86

До Османчо

преди 6 години

Ах Османчо ах. Забеляза ли колко си жалък. Вместо да се срамуваш от етноса си,се срамувай възпитанието, културата и отношенията на хората. Но ти не си достатъчно напред за да разбереш какво ти се казва. Не мисля че с такова изказване можеш да се харесаш на някой. Смешен ставаш.

85

Анонимен

преди 6 години

През февруари 1940 г., на Съвета на Балканската антанта в Белград, турските дипломати са първите, които правят предложение Южна Добруджа да бъде върната на България. Предложението силно впечатлява наблюдателите от Европа и САЩ.През февруари 1941 г., непосредствено преди насилственото присъединяване на България към Тристранния пакт и навлизането на Вермахта в страната, е подписана Българско-турска декларация, с която двете страни гарантират, че неизменна основа на тяхната външна политика е въздържането от всякакво нападение, за да запазят непокътнато доверието и приятелството.

84

Анонимен

преди 6 години

Че те анадолските турци са като жителите на столипеново. .На анадолските турци светът им вика кюрди. Братовчеди са на българите

83

Анонимен

преди 6 години

АБЕ И*ДИОТИ СМОТАНИ, СТИГА С ТАЗИ ИСТОРИЯ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ. ВСИЧКИ СМЕ АФРИКАНЦИ, СПОКОЙНИ ЛИ СТЕ СЕГА. ДА НЕ БИ НЯКОИ ОТ ВАС ДА ИМАТ В ПОВЕЧЕ ТОПКИ , ПО 3 ГЛАВИ ИЛИ СА ПО 4 МЕТРА ВИСОКИ. ИЛИ ПЪК БЪЛГАРИТЕ РАЗПОЛАГАТ С МНОГОМИЛИОННА БЕЗСТРАШНА АРМИЯ С БЕЗБРОЙ САМОЛЕТИ, ТАНКОВЕ, АРТИЛЕРИЯ И ОРЪЖИЕ. С КАКВО СТЕ ПО НАПРЕД ОТ ТУРЦИЯ В РАЗПАДАЩАТА СЕ БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ СМЕ ЕДНИ И СЪЩИ. КОЛКО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ СА АМЕРИКАНЦИ АКО СТАВА НА ВЪПРОС?

82

Анонимен

преди 6 години

Алах е голяма работа но Исус е ядосал римляните не Алах .Което прави Исус най-големият дразнител с вярата си и липсата на страх .Христос Воскреси !!!

81

Анонимен

преди 6 години

То в Турция е имало еничари от България,Гърция и Италия .Така че там са смесена кръв отдавна .Та ако са взели италианският темперамент и българското спокойствие граничещо съсленност и гръцкият мързел е напълно възможно турците даса някъква нова порода хора .Факте обаче че не са заспали а мачкат наред заедно с Русия в Сирия .

80

Мелези

преди 6 години

Турците не са нация а смес от тюрки,араби,евреи, арменци,гърци и др. Вие виждали ли сте анадолските турци и европейските? Че те анадолските турци са като жителите на столипеново. Всичко е което ги обединява в едно е само исляма....

79

Осман

преди 6 години

Мен ме е срам че ми викат турчин и в европа си патувам с българските документи

78

До БЪЛГАРСКОЙ

преди 6 години

Абе българските еничари ли превзеха България :-) или Константинопол и стигнаха до Виена :-)

77

Анонимен

преди 6 години

До 80, много си зле, честно ти казвам. ХахахаТи знаеш ли от къде тръгват прабългарите. Че те имат еднакви корени с сегашните Турци, че да си турчин е по скоро идеология, а не нещо генетично. Ех този български форумен гений значи хахаха

76

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

До 72Защото са били български еничери. По ген са българи, но вече самосъзнанието им става турско. И като спят с туркините, става така, че вече децата им са наполовина българи (поне по ген).

75

Анонимен

преди 6 години

Tova nama da stane garzite ne sa balgari dupidavzi

74

Анонимен

преди 6 години

Половината ви парламент е с Турски фамилии. Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??ХахахахахаКАРАКАЧАНОВ, ДОМУСЧИЕВ,ТЕРЗИЕВ,ФЪНДЪКОВА,...

73

Анонимен

преди 6 години

Половината ви парламент е с Турски фамилии. Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??

72

Анонимен

преди 6 години

Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на български??

71

Анонимен

преди 6 години

Ако турците в БГ са българи, защо половината ви депутати са с ТУРСКИ ФАМИЛИИ А. ХахахахахаКога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??

70

Анонимен

преди 6 години

хубава работа ама

69

ще ядат хуя

преди 6 години

Волът рови ,рови ,но пръстта на гърба си хвърля ! С тези остри езици турските политици ще привлекат гнева на великите сили ! САЩ и Германия вече вдигнаха мерника на Турция ! Дори и Русия не може да й помогне !

68

Анонимен

преди 6 години

До 70 БългарскийАко българските турци са българи по бащина линия, защо майчиният им език е турски а не български, какви бащи са били тези българи, че не си научили децата на българску, да не са били с меки китки лижещи някои части на тогавашните началници ? Хахахаха.

67

Анонимен

преди 6 години

А кажете ми КОГА БЪЛГАРИЯ е била на ПРАВИЛНАТА страна? Отново и този път сте на грешната страна и пак разсъждавате грешно. Не си разпознавате враговете. Винаги вашите приятели са ви забивали нож в гърба. Пак ще стане така. Няма да ви дойде акъла ей..