88

още колко дни остава

преди 6 години

Не бройте лъжите на тези от т.н. "герб"! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

87

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До странджата"ПО ЛАМТЯЩ ЗА ВЛАСТ ОТ НЕГО- НЯМА.ПЛАТИ СИ ВЛАСТВАНЕТО С ЦЕНАТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА"...------------------------------------------------Два пъти подава оставка, ако трябва и трети път ще я подаде, защото е сигурен, че няма алтернатива... - кога Нинова ще подаде оставка или който и да е друг комунист...п.п. и пиши с малки букви...

86

Анонимен

преди 6 години

Нинова се била борела за власт.Ми правилно. Ако партиен лидер не се бори за власт за какво е? За украшение.Наполеон е казал: Всеки мой войник трябва да носи маршалския жезъл в джоба си.

85

Станишоглуефенди

преди 6 години

Абе какво не му харесхте на БеСеПето? По мое време надника в строителството беше 50 кинта, а един *** пицар си докарваше по 2 бона с бакшишите. Верно осигуровки рядко се плащаха, ама имаше аз всички - и за бандюги и за олигарси и за работещи и за неосигурени. Изобщо бизнеса цъфтеше, но вие ме пратихте в трета глуха заради туй че доган си взел своето. А сърбайте сега попара от тиква.

84

странджата

преди 6 години

Пак изпълзя от дупката. Бърка Нинова с Борисов. ПО ЛАМТЯЩ ЗА ВЛАСТ ОТ НЕГО- НЯМА.ПЛАТИ СИ ВЛАСТВАНЕТО С ЦЕНАТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА,БАРАБАР С НАРОДА. Абе,странджа! Жал ми е за теб. И ти живуркаш в паралелния свят на Боцо.

83

Анонимен

преди 6 години

Къде ти е 300-тат лева минимална пенсия?Това са ти Волен и Каракачанов.

82

шматка

преди 6 години

До шматкоАбе лидер би ли ми обяснил как ГЕРБ (не съм гласувал за тях) фалшифицираха изборите при положение че изборите бяха организирани от ВАШЕТО служебно правителство.Издишаш бе пич.Слез в мазето и спори с "комшулука".Нямаш интелекта за менЧао

81

Анонимен

преди 6 години

А защо трябва да е БСП или ГЕРБ изберете Волен или Каракачанов да видим ще си изпълнят ли обещанията, другите достатъчно гигледахме

80

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нека бъдем точни... - Нинова не се бори за власт - тя ламти за нея...

79

Симо Мадритски

преди 6 години

Мойт емомчета приватизираха ЧеЗа в 6 без 10 на мандата ни. Много се гордея с тази сделка, чак пропях на заупокойната молитва оня ден,както е речено от време оно - цар и бог на едно.

78

Шматко,

преди 6 години

Капиталистите давали ниски заплати.И къде ги видя тия капиталисти? Да има капиталисти значи да има индустрия и някакво производство.Тук на тая територия такова нещо няма! И не се предвижда.Тук има мафия, и кражби.Фалшифициране на избори и пълнене на офшорки от властимащите.Ако имаше поне някакво производство все щеше да има светлина в тунела.Ползвай я главата си по предназначение, а не само да носиш шапка.

77

До АНОНИМЕН 60

преди 6 години

Много сте прав. Народът отдавна пъшка и е готов,но няма кой да го поведе. В България вече не се раждат лидери. Раждат се тикви с кухи семки.Западната демокрация ни направи стерилни..

76

БСП ли

преди 6 години

До БСП са гад.иниМръсни са,защото изтеглиха късата клечка!Ако те управляваха,гербаджиите щяха да са гадни!Човека по-долу го написа,това са двете крила на БКП!А ние,ахмаците,го играем пълнежа на червената демокрастия!

75

Анонимен

преди 6 години

въртоглавите полудяха. Като ще сваляте правителството имате ли кадри, с кой ще управлявате? Какви сигнали давате на инвеститорите бре психясали за пари.

74

Анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни тези,които ми слагат минус и ми и цитират ползата от масовото гласуване и как това било демокрация Аз съм на 45 години и масово гласувахме преди в години наред и печелеше една партия.Изборната активнсто беше 90%.Трудно ми да си представя как това с гласуването устройвd и oвете обществени системи))

73

шматка

преди 6 години

До шматкоНискоинтелигентния чобан.Чути и ако можеш разбери но едва ли ще можеш.Комунистите се превърнаха в капиталисти и те са тези които не дават високи заплати.За това не можеш да си платиш тока и живееш на свещи.Не ти е скъп тока а ти си беден а си беден защото комунистите/капиталисти те доят но понеже си малко глупав им се вързваш на плоската пропаганда

72

Анонимен

преди 6 години

Той обясни, че ЕРП-та не влияят пряко върху цената, а косвено с таксите си за пренос и разпределение. ТОЧНО ТЕЗИ ТАКСИ ЗА ПРЕНОС ПРЕВОЗ НА ТОКА НАДУВА СМЕТКИТЕ БЕ СЕЛЯНИН! АКО СИ КОНСУМИРАЛ ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ЗА 10 ЛЕВА. СЛЕД ТАКСИТЕ НА ЕРЕПЕТАТА СМЕТКАТА ТИ СКАЧА НА 25 ЛЕВА. А КОЛКО НАРОД КОНСУМИРАТ ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ЗА 10 ЛЕВА? НЯМА ТАКЪВ. ПО МАЛКО ОТ 150 ЛВ НА МЕСЕЦ СМЕТКА НЯМА. ТАЗИ СМЕТКА Е ЕДНА ПЕНСИЯ. 150 ЛВ. И КАТО СЕ ДОБАВЯТ ТАКСИТЕ ЗА ПРЕНОС ПРЕВОЗ И ОТИВАТЕ НА МОРКОВА НА СЕНКА.

71

Анонимен

преди 6 години

Такъв филм те чака, че има да се чудиш откъде ти е дошло.

70

Ха-ха-ха

преди 6 години

Аз ще гласвуам за кака Курица, че искам да и видя сеира като спечели.

69

БСП са гад.ини

преди 6 години

БСП е най-мръсната партийка - само компромати, подлости, интриги.