни с дупки софийски улици...няма елементарно усещане за сигурност, абсолютна градска джунгла!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Нагледно доказателство за това колко безсмислени са всякакви лицемерни конвенции на които целта иначе е съвсем друга .Как и по какъв начин някаква конвенция би защитила превантивно или би предотвратила наличието на жертви в такива семейни драми ?Освен това още един пример ,който показва ,че не само жените са жертви . На този завалия сигурно живота му е бил ад който ежедневно е търпял заради ревнивата си жена жалко само за детето -добре ,че е още малко и има шанс да расте без псих. травми!

12

bluesky1

преди 6 години

Ако не всеки ден, то през няколко дена, се случват жестоки кланета в тази наша държава! Като прибавим и загиналите при брутални катастрофи и сгазени пешеходци, картинката става като от мрачен филм на ужасите! Не мога да приема, че това е нормално състояние на кое да е общество. То създава едно състояние на постоянен страх и тревожност в т.н. средностатистически нормален човек....

11

Анонимен

преди 6 години

До БрюкселПечелиш безапелативно приза за най- тъпашко мнение !

10

Анонимен

преди 6 години

Никой ме беше изтръпнал от смъртта на плъха, както почва статията, по-скоро се радвахме!

9

Анонимен

преди 6 години

Ами изтрещя народа, вярно е. Сигурно е от хубав и щастлив живот при царуването на ГЕРБ и собственикът му.Но не всички де - някои по-приближени до властта, карат Ферарита за по 2 милиона и си купуват от време на време по някое ЕРП.

8

Анонимен

преди 6 години

Младите семейства вместо да правят секс, се колят с ножове. Това отива към други ценности.

7

Салиф Хасанов

преди 6 години

Български ценности с татарско-ориенталски привкус...

6

Анонимен

преди 6 години

Народа изтрещя.

5

Студио "Х"

преди 6 години

Оказва се че не само ромите у нас са престъпници и правят нехубави неща !

4

Откъде знаят

преди 6 години

Откъде знаят, че е било поради ревност?Може да е било поради липса на пари, невъзможност да се платят сметките.Или депресивно състояние.Или афект.

3

Брюксел

преди 6 години

При Радев е така - разкол, убийства, самоубийства, грабежи, престъпления, страх, несигурност, смутни времена, мрачна действителност, безизходица, студ, влага, безработица, мизерия, глад, нишета, мръсотия, ужас, шох, анархия, беззаконие, мутренските времена се завърнаха, това е част от Промяната, която си избрахте! На ви БСП промяна по проруски! При Плевнелиев такива неща нямаше!

2

Анонимен

преди 6 години

Ще го замажат също като шесторното убийство в Нови Искър.Или вече збравихте.

1

Анонимен

преди 6 години

... и това ако е Държава ...Обаче пък важното е, че е стабилна и всички еврохейски шефове галят непрекъснато по празната главица Баш Кратуня