20

СПОМЕНИ

преди 6 години

До АнонименИмаше референдум и БЪПРЕКИ че народа в България НЕ каза, че не иска АЕЦ Белене, герберите замотаха резултата и - ето на!

19

Анонимен

преди 6 години

Турция има нужда. Искат да влязат до 2023 г. в топ 10 на икономиките в света. В момента икономиката им е за 1000000000000 лири.

18

българина

преди 6 години

искам някой от простия електорат на геб и самия бб да обясни, кой ще плати неустойката от 1.1 млрд, за която теглихме ЗАЕМ за белене, а сега ще го строим, щото козлодуй свършва така или иначе, както и тецовете! кой ще я плати???? няма такива *** като греберите, искам обяснение от мънкащия ББ защо платихме неустойка? народния съд ви чака мър ши безродни!!!!!! 1 млрд Хемус щеше да е готова отдавна!

17

хитрата сврака

преди 6 години

Хитрата сврака и с двата крака!Или хитрия Бойко - без един енергиен проект!Само дето от тоя селски терикатлък ще страдат много българи в идните поколения....

16

Герберастка логика

преди 6 години

не ни трябва ток, защото нищо не произвеждаме. Затваряме болниците, защото и без това измираме, за какво да ги държим. И кой ви сложи вас за държавници бе шииибани скодоумници

15

Анонимен

преди 6 години

Имаше референдум и народа в България каза, че не иска АЕЦ Белене, а вече всичко друго са игри за да се крадат пари. АЕЦ Белене е бездънна яма където изчезват милиарди. И никой не протестира и не се вълнува.А червените *** в нета веднага скачат да пишат глупости, защото им плащат.А такива като комунистическите мекерета дето откраднаха парите за АЕЦ Белене трябва да са в затвора. Ако бяхме нормална държава нямаше да има червени *** в сайтовете и престъпниците щяха да са в затвора.

14

Ако им е!

преди 6 години

Ако им е на турците нова АЕЦ!Нас ни требе! Така казаха от Брюксел. Е - Бойко да потвърди!

13

Анонимен

преди 6 години

До Не на БЕЛЕНЕБоко Тиквунът ли е народа, бе, недоправен? Сто на сто (100%) на баща ти не му е стигнало семе да ти оформи акъл, като те е правил.

12

Анонимен

преди 6 години

България няма какво да я прави тази АЕЦ Белене,защото няма промишленост и няма нужда от ток. То ние и сега не можем да продадем всичкият ток, който произвеждаме, а и голяма част от износа ни е насочен към Турция. Само че турция сега изгражда 2 АЕЦ-а и ще задоволи напълно нуждите си от ток, а ние ще останем с още по-голям излишък на ток.Какво да я правим тази АЕЦ? И знаейки всичко това разни престъпници взеха няколко милиарда досега за този АЕЦ, който никога няма да се построи.И не са в затвора

11

НЕ на ГЕРБЕРИЗМА

преди 6 години

Герберизмът е опасен за вашата държава. Той унищожава бъдещето на децата ви. Герберизмът защитава престъпника във всичките му форми. Герберизмът е рак за общестото.

10

Анонимен

преди 6 години

До Не на БЕЛЕНЕУмни, не НАРОДЪТ, а неговите предатели казаха НЕ на "Белене", "Южен поток" и "Бургас-Александруполис"! Един ден ще отговарят! Ясно?

9

Анонимен

преди 6 години

Споко! Стига сте се пенили!Гинчето ще изчака да я построят и после ще купи този Турски АЕЦ, ние ще помогнем да събере парите със сметките от ЧЕЗ и така Турският АЕЦ пак ще бъде в Български ръце и то без оШофорки.

8

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАДИ БУДА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСЪДЕНА И ПЛАТИХНЕ НЕУСТОЙКА НАД 1 МИЛИАРД А НЯМАМЕ БЕЛЕНЕ!

7

Нова АЕЦ не е нужна

преди 6 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

6

Сандо

преди 6 години

... и ток ще почваме да внасяме, за кво ни са наши мощности

5

Не на БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 3 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток.Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадът и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

4

А вие

преди 6 години

плащайте постоянно поскъпващ ток на Гинка и се чувствайте европейци му ху ху ху

3

българина

преди 6 години

познайте чии специалсти ще работт там, а бяха подготвени за белене? ББ е проклятие и проказа за България във всяко отношение, деграфско, социално, икономическо, геостратегическо. България става ци ганска държава защото герб регистрираха трета турска партия, искат ИК да се приеме, подменят историят в учебниците защото в МОН са хора на америка срещу България, пуснаха американски безплатни бази, унищожиха армията, която е по малка от сръбската, станахме енергийна пустиня, развъждат ц ганите, долууу

2

жигули

преди 6 години

Много лошо, скапан руски реактор в силно земетръсна зона на няколко стотин километъра от България. Рашките достатъчно ни облъчиха с Чернобил, сега ни готвят поредната доза здравословен радий и цезий

1

Анонимен

преди 6 години

Герберотъпчета , вашия вожд нарече Белене гьол и спря строежа , сега на обратно ! Както за всичко във феодална България !