90

Анонимен

преди 6 години

Частникът е добър стопанин. Не дава пари за държавни вземания и продава на друг частник, който взема държавни помощи. Така се прави.

89

Анонимен

преди 6 години

И Гинка няма пари, но купува ЧЕЗ. Веска може да купи всичко. Банките дават пари на доказали се клошари.

88

DiesIrae

преди 6 години

До 88ТИ СИ ***!!! ЩОМ ЗАЩИТАВАШ *** ТО ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ!!!А онова хъхрекче от Гърция дето му викаха русото ангелче? То какво мана небесна ли беше? И от къде си сигурен, че не е изрусена?И това дали по ДНК се води българка не я прави такава щом има 12 парчета месо с бащи ***!С ръка на сърцето ти пожелавам всяка вечер 300 *** да влизат у вас и да се възползват от *** дупето ти и да ти доставят удоволствие защото точно това заслужаваш! Да ти е кеф до последния!

87

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникКъде си виждал руса ....?Ако ще и 1000 пъти да я наричаш .....,Веска е българка.

86

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникРазсъжденията ти не важат в случаят,защото става въпрос за българка в България,която получава нищожни пари от държавата.Докато арабите и афганците в Германия получават огромни суми и не са германци.Разликата е огромна.

85

DiesIrae

преди 6 години

Най обща сметка Здравни на месец по 20 лева (много общо, със сигурност повече)по 12 месеца 240 лева на година * 18 години = 4320 лева само за нея.по 12 чавета 51840 лева за тях.Тотал за тия 13 биоформи 56160 леваТова е без парите за раждания, лечение след ражданията и тн.Това са 110 мин. раб. заплати или 9 години труд на 1 човек!Изхарчени за биомаса!И вие ми я защитавате?А тя е в непрекъснато майчинство - 0 лева внесени в бюджета за 39 години живот!И за вас това е нормално?

84

Анонимен

преди 6 години

До DiesIraeкъде си виждал руса индийка?Става въпрос за българка.

83

Анонимен

преди 6 години

От цялата дандания разбрах, че Веска не обичала ...презерватив.Явно и мъжете и също.Да си носят последствията.

82

До DiesIrae

преди 6 години

*** смотан-жената е българка и съм сигурен,че е много по-бяла от такива като теб. И се вижда колко си образован-пише се никоЙ.НикоИ е в множествено число.И *** ще кажеш на този,дето гледаш в огледалото,не на мен

81

Комунист

преди 6 години

До Анонимен 80Отговарям на Анонимен 72

80

DiesIrae

преди 6 години

До 79Първо тая не е българка (бащата е ром)!Второ децата дадени в дом не костват ли на държавата пари? Или може би от небесата пада мана небесна и така се изхранват, топлят, обличат и тн.?Както вече писах това парче месо има 0 трудов стаж. След като е в непрекъснато майчинство от 17 годишна възраст до сега, то тя няма как да работи и да плаща осигуровки! Но за сметка на това струва следното - тя до 18 годишна възраст - здравни от държавата, образование и тн. и сега вече по 12 и за биоформите

79

Анонимен

преди 6 години

Който ви каже че България се е променила жестоко се лъже .И през псевдо комунизма имаше злоупотреби измами но те бяха дребни ,купешки..Само големите другари можеха дори в разрез на идеологията на комунизма да търгуват и богатеят на запад.Днес нещата са същите и накрая "малкият човек"го отнася .Съдът трябва да показва че върши нещо ,въпреки че е ясно че нещото е НИЩО! НАЙ ТЪРСЕНИТЕ ПРОФЕСИИ СРЕД СТУДЕНТИТЕ НЕ СЛУЧАЙНО СА ПРАВО,СЧЕТОВОДСТВО ,КОНТРОЛ СЛУЖБИ,ИМОТИ ,МЕДИЦИ,ПОЛИЦИЯ-ТАМ СА ПАРИТЕ!

78

безотговорност

преди 6 години

Разбрахме че не е родена в гето,но нищо за родителите и средата и.Образованието и.Дори не ми прилича много на българка а плод на българо-руската "дружба".И по визия и по манталитет.На 16 години заминава с приятелка за Германия и така започват децата на конвейр. И за първия и мъж нищо,явно и той не е много отговорен. А "отговорния" и втори мъж Димитър дори няма доплестта да застане до нея с лицето си пред камерите.Но и той и прави деце след дете безотговорно.

77

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Приятел, дори и в кравефермите следят какво се тели. Трябва да става за нещо, а не за домашен любимец. Разждали деца. Които няма да се образоват и работят, и ще увеличат контингента на ползващите. За какво са на обществото? Да има шмекери или будали по Коледа и Великден да правят благотворителни демонстрации!

76

DiesIrae

преди 6 години

До 65Понеже явно и ти си *** ще ти го кажа просто така, че да ме разбереш - никои не говори да станат висшисти, а поне задължителното по конституция основно образование!Ако мозъка ти не стига да прочетеш една книга то трябва да е забранено със закон да имаш право на глас за каквото и да е!За да работиш каквато и да е работа се искат трудови навици - нещо което тези *** нямат, няма и да имат. И затова за тях се харчат милиарди, а допринасят за обществото с 0. Проста математика!

75

Анонимен

преди 6 години

До КомунистТова какво общо има с темата? За какво са ни тия лакардии?

74

Анонимен

преди 6 години

До *** Ти правиш ли разлика между българка и афганистанец в Германия?Социалните помощи в България са смешни-за пет деца ще получи 165 лв помощи месечно.Останалите са в дом и няма да получи помощ зя тях.

73

Анонимен

преди 6 години

Едни хора, раздали някога куфарчетата, измислили и закони, пазещи собствеността им- като се провалиш и изядеш парите, излъжи някой наивник и му продай фирмата със задълженията. И ще избегнеш отговорността и наказанието. Закони в полза на богатите и некадърните псевдомеринджеи. Така се ядат народни пари. И всеки се кефи на мошеника, измамника, крадеца и заклеймява наивника.

72

Комунист

преди 6 години

До Анонимен 72Простотията е насадена 45 години при соца.Имал съм честта да работя с хора започнали трудовия си стаж преди 1947г. Трудовивите им навици и чуството за отговорност нямат нищо общо с тези започнали след 80-та.И през двете "национални катастрофи" страната губи само територии, златния резерв и финансите остават непокътнати.47-*** пенсионните и застрахователни фондове са пълни. Първия фалит е 1963-та.Тогава оставаме без златен резерв.1989 освен 11млард.USD има и 40милар.лв.вътрешен дълг

71

Анонимен

преди 6 години

Напоследък според разследващите и съда всички големи измами ги приписват на хора които са крайна мизерия.Там където има големи пари винаги се появява някой *** които които да е главния виновник.