314

Анонимен

преди 6 години

Кой в предното НС махаше знамето на ЕС от парламента? Обединените патриоти! И тези хора днес подкрепят Гражданите за ЕРБ!

313

Анонимен

преди 6 години

Ами Кирил и без стенограма даде наставления да се свали фашистката власт и толкова!Защо ви е стенограма?

312

Иванов

преди 6 години

До изчезвайте руснаци 326Защото сета президент щеше да ти бъде Реджеп Ердоган. Ако не бяха руснаците.

311

Иванов

преди 6 години

До Анонимен 317Любимецът ти Валери Балевски нещо много бързо обърна палачинката. Нагуши се с няколко десетки милиона е вече ЕС е най-хубавото нещо на света. А до приди това плюеше по Борисов и ГЕРБ и обясняваше как обичал Русия.

310

Анонимен

преди 6 години

До за руската подлостмного правилно !!! и аз питам , защо Руснаците помогнаха на Румънците да изколят половин Добруджа като са ни освободили? ?

309

изчезвайте руснаци

преди 6 години

Колхозниците само ми обясняват всеки ден какво съм длъжен да правя за тях заради някакви истории преди 140 години които си ги тълкуват както си искат.

308

Анонимен

преди 6 години

При Симеонов вече е рецидив! Оставка и пробация в Сибир!Иначе ще пие чай като оня полковник, бивша разведка!

307

за руската подлост

преди 6 години

Защо руснаците са призовавали турците да ни нападнат отново 1885-та като са ни освободили?

306

Анонимен

преди 6 години

Разсекретена стенограма:- Попе, благодарско за опелото, а сега какво искаш за изпроводяк ?- Ами, дай малко папироси без бандерол и прати по Сидеров вино за нашите миряни от КГБ то, че вече не им понася лусиона !Анатема за санкциите,....ама тая тема друг път, та да не разваляме хубавия гешефт !

305

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Герберите не са свикнали да им се казва истината в очите.А, руският патриарх е изключително умен и начетен човек и не му пука да нарече нещата с истинските им имена.

304

Анонимен

преди 6 години

Сега! При честванията се видя, че патриарха и президента са в добри отношения и Тиквата на този фон увисна! След заминаването на Кирил се предприе медийна контраатака и мъгла да се покаже как Бойко говори с Путин за пореден път за енергийните проекти, а Радев е критикуван от руския патриарх за финландците! Ако Кирил бе сърдит на Радев, нямаше да се среща с него преди отпътуването.А може и да се раздухва въпроса за да покажат, че Радев не е човек на Москва!

303

Анонимен

преди 6 години

С какво ще ни покрият руснаците щетите от социализма дето ни натресоха?

302

Анонимен

преди 6 години

*** и КГБста се осраа яката ..аууу как миришиииии...

301

До бившите комуняги

преди 6 години

До Анонимен 305Под комунисти първо да броиш Винету, че той отказал да си хвърли партийната книжа и затова го освободили от пожарната.

300

Анонимен

преди 6 години

До майорскимайоре , аре стига , а? престанете вече с глупости ! Покланям се пред загиналите Руски войници точно толкова колкото се покланям и на останалите сражавали се , даже и на самурайчето и на него, а на Български войн се кланя , целувам пръста , плача и поставям голям букет, защо ? Защото са МОИТЕ БРАТЯ! Всички други са второстепенни !

299

До 305

преди 6 години

Сопри се,***,джендърко такава,ти на кого бл...жеш подметките,на краварите ли?С какво те ти помогнаха досега,даже едни визи не ни дават,но иначе са разположили военна техника и войници на наша територия.От кого ни бранят?Кой ни заплашва?Тези ли,които ни освободиха ни заплашват?Аман от ду..давци.

298

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е Радев да поднесе извинения на българите и просто да си подаде оставката. Идйотова да направи същото. Омръзнло ми е разни русофили/руски слуги да поставят чужда държава на собствената си!

297

майорски

преди 6 години

абе че руснаците са ни освободили е Факт !! .... ама дайте да видим сега на какво е способна бългаската демагогия и преса ....гледайте само как за 2-3 години ще изкарат нещата так че : турците са ни осовободили сами от себе си ....руснаците са дошли само да ни убедят да приемем предложението на Султана ! а Осман паша с Булгаските и Руски войски в Плеве ...просто са писали проекто договорно сълглашение ..... някой поправки са направени на Шипка и Шейново ...и прието накрая на 20км от Истанб

296

Анонимен

преди 6 години

В руско-турската война са се били много повече украинци отколкото руснаци. Да ги наречем днес руснаци е все едно да наречем и Левски и Ботев турци, защото тогава са били турски граждани.

295

Анонимен

преди 6 години

Каква стенограма! Няма стенограма! нали вече вашите слугински медии услужливо обявиха, че Кирил е нападнал Радев за финландците! Щом знаете, какво щете?!