105

Питащ

преди 6 години

Има ли разлика?

104

Питащ

преди 6 години

2.Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче във факултета Противопожарна охрана. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност .

103

Питащ

преди 6 години

1.Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.

102

Дани

преди 6 години

До ФизиоНе се излагай, приятелю, с тези глупотевини, които пишеш. Това е място за коментари, а не за словесна полюция.

101

Анонимен

преди 6 години

От много години Радев е първият истински и честен пред хората политик,а този както и да се накаже все ще е малко.

100

Колев

преди 6 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ КРИЕ ОТ СРАМ,ЧЕ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ МОЗЪК...ЕДНА ДОМА,КОЯТО Е КАЗАЛ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА НЕ Е ИЗЛЯЗЛА ОТ НЕГОВАТА ГЛАВА---ВСИЧКО МУ СЕ ПИШЕ,ПОДСКАЗВА,ДИКТУВА,А ТОЙ САМО ПЛЕЩИ И ДРЪНКА БЕЗ ДА МИСЛИ!

99

Анонимен

преди 6 години

Правилон неща Цецо каже и че получи твър отказ за Падането на американските визи от Тръмп, защото трябав българската престъпност в САЩ да е под 3 процента, а тя е над 15, благодарение на братята роми, които се водят за"българи"

98

Анонимен

преди 6 години

от Герб поискаха да се разсекри стенограгмата между президента и патрирах Кирил. Още преди няколко дни Радев отговори - няма какво да се разсекретява, защото не сме стенографирали срещата.

97

Анонимен

преди 6 години

Този мизерабъл Цецо защо не каже, като е бил на закуската с Тръмп, с още трима ***, как са искали да се снимат с Тръмп, а той го е подминал като малка гара, с пренебрежение и погнуса. Защо не каже, как от Декември, Суджук Бойко иска среща с Тръмп, за да му доказва, колко е преборил корупцията, обаче получава твърд отказ? А в края на Март, резултатите от делото за КТБ ще бъдат докладвани на Тръмп и той ще решава как ще ги наказава, Шиши и Цацата, заедно със Сикаджията.

96

Анонимен

преди 6 години

Радев 11 март 2017 (вече като президент) - СЕТА е предимство за силните икономики и заплаха за слабите!

95

Анонимен

преди 6 години

как не го е срам Цветанов за гоговори лъжи. казал е че Радев подкрепи СЕТА, а той каза че нито е приветствал, нито е гласувал за СЕТА и че ще я даде н КС.

94

Анонимен

преди 6 години

95 защо не излъчите отговора на Радев?защо не излъчиет как Радев каза че е поканил патрираха като църковно лице, а той си е тръгнал като политик?Или че е благодарен на руските войници дали кръвта си тук, но не счита трябва чувства в дълг на имперска Русия? Отговорът на президента, колкото и сдържан да бе, бе отрязан. Какво трябавше да направи той - да се развика като Валери Симеонов и да прекъсне патриарха?

93

Анонимен

преди 6 години

И има повече от шест апартамента ! Това е непоносимо !!

92

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

91

Осман

преди 6 години

Само Росен Плевнелиев обединява народа. Всички го плюят. Прецедента на ГЕРп.

90

Анонимен

преди 6 години

Той и Цветанов говори като физкултурник ама вече 10 години е във властта

89

Анонимен

преди 6 години

личен рейтиниг на радев - над 60 процента. личен рейтинг на Бойко -под два пъти по-малко.

88

Хм

преди 6 години

До Анонимен"...на президентските избори мама Цеца получи сума ти гласове от Турция.."Че как иначе-на верният ибр*икчия трябва да бъде дадено поне едно рамо.

87

Анонимен

преди 6 години

Цветанов го преместиха да е 4-ти, при положение че влизат 6 кандидата.... Ако не бе авторитета на Бойко той никога нямаше и да е депутат.

86

Анонимен

преди 6 години

Цветанов на преференциалните избори го преместиха да е 4-ти!