39

Анонимен

преди 6 години

Събитията се развиват със шеметна скорост. В сряда UK ще обяви редица мерки срещу Русия, те ще бъдат подкрепени от всички големи съюзници на кралството. Подготовката за съвместна акция на САЩ и Израел за разгром на иранската армия в Сирия приключи, включително и Русия е предупредена да не се меси като са и определени зони в които руската техника и войски могат да се считат в безопасност. Русия ще има право да вдига само жангър и кресльото Путин вероятно ще си скъса гласните струни да крещи.

38

Яаааа!

преди 6 години

Сега ясно ли е откъде защо и как се намери "новичок" точно в ТОЗИ момент?!то от New York Times отпреди 20 години са го разказали!(1999 Uzbek Nukus)

37

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО

преди 6 години

До ЗадавЯт седа да :) ти си иСтинцки "Бългатин"!Абе знаеш ли за какво си пишем тук изобщо?

36

Загадка

преди 6 години

Защо запдняците все се опитват да играят покер на игра на шах?Путин е гросмайстор и направо ги размазва - с по 20 хода напред.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"И знаеш ли господинчо кой участва във втората "международна " система? Русия, Иран, Киргизстан, Армения а може би и Казахстан."А също Китай , после Индия и още някои азиатски страни...което май прави 2/3 от населението.

34

Анонимен

преди 6 години

До Поручик Ржевски"Заплашваш с изключване от суифт, получаваш втора международна система конкурент на суифт."И знаеш ли господинчо кой участва във втората "международна " система?Русия, Иран, Киргизстан, Армения а може би и Казахстан.

33

Анонимен

преди 6 години

До кратък анализ 1"Е НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ!"Има по-голяма наглост, и това е вашата наглост да защитавате световния терорист номер едно Русия.

32

ГЕЙСКА ПРИРОДА

преди 6 години

На острова са се засегнали явно че ги пренебреват последно време, затова са спретнали цирка - така звучи статията.:):)

31

кратък анализ 1

преди 6 години

"Tвърдението на Тереза Мей, че е много вероятно руската.."Тоест нямат доказателства но ЗВЕЗДИТЕ и го говорят(!)"Британският премиер знае, че трябва да стигне по-далеч.."Що ? Кой и дава ЗОР?"Великобритания даде на Русия срок от 24 часа да докаже, че убийството е дело на хора, сдобили се с измама с нервнопаралитичното вещество.."??? англичаните и сценарий измислили (!) и роля на руснаците определили (!) че и ги подкарват да играят (!)Е НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ!

30

кратък анализ 2

преди 6 години

"Това ще остави Мей без избор..." "Това ще задължи.."Демег играта е свирена каквото и да направят руснаците.АХА! - "Великобритания отдавна е главният противник на Русия в Европа" .. "Санкции" и тн.Нататък е безинтерсно!

29

Анонимен

преди 6 години

Русия пак постави рекорди. Първи в света извършиха ядрен терористичен акт и първи в света терористичен акт с БОВ. Не може да им се откаже признанието че са носители на почти всички световни антирекорди. Най-смешни в ситуация на антирекорд са българските русофили. Ако такива предани до смърт последователи имаще Исус Христос, римляните никога нямаше да успеят да го разпнат.

28

аяр

преди 6 години

а бе тая за да реве на умрело, явно руските бомби в източна гута трепят сас-мас или каквото там се казва май са поумрели некои щом такава истерия се разнася.

27

Поручик Ржевски

преди 6 години

Ако Англия конфискува активите на руските олигарси, ще направят голяма услуга на Путин. Смятам, че е доста елементарно и няма нужда да го разяснявам.Всяко действие си има противодействие.Заплашваш с изключване от суифт, получаваш втора международна система конкурент на суифт.Взимаш на един парите, останалите си ги изтеглят сами и си ги вкарват в Русия.Изгонваш руски дипломат, гонят твой.Спираш стоки, остават ти по складовете.и т.н.Този остров не е чак толкова важен, колкото си въобразява.

26

Анонимен

преди 6 години

"Шпионският скандал срина британско-руските отношения"Това някаква шега ли е? В Сирия се бият един срещу друг. Пък тука ми говорят за отношения.

25

Анонимен

преди 6 години

До Поручик РжевскиНяма защо да блокира Путин. Просто в Англия е пълно с руски крадци занесли милиалдите си там, закупили замъци както за себе си така и за децата и любовниците си. Затова и досега ги траеха защото каквото открадниха от Русия го складираха като пчелички в UK. Англичаните имат добри закони са крадените пари, ако ги приложат сумати олигарси деца и любовници на олигарски ще обеднеят за един ден, а след конфискацията Чемадан, Вакзал, Масква. Само това да направят е достатъчно.

24

Поручик Ржевски

преди 6 години

Хайде Тереза Меева - ти си на ход.Ще блокираш Путин във Фейса или наистина си готова за война?Давай, в Кремъл никой не се вълнува особено от твоите вълнения.Някаква лелка на някакъв остров се е притеснила.Скоро даже ще сте извън ЕС и ще си тропате с крачето на вашия самотен остров.Не вярвам и редовите пакистанци в Англия да се вълнуват от това.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Руската излагация в Сирея ти реклама на оръжие лия наричаш? Това си беше най-голямата антиреклама която можеше да си напранви Горна Волта.

22

Анонимен

преди 6 години

Англичаните много реват за руските олигарски и шпиони. Разкритият чужд шпионин получава доживотна присъда в мирно време. А те ги отглеждат и събират в Лондон.

21

Анонимен

преди 6 години

Англичаните пак се впуснаха в излишни разсъждения да санкционират единствено виновните. Единствено виновния всъщност е Путин, но досега никой не го е санкционирал него с нищо. Санкционират маймунките около него. Докато не санкционират целия руски народ основния виновник за управляващата от 100 години бандитска шайка нещата с нищо няма да се променят нито в Русия нито около Русия. Трябва да се предприемат санкции които болезнено да ударят всички руснаци, белким най-сетне насметат тая шайка.

20

Анонимен

преди 6 години

А французинът Макрон сега търси и рови за химически оръжия в Сирия. За да получи повод да хвърли и той на полигона Сирия най-новите рекламни материали на френското оръжие. Много изгодно и евтино. Същото като това активно мероприятие.