27

25

преди 6 години

19И ти лажеш като Мей .имаха проблем с един стадион и го решиха ,допинг ,навярно не си *** за да не знаеш ,че всички спортсмени днешни взимат допинг ....а останалото от теб русофобска проза по свирката на Сорес .

26

паметлив

преди 6 години

Ох, какви човеколюбци са наглосаксонците. Не убиват , не тровят. Само Фидел Кастро колко пъти се опитваха да отровят.

25

Ужас !!!

преди 6 години

Сега могат да им спрат световното по футбол в Росия...

24

Анонимен

преди 6 години

След разпадането на Ислямска държава Русия остана едноличен международен терорист, който използва оръжия за масово поразяване.

23

до патриот

преди 6 години

САЩ и България са съюзници в НАТО.България не е водила война със САЩ нито е била нападана от САЩ.Американските бази са на нАшите мощни съюзници,най мощните в света,за да ни пазят от Русия,която както видяхме в Украйна,обича да избива християни и славянските си братя.

22

А+

преди 6 години

Тази не се направи и усилия да покаже и еди фалшив листа ,как направи един джинтелмен от САЩ в ООН като показа някакъв пакет с бял прах (брашно) и след това нападнаха Ирак и убиха Садам .а сег всички рИвет че е им писнало от бежанци.Тия ни считат задебили и лажат много . На въпрос от лейбериската партия на един джентелмен ,то Мей и нейната партия орева парламента и не му даде думата ,той стана напусна залата -навярно агент на Путин ,а американофилчета ?

21

Анонимен

преди 6 години

Сега момента да се замажат резилите в английския футбол на световно ниво и да си останат същата локална перачница на пари от световни демокрации. Това ще бъде истинска национална политика към британския спорт и големи бюджетни икономии....

20

Анонимен

преди 6 години

До Spiro Агню 12Прав си......къде къде по-професионалисти са новите избрани в краварските служби, помпео и някаква си хаспел! И ако помпео е пак що годе по-приемлив, то тази хаспел си е била истинско и.з.ч.ад.и.е! Началник на секретен затвор в Тайланд, където са използвани изтезания и поговарят, че даже и тя е участвала.......Въобще "мила бабка"!!!! Имало даже запитване за задържането и в еуропката! ГОСПОДИ, НАКЪДЕ ЛИ ВЪРВИ СВЕТА????

19

Анонимен

преди 6 години

До Докога ?Големите наказания тепърва предстоят;)Жокер:SWIFT

18

Анонимен

преди 6 години

Абе тръгнало на съкатлък за световното, те и руснаците изостават много със строителството, сега и тоя скандал, отделно ддопинга, на изместване вървят нещата

17

Анонимен

преди 6 години

Битанците са във шок и ужас, Путин скоро ще им резне кабела за интернета, който плува под Ла Манша със една подводница. И британците няма да могат да видят как целия свят ги осмива във сурат тефтера, че нямат интернет.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Заети са избиват своите. Като Немцов.

15

Анонимен

преди 6 години

До ТHE ПатриотВагнер хочешь послушать?

14

ТHE Патриот

преди 6 години

от поведението на запада разбитрам че е избрал да си отидев от тоя свят ,чрез самоубиство с Русия!Ама кофтито е че и нас може да повлекат имаме окупаторски краварски бази!Натовските предатели ни направиха легитимна цел!

13

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха Путинова Русия...Докога ?

12

Spiro Агню

преди 6 години

Няма по-голями аматьори от саксонците .

11

Анонимен

преди 6 години

Поне в Русия ни кой не избива западни шпиони, колкото и "мракобесна" държава да са. Иначе английската политика "някой ми се е из'рал в гащите" е световно известна. Интересно, че не се дървят на Китай, защото като им секне кранчето за евтини стоки и ще си продават само английското къри, направено от ангглийски готвачи и няма кой да им прави снимки на английските музеи пълни с "английски" чудеса.

10

пехотинец

преди 6 години

Целия свободен свят трябва незабавно да замрази всякакви контакти с безпрецедентният по своята жестокост, брутален и античовешки режим на главатаря Путин. Всички държави по света ще се обединят срещу сатаната в Кремъл защото от това зависи бъдещето на човечеството!

9

Анонимен

преди 6 години

Така се реагира на руската наглост, а не като нашио резидент, само мига на парцали пред оня поп, кат' новобранец пред старшинка

8

талибан

преди 6 години

Тереза Мей е виновна за сигурността на руските граждани намиращи се на територията на смрадливият и пропит със мъгла и лошо време остров. Лондон столица на тероризма, бандитизма, международните скандали, лихвари, бежанци, жрици, наркопласьори капиталисти, анархисти, роялисти и обикновенни хора имали нещастието да се нарекат потомствени британци.