134

Ани

преди 6 години

И този грим... Няма ли кой да и обясни,че и 3 нюанса по -светъл кит да си сложи, цвета на кожата и мустаците прозират.

133

1

преди 6 години

До чистачка в ЛондонТази жена трябва да разбере, че професията и не е "Президентша"!

132

1

преди 6 години

До АнонименДа си носи чехлите!Не припознавам никоя политическа партия и не мога да приема т.н. политици да излагат цял един народ по света с неадекватните си действия! То не беше дупене, слагачество и какво ли още не, само да се обогатяват, а че унизяват цял народ не им пука! Едни си хвъркат със самолети докъдето им падне,други ползуват служебни автомобили да ходят където си поискат, всички си вдигат заплатите когато си поискат, а народа кучета го яли!

131

семпло но достойно

преди 6 години

Слаба работа. То затова и президента го дава слабо.Всъщност как е била облечена президентшата ще остане в историята.Има една американска президентша дето е останала в историята с това че е ползвала торбичките за чай два пъти. Нека това да ни е проблема.Аз обаче очаквам президента да си вземе бележка, да се потегне и да изкара мандата си като достоен човек за който да казват:Бил неопитен, но бълзо се научил и направил нещо добро за България.

130

чистачка в Лондон

преди 6 години

Нека жената да не се сърди, а да си вземе бележка, защото аз и др. мои колежки,когато отиваме на работа сме по-добре облечени. Въпрос на вкус..

129

Шеф

преди 6 години

Щом модния лорд Минчев е критикувал значи работата наистина е била зле. Ще кажете кой е той и че не ви интересува, но на него още по малко му пука от такива като вас. На него богатите се избиват за да му плащат за да им организира партита и да ги облича модерно, а вие си бачкайте за 1200 лв заплата и 600 лв ипотека. Ха-ха-ха

128

ani

преди 6 години

Миии, като са Ви паркетни мислите, търкайте си пода..., за да не се лъзне г-жа Плевнелиева... Я надращете нещо за нейното облекло!!

127

Анонимен

преди 6 години

И като е първа дама какво.народа гладува ,тя всеки ден се накиприла с различни дрехи.ми тя друга работа си няма,освен да пише простотий във сайтовете.то пък една дама,думи нямам

126

Анонимен

преди 6 години

Каква Първа дама бе,тази е Втората жена на президента и си умира на ината да доказва ,че наистина е втора!Добре,че бяха изборите,за една седмица го ожениха за това чудо,иначе щеше да е само една парясница,разтури къща!

125

Не забелезал

преди 6 години

Вторият мъж на Първата дама изобщо не е забелезал как го излагат.

124

Селска

преди 6 години

Пръчка

123

Анонимен

преди 6 години

Посмешище

122

Анонимен

преди 6 години

Тази разхожда и развежда(в двата смисъла) президенти вие сте тръгнали акъл да и наливате...

121

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е,че Радева го приема лично.А това не е лично.На мен са ми симпатични Радеви, но е факт,че така не се облича първа дама и трябва да се спазва етикет.Минджев... ууупс Минчев и той е попрекалил с критиката,а Бургас ми е любим град и не виждам с какво му пречи на Минчев,със сигурност Черноморието е по-добро от излющената София.Като не му харесва,да не ходи в Бургаско,лесно е.

120

Анонимен

преди 6 години

Малко я е бил Георги Свиленски от БСП тая простосмъртна бургазлийка, да си изостави детето и да хукне в чаршафите на женен мъж

119

емигрант

преди 6 години

Деске, мама.....Ако и 50 дизайнери-моделиери да ти паднат в краката .....не става.... То се иска първо домашно възпитание, после училищно, след това университетско....или най-просто казано средата, която те обгражда.Как си расла....? кой те е възпитавал.....и. т. н. Летиция-кралицата на Испания е бивша журналистака, говорителка по телевизията и пр. Жена -наистина за чудо и приказ...А...помисли малко...., душицо. Нищо лошо иначе против!

118

anonimen

преди 6 години

В България няма първа дама. Има само съпруга на президента, която ако иска се появява редом с него, но не е задължително.

117

Спец

преди 6 години

Никъде в Конституцията няма длъжност първа дама. На вицепрезидента мъжа й какъв е???? Втори мъж????? Стига с тая фърст лейди уонаби........

116

до Осман

преди 6 години

Османе, тази жена Радева излага България. Тя е НАГЛА!!! Никой не е гласувал за нея, но наглите са така!

115

Анонимен

преди 6 години

И е права ... Искам, да дойде млемнта, в който най-големите проблеми са ми роклята на някаква жена, кой какво казал във FB и дали българите ще пътуват безвизово до Япония ...Мечтая си, за този момент, в който всичките ми проблеми са изчезнали, че гореизброените глупсоти ми взимат вниманието.