6

Анонимен

преди 6 години

Браво за смелостта!Дано останалите ви подкрепят!

5

Аз така разбирам

преди 6 години

"в България има необходимост от силна демократична общност, "готова да се противопостави на пълзящата диктатура на ГЕРБ, пренесена в общините през феодалния модел на управление""__________________________________________________Силно послание с точни формулировки, което обезсилва обвиненията към БСП, че само те критикуват управляващите шушлопи и клатят властовата лодка.

4

!!!!!!!!

преди 6 години

Защо о.т.репки прогонени от хората в България с 0.002% на изборите ни ги пробутвате за значими в политиката ? Аз също политиканствам, за мен защо не пишете ? Та тези ако питате народа веднага ще ги из.еси, на секундата, всичките

3

Анонимен

преди 6 години

А не беше ли М.Кунева и нейната партия най-голямата патерица на ГЕРБ в предишния кабинет.Тия май много огладняха и пак се подредиха за софрата.И не им е ясно,че вече никой няма да гласува за тях.Когато веднъж вече си се о..ал,няма кой да те избърше втори път.

2

Анонимен

преди 6 години

Толкова долен човек като др. Пръмова сега г-жа Кунева , а ако има изгода ще стане и Айше . Продаде атомната централа в Козлудуй за пари, после стана министър с изнудване и т.н. Просто отвратителна жена.

1

анонимен

преди 6 години

чак сега ли разбрахте за диктатурата нямаше ви на митинга пред мин сьвет